Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunny21

7 bejegyzést írt és 1549 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus elutasította Massimiliano Allegri ajánlatát, amely arra vonatkozott, hogy a szezon vége előtt menesztett szakember hajlandó volna lemondani a szerződés szerint neki járó összeg egy részéről, s bruttó 14 millió euróval is beérné a szerződés…..
MIrko Di Natale értesülései szerint a találkozó a Bologna tulajdonosa, Joey Saputo és Thiago Motta között pár óra múlva kezdődik, az elnök pedig mindent meg fog tenni az edző marasztalása érdekében, de a forgatókönyv már egyértelmű, az edző el fogja hagyni a bolognai klubot. A Juventusszal már…..
Sunny21 2024.05.22 19:56:03
@Rocky80: Hogy mik a reális elvárások? Bár nem engem kérdeztél, de erre szívesen válaszolok. Nálam annyi, hogy a Juventushoz méltón játsszunk.. Tehát nem úgy, mint egy szaros kiscsapat. Építkezzünk, és ne a meccsek túléléséért játszunk. Hagyjuk kibontakozni a kreatív játékosainkat, legyen többféle "meccsterv", legyen értelme megnézni a meccseinket, sőt! várjuk azokat újra... Folytathatnám még sokáig, nekem egyelőre ennyi elég lesz.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Sunny21 2024.05.18 20:00:02
@Evoken: Tudod, az a helyzet, hogy Allegri átvett egy "78 pontos" csapatot Pirlótól (amiért Ő menesztve lett). Maxi összekapart, 70, 72 és 67 pontot... Fantasztikus!
A lőtt góljainkat 77-ről levitte 57 majd 56 és most 49 gólra... Az igen!!!!
Az utolsó 15 fordulóban szerzett 2 győzelmet. A Juventussal!!! Ki a f@szom fogja sajnálni ?? Aki szerelmes belé, mert aki a klubot szereti, az már rég eltakarította volna! És ezek csak a száraz tények, ha hozzáadjuk a meccseink nézhetetlenségét.... Pfff.. hagyjuk is
Sunny21 2024.05.18 20:23:46
@Evoken: Bocs, de én csak a fizetési listát látom itt, amiben mi vagyunk az elsők.... Keretértéket nem... De biztos vagyok benne, hogy Allegrinek köszönhetően jelentősen csökkent a játékosok értéke.
Sunny21 2024.05.18 20:54:43
@Evoken: Ugyanazt mondjuk. Allegri átvette a legerősebb keretet (értékben)/640 m/, majd most a negyedikek vagyunk /490m/
Amint az a kora esti órákban hivatalossá vált, a Juventus immár második alkalommal, ugyanúgy május 17.-én menesztette Massimiliano Allegri vezetőedzőt. A hivatalos közelényben szépen megfogalmazták, körbeírták, mi is vezetett ehhez a lépéshez, de érdemes kicsit a sorok között is olvasni! A Max…..
Sunny21 2024.05.18 19:17:39
@rockitbaby: Helyes döntés volt sz elküldése, remélem a 20 milla is megmarad :)
Sunny21 2024.05.18 20:15:03
@rockitbaby: "És bár más vezetőséggel, de már megtapasztaltuk, hogy mi történik akkor, ha egy nagyon eltérő stílusú edző veszi át a csapatot Allegri után."
Mi történik? El indulunk mi is egy olyan úton, amelyen most a labdarúgás jár. Hogy nem lesz eredmény azonnal? Nem gond!
Inkább azt láthatjuk, hogy mi történik, ha felmelegítjük azt a bizonyos káposztát!
Sunny21 2024.05.18 20:36:53
@rockitbaby: "hiba lenne, hogy merőben más stílusú edzővel azonnal sikereket várni el egy 3 éve Allegri alatt pallérozódó csapattól."

Ez így van! Kemény munka lesz ezt a szart kiverni a játékosok fejéből...
A Juventus hivatalosan is elbocsátotta Max Allegri edzőt "a Coppa Italia döntője alatt és után tanúsított, a klub által a Juventus értékeivel összeegyeztethetetlennek tartott viselkedése miatt". Egy közleményt adtak ki, amelyben megerősítették, hogy a coppa italia-döntőn és annak környékén…..
Sunny21 2024.05.17 19:31:37
@Drughi Di Bianconeri: Megértem az álláspontod teljesen. Sokak számára gáz, hogy így lett vége.
Csak a személyes gondolataim írtam le, és bennem az van, hogy megérdemli!!!
Komoly összeget tett zsebre, és ez a keret nem annyira szar, hogy ilyen játékot produkáljunk.
49 lőtt gól! Nem tudom megmondani mikor volt utoljára ilyen a Juventus történetében. Biztos hogy rég.
Lehet, hogy lelketlen vagyok, de én inkább elégtételt érzek.
Sunny21 2024.05.17 19:34:18
@Rikoo: Lemondott a vezetőedzői posztról, erre gondoltam.
Nálunk a bajnoki cím után nem gondolom, hogy le kellett volna mondania a neki járó pénzről. De hagyjuk Sarrit lényegtelen.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
Romeo Agresti a minap arról beszélt, hogy naivitást feltételez a gondolat, miszerint ez a Juve ismét a legmagasabb szinten fog teljesíteni Massimiliano Allegri távozásával. Bizonyosan jót fog tenni mindenkinek, ha egy más jellemzőkkel rendelkező edző veszi át a csapat irányítását, de ahogyan már…..
Sunny21 2024.04.25 17:20:12
@Rocky80: Rabiot kapcsán teljesen egyetértek veled! Az általad leírt "vázzal" kapcsolatban is többé- kevésbé. Annyi, hogy Rugani és Fagioli nálam nem tartozna bele.
Allegri nyilván más tészta :D
Őt teljesen másképp látjuk.
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
Sunny21 2024.04.24 19:54:30
@Rocky80: "Az meg hogy a szurkolók 95%-a mit gondol, magasról... Régen az egész világ azt gondolta hogy lapos a föld. :D "

Aztán rájöttek, hogy nem. Maradt 1-2% , mint most az Allegri hívők ;)
A Juventus annak ellenére is továbbjutott a Coppa Italia elődöntőjéből, hogy kényelmesnek mondható előnyét sikerült leadnia olyannyira, hogy Milik utolsó percekben szerzett találata kellett ahhoz, hogy ne legyen hosszabbítás, vagy esetleg büntetőpárbaj. A szezonra megfogalmazott célok egyikéhez egy…..
Sunny21 2024.04.24 19:32:27
@Andras74: Bejutottunk :)
Akkor most marad Allegri, vagy akik értenek a futballhoz másképp ítélnek?
A hétvégén a Bajnokok Ligája indulás elérésében kulcsfontosságú rangadóra kerül sor majd a Fiorentina ellenében, hazai pályán, de ez mellett a pályán kívül is folynak a harcok és küzdelmek a következő szezonra, vagy távlati tervek tekintetében. Lássuk, hogy a minap kik osztottak meg a nagyérdeművel…..
Miközben Massimiliano Allegri természetesen a Lazio elleni kudarc ellenére sem mondott le vezetőedzői posztjáról (Szerkesztőségünk ezúton kér elnézést azoktól, akik túl komolyan vették hagyományos, április 1-i tréfánkat), a Juventus vezetősége gőzerővel tervezi a jövőt, egyes források szerint pedig…..
Sunny21 2024.04.02 19:06:29
@rockitbaby: "Nem tetszik? Nagy dolog, összeszorítom a fogaimat, leszegem a fejem és kussbam teszem a dolgom."

Ez szép és jó egy ideális világban, ahol nincs szerepe a pénznek. De nézzük meg ezt Vlahovic szemszögéből. Egy full védekező taktika, egyszerűen rontja az értékét. Nem tud kiteljesedni, nem kapja tucatszámra a labdákat, ezáltal nem termel annyi gólt, ezáltal elesik egy-két zsíros ajánlattól, stb...
Igenis frusztrált lesz, és szerintem nem teljesen indokolatlanul. Romlik az ázsiója, ezért két dolgot "tehet".. Új csapatot keres,(szerződés miatt ez nem egyszerű) vagy hangot ad Maxi ellen, hátha értő fülekre talál... Nem látom benne a bajt, amíg a pályán közben mindent megtesz.
Sunny21 2024.04.02 20:02:43
@Rikoo: Nem azt mondtam, hogy rendben van, hanem azt, hogy mit tehet? Vlaho nem hajt a meccseken? Nem véletlenül hoztam Őt szóba. Mint ahogy Szczesnyt sem véletlen kritizáltam egy másik bejegyzés alatt
A Juventus a legutóbbi, hétvégi bajnoki fordulóban vereséget szenvedett az Igor Tudor által első ízben irányított Laziótól, a visszavágásra azonban ma komoly lehetőséget kap Massimiliano Allegri csapata, ugyanis a Sasok a Coppa Italia elődöntőjének első mérkőzésén Torinóba látogatnak, hogy ott…..
Sunny21 2024.04.02 19:15:12
@rockitbaby: Nem vagyok benne biztos, hogy túl vagyunk azon a ponton amikor még váltani lehetne. Ha a Bologna nyer vasárnap délben, akkor este úgy vágunk neki a Fio elleni meccsnek, hogy negyedikek vagyunk..
És ha nem nyerünk, azonnal meneszteném Allegrit.. Bárki is jobb... Bárki a stábtagok közül!!!
Sunny21 2024.04.02 19:51:07
@rockitbaby: Akkor Magnanelli pont jó lesz erre a 7 meccsre, ha vasárnap nincs meg a 3 pont.
Sunny21 2024.04.02 19:58:39
@rockitbaby: Ilyen az amikor elméletben megvan a megoldás :D
A húsvét előtti játéknapon a Juventus idegenben szenvedett egy gólos vereséget a Lazio ellenében, és a DAZN munkatársai rendelkezésére ezúttal a Bianconeri első számú hálóőre állt, próbálva néminemű magyarázattal szolgálni csapata teljesítményére. „Nehéz pillanatokat élünk meg, ehhez kétség sem…..
Hét pont, egy győzelem, négy döntetlen, négy vereség. Ez az elmúlt kilenc mérkőzés mérlege a Juventus csapatának. Úgy tűnik a válogatott szünetben sem sikerült rendet rakni a fejekben, ugyanis a Massimiliano Allegri vezette együttes egy utolsó percben kapott góllal szenvedett vereséget Rómában a…..
Veronában újabb pontvesztés következett a Juventus számára, méghozzá úgy, hogy két alkalommal is nekik kellett az eredmény után futniuk. Ha a Milan holnap este győzelmet arat, felléphet a második helyre a Juventus elé, azok után, hogy a zebra mezesek pár hete még az Interre tapadtak. A csalódást…..
Sunny21 2024.02.18 18:49:45
@MdewC: Eddig sem volt jó a játékunk. Nem tudom visszakeresni, de írtam, hogy egyszer elfogy a szerencsénk. Amikor majd Tek nem véd földöntúli bravúrral stb ... Nincs támadójáték!!!
Nem úgy játszottunk döntetlent a Verona ellen, hogy nekünk kellett volna nyerni a helyzetek alapján. Ez a baj.
Viszont sokszor úgy nyertünk, hogy nem érdemeltük meg.
Top4 szerintem meg van. De Maxi akkor is elmehet a francba. Nem látok benne olyan dolgot, amiért érdemes lenne itt tartani.
A Juventus csupán egyetlen pontot volt képes begyűjteni az előző három bajnoki találkozón, azonban Max Allegri fiai holnap este visszatérhetnek a győztesek útjára, ami a mester elmondása szerint alapvető elvárás a csapattal szemben. A szakvezető a Hellas Verona elleni meccs előtt tartott…..
A Juventus Arkadiusz Milik mesterhármasával és Kenan Yıldız újabb találatával nagyon sima, 4:0-ás vereséget mért a Frosinone alakulatára a Coppa Italia negyeddöntőjében, ezzel pedig eldőlt, hogy a torinói alakulat ott lesz a sorozat legjobb négy csapata között, ahol tavasszal a Lazióval szemben kell…..
Sunny21 2024.01.12 16:26:19
@dobor norbert: Meg akartam dicsérni Allegrit, de látom már csöpög a blog, mindenki elélvez... Úgyhogy azért sem :D

Köszi Magnanelli, hogy olykor már nézhető a játékunk ;)
Sunny21 2024.01.12 18:58:45
@Andras74: Jól van, legyen!!!!
Maximus, Maximus, Maximus, Maximus!!!! :D
De ugye ti is belátjátok, hogy lehet támadni is ezzel a csapattal?
A Juventus tegnap esti, Frosinone elleni Coppa Italia-mérkőzése előtt a torinóiak futballigazgatója, az átigazolásokat irányító Cristiano Giuntoli is az olasz sportsajtó rendelkezésére állt, hogy reflektáljon a klub piaci tevékenységével kapcsolatos hírekre és pletykákra, melynek során kitért a…..
A Juventus a Genoa ellen elért 1:1e-es döntetlent követően holnap kora délután a nagy meglepetésre remek futballt játszó Frosinone otthonába látogat a Serie A-ban, mely találkozó előtt a csapat mestere, Massimiliano Allegri is megtartotta a maga nyilatkozatát, szót ejtve Federico Chiesa kisebb…..
Sunny21 2023.12.22 20:53:33
@dobor norbert: Ez azért nem teljesen igaz. A Napoli B-t mosta le az ellenfelünk. A Napoli nagyon ki akart esni a kupából idén.
Sunny21 2023.12.22 22:12:29
@Rikoo: Ezzel viszont nem lehet vitatkozni. Otthon tényleg jók.
Sunny21 2023.12.22 22:19:17
@Rikoo: Az ellenfelet tisztelni kell. Nem is ezzel van a bajom. Azzal van a bajom, hogy Allegri minden meccset szenvedésnek ír elő.
Lehetne ezt így is:
Tiszteljük a Frosinonet, gyönyörű eredményeket érnek el, de mi saját magunkkal foglalkozunk, és a saját játékunkat fogjuk játszani. stb, stb....... Ne akarjunk már mindig igazodni, meg szenvedni...
A Bianconeri korán előnyhöz jutott a Stadio Luigi Ferrarisban Federico Chiesa büntetőből szerzett találatával, azonban a második játékrész elején Albert Gudmundsson révén a kezdő sípszó után alig néhány perccel egyenlíteni tudtak a hazaiak. Az 1-1-es eredménnyel leginkább a listavezető lehet…..
Sunny21 2023.12.16 21:12:49
@Mitya10: Szerintem véletlen volt :D
Sunny21 2023.12.17 08:07:55
@Alex8610: Így van!
Érdemes megnézni az első helyzetet az összefoglalóban. Cambiaso elindul, betör a tizenhatoson belülre, megcsinál egy visszacselt, lepasszolja, Chiesa tol rajta, és????? Ez idő alatt, egy árva játékosunknak sikerült a tizenhatoson belülre érni. Az éles szögből leadott lövés volt az egyetlen opciója Chiesanak. Ez a baj. Holott egy igazi kontracsapatnál már Cambiaso is talált volna közepén embert, nem hogy Chiesa.
@Rikoo: Érdekes stat, a helyzetek milyenségére azért kíváncsi lennék. Mert nekünk igen kevés komoly helyzetünk van. Leginkább pontrúgások.
Sunny21 2023.12.17 18:57:30
@Andras74: "álljon be gólt lőni, mert a 90 millós csatár lába már egy tizenegyes előtt megremeg???"

Na, ebben nagyon igazad van! Ezt nem lehet Allegrire fogni. Genoa ellen a meccs elején nem mer elvállalni egy tizit.... Hááát....
A Juventus és a Napoli egykori klasszis védője, a 2006-ban világbajnoki címet, majd ennek elismeréseképp Aranylabdát nyerő Fabio Cannavaro a két csapat holnapi mérkőzése előtt latolgatta az esélyeket a La Stampa felkérésére, leszögezve, hogy ha a torinóiak elég kitartóak maradnak, jó eséllyel…..
Sunny21 2023.12.07 20:44:40
@Mitya10: Esélyed sincs... :D Minden rendben van, épül a jövő, csak mi (örök elégedetlenek) nem látjuk!

A személyes véleményem: Jól látod!
Őrült végjátékban hozta el a három pontot a Juventus Monzából. Sokáig úgy tűnt, hogy Rabiot 12. percben szerzett fejesgólja lesz az egyetlen találat, azonban a hosszabbításban Carboni egyenlített a második félidőben félpályát is alig átlépő Juventus ellen, majd pár perccel később Gatti megszerezte a…..
Sunny21 2023.12.02 19:55:03
Spori!!!! Ezek "burkoltan" szűklátókörű, idős, sörözős, chipszabálónak neveznek minket... Sárga lap! :D :D

Na,de komolyra fordítva.
@Rikoo: Tudod, ezek a tiktok felhasználók kurvára nem nézik meg a meccseket. Ha jövő héten az Udinese vezeti a bajnokságot, azokat is bekövetik. Abban sem vagyok biztos, hogy @dobor norbert: nézi a meccseket. Megnézi az eredményt, oszt' jól van. Utána élteti a mestert :) Legalábbis meccs közben soha nem ír, lehet szunyókál. :P

Mi idősebbek igen, szeretnénk azt látni, hogy nem 9 emberrel védekezünk egy Monza ellen. Hogy a védekezést megspékeljük kontra játékkal. Azt szeretnénk, ha nem mi tartanánk az ellenfelektől, hanem hogy féljenek ők.
Te azt hiszed itt csapat épül??? Továbbra is tartom, hogy nagyon törékeny ez a csapat. Most belekerültünk egy pozitív "flow"-ba, de tartom, hogy ennek nem lesz jó vége. Jönnek majd a szöglet gólok, megpattanók ellenünk is. 30%os labdabirtoklással (egy Monza ellen!), folyamatosan magunkra húzva az ellenfelet.... Nem fog menni.... De hát erre jön az, hogy jövőre más lesz... Persze, Allegri megváltozik.
Sunny21 2023.12.03 08:39:56
@Andras74: "biztos csak a véletlen, hogy Gatti arra járt. Pont ráért, hát benézett az ötös környékére....."

Nyilván nem véletlen. Gatti volt a legelső ember Rabiot elfutásánál. A középcsatár.
Tudod, megye2 serdülőben, ha égett a ház, ez volt az edző kérése:
- Magas, jól fejelő belső védők előre! Micsoda taktikai repertoár:D
.. és ingyen dolgozott :)
@del pipi: Nem gondolom, hogy Scudettot nyernénk ilyen játékkal. A szerencse a mi oldalunkon áll most, de ez nem lesz mindig így. A top4 viszont sima ügynek tűnik.
Sunny21 2023.12.03 20:03:28
@dobor norbert: @Andras74: @Rikoo: Ugye, milyen jó volt ez a kis eszmecsere? :D
Napoli meccs után folytatjuk :)