Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunny21

7 bejegyzést írt és 1530 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
Sunny21 2024.04.24 19:54:30
@Rocky80: "Az meg hogy a szurkolók 95%-a mit gondol, magasról... Régen az egész világ azt gondolta hogy lapos a föld. :D "

Aztán rájöttek, hogy nem. Maradt 1-2% , mint most az Allegri hívők ;)
A Juventus annak ellenére is továbbjutott a Coppa Italia elődöntőjéből, hogy kényelmesnek mondható előnyét sikerült leadnia olyannyira, hogy Milik utolsó percekben szerzett találata kellett ahhoz, hogy ne legyen hosszabbítás, vagy esetleg büntetőpárbaj. A szezonra megfogalmazott célok egyikéhez egy…..
Sunny21 2024.04.24 19:32:27
@Andras74: Bejutottunk :)
Akkor most marad Allegri, vagy akik értenek a futballhoz másképp ítélnek?
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Sunny21 2024.03.14 21:06:26
@JuventusFanatikus: Na, ez igen! Nem megy most ebben az idényben. Nem látja a kiutat, és? Nem várja meg amíg kirúgják, lemond! Lemondva ezáltal x millió euróról. Ez ember!!! Bár,bagós, meg rosszul festett a Juve padja mellett..Nem ide való.. Hát, igen, a külsőségek többet számítanak. Allegri jól öltözött....
Sunny21 2024.03.15 12:18:41
A hétvégén a Bajnokok Ligája indulás elérésében kulcsfontosságú rangadóra kerül sor majd a Fiorentina ellenében, hazai pályán, de ez mellett a pályán kívül is folynak a harcok és küzdelmek a következő szezonra, vagy távlati tervek tekintetében. Lássuk, hogy a minap kik osztottak meg a nagyérdeművel…..
Miközben Massimiliano Allegri természetesen a Lazio elleni kudarc ellenére sem mondott le vezetőedzői posztjáról (Szerkesztőségünk ezúton kér elnézést azoktól, akik túl komolyan vették hagyományos, április 1-i tréfánkat), a Juventus vezetősége gőzerővel tervezi a jövőt, egyes források szerint pedig…..
Sunny21 2024.04.02 19:06:29
@rockitbaby: "Nem tetszik? Nagy dolog, összeszorítom a fogaimat, leszegem a fejem és kussbam teszem a dolgom."

Ez szép és jó egy ideális világban, ahol nincs szerepe a pénznek. De nézzük meg ezt Vlahovic szemszögéből. Egy full védekező taktika, egyszerűen rontja az értékét. Nem tud kiteljesedni, nem kapja tucatszámra a labdákat, ezáltal nem termel annyi gólt, ezáltal elesik egy-két zsíros ajánlattól, stb...
Igenis frusztrált lesz, és szerintem nem teljesen indokolatlanul. Romlik az ázsiója, ezért két dolgot "tehet".. Új csapatot keres,(szerződés miatt ez nem egyszerű) vagy hangot ad Maxi ellen, hátha értő fülekre talál... Nem látom benne a bajt, amíg a pályán közben mindent megtesz.
Sunny21 2024.04.02 20:02:43
@Rikoo: Nem azt mondtam, hogy rendben van, hanem azt, hogy mit tehet? Vlaho nem hajt a meccseken? Nem véletlenül hoztam Őt szóba. Mint ahogy Szczesnyt sem véletlen kritizáltam egy másik bejegyzés alatt
A Juventus a legutóbbi, hétvégi bajnoki fordulóban vereséget szenvedett az Igor Tudor által első ízben irányított Laziótól, a visszavágásra azonban ma komoly lehetőséget kap Massimiliano Allegri csapata, ugyanis a Sasok a Coppa Italia elődöntőjének első mérkőzésén Torinóba látogatnak, hogy ott…..
Sunny21 2024.04.02 19:15:12
@rockitbaby: Nem vagyok benne biztos, hogy túl vagyunk azon a ponton amikor még váltani lehetne. Ha a Bologna nyer vasárnap délben, akkor este úgy vágunk neki a Fio elleni meccsnek, hogy negyedikek vagyunk..
És ha nem nyerünk, azonnal meneszteném Allegrit.. Bárki is jobb... Bárki a stábtagok közül!!!
Sunny21 2024.04.02 19:51:07
@rockitbaby: Akkor Magnanelli pont jó lesz erre a 7 meccsre, ha vasárnap nincs meg a 3 pont.
Sunny21 2024.04.02 19:58:39
@rockitbaby: Ilyen az amikor elméletben megvan a megoldás :D
A húsvét előtti játéknapon a Juventus idegenben szenvedett egy gólos vereséget a Lazio ellenében, és a DAZN munkatársai rendelkezésére ezúttal a Bianconeri első számú hálóőre állt, próbálva néminemű magyarázattal szolgálni csapata teljesítményére. „Nehéz pillanatokat élünk meg, ehhez kétség sem…..
Hét pont, egy győzelem, négy döntetlen, négy vereség. Ez az elmúlt kilenc mérkőzés mérlege a Juventus csapatának. Úgy tűnik a válogatott szünetben sem sikerült rendet rakni a fejekben, ugyanis a Massimiliano Allegri vezette együttes egy utolsó percben kapott góllal szenvedett vereséget Rómában a…..
Veronában újabb pontvesztés következett a Juventus számára, méghozzá úgy, hogy két alkalommal is nekik kellett az eredmény után futniuk. Ha a Milan holnap este győzelmet arat, felléphet a második helyre a Juventus elé, azok után, hogy a zebra mezesek pár hete még az Interre tapadtak. A csalódást…..
Sunny21 2024.02.18 18:49:45
@MdewC: Eddig sem volt jó a játékunk. Nem tudom visszakeresni, de írtam, hogy egyszer elfogy a szerencsénk. Amikor majd Tek nem véd földöntúli bravúrral stb ... Nincs támadójáték!!!
Nem úgy játszottunk döntetlent a Verona ellen, hogy nekünk kellett volna nyerni a helyzetek alapján. Ez a baj.
Viszont sokszor úgy nyertünk, hogy nem érdemeltük meg.
Top4 szerintem meg van. De Maxi akkor is elmehet a francba. Nem látok benne olyan dolgot, amiért érdemes lenne itt tartani.
A Juventus csupán egyetlen pontot volt képes begyűjteni az előző három bajnoki találkozón, azonban Max Allegri fiai holnap este visszatérhetnek a győztesek útjára, ami a mester elmondása szerint alapvető elvárás a csapattal szemben. A szakvezető a Hellas Verona elleni meccs előtt tartott…..
A Juventus Arkadiusz Milik mesterhármasával és Kenan Yıldız újabb találatával nagyon sima, 4:0-ás vereséget mért a Frosinone alakulatára a Coppa Italia negyeddöntőjében, ezzel pedig eldőlt, hogy a torinói alakulat ott lesz a sorozat legjobb négy csapata között, ahol tavasszal a Lazióval szemben kell…..
Sunny21 2024.01.12 16:26:19
@dobor norbert: Meg akartam dicsérni Allegrit, de látom már csöpög a blog, mindenki elélvez... Úgyhogy azért sem :D

Köszi Magnanelli, hogy olykor már nézhető a játékunk ;)
Sunny21 2024.01.12 18:58:45
@Andras74: Jól van, legyen!!!!
Maximus, Maximus, Maximus, Maximus!!!! :D
De ugye ti is belátjátok, hogy lehet támadni is ezzel a csapattal?
A Juventus tegnap esti, Frosinone elleni Coppa Italia-mérkőzése előtt a torinóiak futballigazgatója, az átigazolásokat irányító Cristiano Giuntoli is az olasz sportsajtó rendelkezésére állt, hogy reflektáljon a klub piaci tevékenységével kapcsolatos hírekre és pletykákra, melynek során kitért a…..
A Juventus a Genoa ellen elért 1:1e-es döntetlent követően holnap kora délután a nagy meglepetésre remek futballt játszó Frosinone otthonába látogat a Serie A-ban, mely találkozó előtt a csapat mestere, Massimiliano Allegri is megtartotta a maga nyilatkozatát, szót ejtve Federico Chiesa kisebb…..
Sunny21 2023.12.22 20:53:33
@dobor norbert: Ez azért nem teljesen igaz. A Napoli B-t mosta le az ellenfelünk. A Napoli nagyon ki akart esni a kupából idén.
Sunny21 2023.12.22 22:12:29
@Rikoo: Ezzel viszont nem lehet vitatkozni. Otthon tényleg jók.
Sunny21 2023.12.22 22:19:17
@Rikoo: Az ellenfelet tisztelni kell. Nem is ezzel van a bajom. Azzal van a bajom, hogy Allegri minden meccset szenvedésnek ír elő.
Lehetne ezt így is:
Tiszteljük a Frosinonet, gyönyörű eredményeket érnek el, de mi saját magunkkal foglalkozunk, és a saját játékunkat fogjuk játszani. stb, stb....... Ne akarjunk már mindig igazodni, meg szenvedni...
A Bianconeri korán előnyhöz jutott a Stadio Luigi Ferrarisban Federico Chiesa büntetőből szerzett találatával, azonban a második játékrész elején Albert Gudmundsson révén a kezdő sípszó után alig néhány perccel egyenlíteni tudtak a hazaiak. Az 1-1-es eredménnyel leginkább a listavezető lehet…..
Sunny21 2023.12.16 21:12:49
@Mitya10: Szerintem véletlen volt :D
Sunny21 2023.12.17 08:07:55
@Alex8610: Így van!
Érdemes megnézni az első helyzetet az összefoglalóban. Cambiaso elindul, betör a tizenhatoson belülre, megcsinál egy visszacselt, lepasszolja, Chiesa tol rajta, és????? Ez idő alatt, egy árva játékosunknak sikerült a tizenhatoson belülre érni. Az éles szögből leadott lövés volt az egyetlen opciója Chiesanak. Ez a baj. Holott egy igazi kontracsapatnál már Cambiaso is talált volna közepén embert, nem hogy Chiesa.
@Rikoo: Érdekes stat, a helyzetek milyenségére azért kíváncsi lennék. Mert nekünk igen kevés komoly helyzetünk van. Leginkább pontrúgások.
Sunny21 2023.12.17 18:57:30
@Andras74: "álljon be gólt lőni, mert a 90 millós csatár lába már egy tizenegyes előtt megremeg???"

Na, ebben nagyon igazad van! Ezt nem lehet Allegrire fogni. Genoa ellen a meccs elején nem mer elvállalni egy tizit.... Hááát....
A Juventus és a Napoli egykori klasszis védője, a 2006-ban világbajnoki címet, majd ennek elismeréseképp Aranylabdát nyerő Fabio Cannavaro a két csapat holnapi mérkőzése előtt latolgatta az esélyeket a La Stampa felkérésére, leszögezve, hogy ha a torinóiak elég kitartóak maradnak, jó eséllyel…..
Sunny21 2023.12.07 20:44:40
@Mitya10: Esélyed sincs... :D Minden rendben van, épül a jövő, csak mi (örök elégedetlenek) nem látjuk!

A személyes véleményem: Jól látod!
Őrült végjátékban hozta el a három pontot a Juventus Monzából. Sokáig úgy tűnt, hogy Rabiot 12. percben szerzett fejesgólja lesz az egyetlen találat, azonban a hosszabbításban Carboni egyenlített a második félidőben félpályát is alig átlépő Juventus ellen, majd pár perccel később Gatti megszerezte a…..
Sunny21 2023.12.02 19:55:03
Spori!!!! Ezek "burkoltan" szűklátókörű, idős, sörözős, chipszabálónak neveznek minket... Sárga lap! :D :D

Na,de komolyra fordítva.
@Rikoo: Tudod, ezek a tiktok felhasználók kurvára nem nézik meg a meccseket. Ha jövő héten az Udinese vezeti a bajnokságot, azokat is bekövetik. Abban sem vagyok biztos, hogy @dobor norbert: nézi a meccseket. Megnézi az eredményt, oszt' jól van. Utána élteti a mestert :) Legalábbis meccs közben soha nem ír, lehet szunyókál. :P

Mi idősebbek igen, szeretnénk azt látni, hogy nem 9 emberrel védekezünk egy Monza ellen. Hogy a védekezést megspékeljük kontra játékkal. Azt szeretnénk, ha nem mi tartanánk az ellenfelektől, hanem hogy féljenek ők.
Te azt hiszed itt csapat épül??? Továbbra is tartom, hogy nagyon törékeny ez a csapat. Most belekerültünk egy pozitív "flow"-ba, de tartom, hogy ennek nem lesz jó vége. Jönnek majd a szöglet gólok, megpattanók ellenünk is. 30%os labdabirtoklással (egy Monza ellen!), folyamatosan magunkra húzva az ellenfelet.... Nem fog menni.... De hát erre jön az, hogy jövőre más lesz... Persze, Allegri megváltozik.
Sunny21 2023.12.03 08:39:56
@Andras74: "biztos csak a véletlen, hogy Gatti arra járt. Pont ráért, hát benézett az ötös környékére....."

Nyilván nem véletlen. Gatti volt a legelső ember Rabiot elfutásánál. A középcsatár.
Tudod, megye2 serdülőben, ha égett a ház, ez volt az edző kérése:
- Magas, jól fejelő belső védők előre! Micsoda taktikai repertoár:D
.. és ingyen dolgozott :)
@del pipi: Nem gondolom, hogy Scudettot nyernénk ilyen játékkal. A szerencse a mi oldalunkon áll most, de ez nem lesz mindig így. A top4 viszont sima ügynek tűnik.
Sunny21 2023.12.03 20:03:28
@dobor norbert: @Andras74: @Rikoo: Ugye, milyen jó volt ez a kis eszmecsere? :D
Napoli meccs után folytatjuk :)
A La Gazzetta dello Sport ma reggel hosszabb interjút jelentetett meg a Juventus szerb támadójával, Dušan Vlahovićcsal, melyben az Inter elleni mérkőzésen 71 nap után ismét betaláló labdarúgó terjedelmesebben beszélt pályafutásának eddigi nehézségiről, a Szaúd-Arábiába való igazolás lehetőségéről,…..
Sunny21 2023.12.02 17:03:24
@rockitbaby: Nem történik meg egy olyan csapatnál, amelyik képtelen 2-es gólátlagot hozni.
Vlaho, Chiesa eladás. Helyettük hozni 5 katonát Allegrinek. Iling is mehet, semmi szükség rá.
Cristiano Giuntoli, a Juventus nyáron kinevezett igazgatója a Monza ellen mérkőzés előtt adott egy gyors interjút a DAZN munkatársának, amiben kitért Allegri helyzetére, az elmúlt hétvégi rangadóra és a szezonra megfogalmazott célokra is. A csapat múlt heti, az Inter elleni 1-1-es döntetlennel…..
A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri a pénteken megrendezésre kerülő Monza elleni találkozót megelőzően megtartotta ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját, melyen kitért egyes játékosok állapotára, valamint a múlt vasárnap lejátszott Inter elleni, 1-1-es eredményt hozó mérkőzésre is. General…..
Sunny21 2023.11.30 20:28:23
@dobor norbert: Én meg azt olvastam, hogy szezon végén lelép.... Hagyd meg a reményt :D
Miközben egyre inkább erősödnek azon pletykák, melyek szerint Antonio Conte visszatérhet a Juventushoz, az Il Corriere dello Sport főszerkesztője, Ivan Zazzaroni azt állítja, hogy ezzel párhuzamosan Massimiliao Allegri a most futó szezon végeztével távozni akar a Bianconeri kispadjáról. Conte…..
Sunny21 2023.11.28 18:33:12
@del pipi: Bizony. Álom lenne, top4 megvan, aztán Allegri lelép :)
A szezon eddigi legfontosabb meccsének tartott Derby d'Italia egy alapvetően feledhető mérkőzésen végül 1:1-es döntetlennel zárult, köszönhetően Dušan Vlahović és Lautaro Martínez találatainak, a lefújást követően pedig annak rendje és módja szerint a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri is…..
A Juventus egykori bosnyák labdarúgója, Miralem Pjanić a minap az Aperibiza névre hallgató podcastben adott hosszabb interjút, melynek egyes részeiben az Öreg Hölgyet is érintette. A jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben vitézkedő bosnyák elmondta, hogy annak idején könnyek között távozott az AS…..
Sunny21 2023.11.22 19:13:21
@kozagaha: Sarri most valóban beragadt a Lazióval, de látni kell, hogy a kerete nem alkalmas két frontos küzdelemre. Savic elvesztése hatalmas érvágás volt, idő kellett amíg megtalálta a rendszert nélküle. Most épp 4 pontos hátrányban van a BL helyektől, nem vészes. A BL-ben pedig továbbjutó helyen áll. Jaaajjj, emlékezzünk tavaly Maxira... 5 vereség, szégyen!
Sarrinak most éppen a papíron 3 legértékesebb embere hiányzik, mintha nálunk hiányozna a Vlaho-Chiesa-Bremer trió..kb...
Ez hosszú volt, de amit ki akartam ebből hozni. Egy fronton, a Juventussal, 3 évnyi folyamatos munkával előrébb tartanánk Sarri irányítása alatt.
Sunny21 2023.11.22 19:27:53
@kozagaha: Szerintem meg ne gondoljuk azt, hogy Allegri random embereket kap. Neki ezekre a katonákra van szüksége. Sarrival nyilván valamelyest más lenne a keretünk is.
A mai napon hivatalossá vált a már korábban is pletykált hír, ugyanis a Juventus saját oldalán és közösségi médiás felületein jelentette be, hogy a klub saját nevelésű középpályásának, Nicolò Fagiolinak a  szerződése 2028. június 30-ig meghosszabbításra került. Ezzel a történet Nicolòval tovább…..
Sunny21 2023.11.18 19:37:20
@Moderátori Fiók: Elég későn kérdezem, de most mi volt a baj @kidelpiero: hozzászólásával?
Fanatikus nem annyira fanatikus.... Ez igaz. Én sem vagyok már az, mint mondjuk 10 éve. Rám is mondhatta volna. Vagy del pipire.
Harmadszor próbálom jelezni, hogy nem kell mindenért sárgát, pirosat adni, mert marad 6-7 kommentelő, és slussz....
Sunny21 2023.11.19 06:53:13
@Norbis85: Szuper!!!
A Juventus a soron következő válogatott szünet előtt a Cagliari alakulatát látja vendégül a Serie A 12. fordulójában, a találkozó előtt pedig a csapat mestere, Massimiliano Allegri is részt vett az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatón, melynek keretében szót ejtett a várható kezdőcsapatról, a…..