Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BalBel

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon kell-e félnie Orbánnak az őszi önkormányzati választások után, ahol az ellenzéki oldal közös jelöltjei több nagyvárosban, de elsősorban Budapesten megragadták a hatalmat? Vagy a jobb félni, mint megijedni elv alapján félelmeit legyőzve át kell gondolnia politikai stratégiáját, hogy a 2022-es…..
Mi is az az infláció és mekkora is valójában? Mennyit számít az a hétköznapi emberek életében, hogy mit mondanak a statisztikák? Mit érez meg abból egy becsületesen dolgozó kisember, egy háztartásbeli vagy egy kisnyugdíjas, hogy magasabb az infláció, pénzromlás tapasztalható nemcsak Magyarországon,…..
Egészen megdöbbentő különbségek vannak a hazai onkológiai ellátásban az ország különféle régiói között - derül ki a napi.hu elemzéséből. Még ennél is meglepőbb viszont az, hogy egyáltalán nem Budapest van a legkedvezőbb helyzetben, legalábbis ami a technikai feltételeket illeti. A KSH adatai…..
Szeged - Önkormányzati önrésszel együtt közel 1 milliárd forint támogatást nyert három szegedi iskola a Dél-alföldi regionális operatív programban – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Botka László polgármester.   Csongrád megyében 17 település oktatási intézménye jutott támogatáshoz,…..
Tartós élelmiszereket – többek között szaloncukrot, kávét, rizst, húskonzervet – tartalmaz a 2100 karácsonyi ajándékcsomag, amelyet a szegedi önkormányzat készít azoknak, akik mástól talán egyáltalán nem kapnának meglepetést. Az idén is érkeznek ajándékcsomagok Szeged testvérvárosából,…..
Kedden délután tart rendkívüli közgyűlést a szegedi képviselő testület, ahol döntenek az önkormányzat azon ingatlan- és ingóvagyonáról, amelyet a járási hivatalnak adnak át. Botka László polgármester elmondta, elfogadhatatlannak tartja azt, hogy az állam minden ellenérték nélkül akarja rátenni a…..
Balra el A duk-duk affér 2019.12.16 20:19:06
Vaády Imre de genere Bajtsch és Kronstein A. Béla urak a napokban megszagolták, hogy én Budapesten vagyok, s beállítottak a hotelembe. Komor volt a két úr, elszánt, fölkészült gőgű, s nem tudom, kiknek a nevében beszélők. Azaz beszélni csak Vaády Imre beszélt, s Kronstein A. Béla úr e beszédhez…..