Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lifemanagement admin

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeManagement A mediterrán diéta 2020.03.29 19:07:18
Az egészséges táplálkozás minden esetben életmódváltást jelent. Nagyon sok diéta és táplálkozási szabályrendszer létezik már. Paleo, Carnivor diéta, Update diéta, csirke-rizs-brokkoli édeshármasa. Sok kísérletezés és próbálkozás után számomra a mediterrán diéta lett a kedvenc. A mediterrán diéta…..
Az egészséges étrend magában foglalja a gyümölcsök és zöldségek széles körét a színskála minden színéből, továbbá teljes kiőrlésű gabonákat, keményítőket, "jó" zsírokat és fehérjéket. Egészségesen táplálkozni azt is jelenti, hogy kerülöd a sok hozzáadott cukorral és sóval készült…..
Nem akartam ezt a blogot egy ilyen bejegyzéssel kezdeni, de ember tervez... A koronavírus miatt mindenkinek azt javasolják, hogy maradjon otthon és aki teheti, dolgozzon otthonról a fertőzés terjedésének lassítása érdekében. Az iskolákat bezárták, a közösségi tereket szintén. Könyvtárak és…..
A koronavírus terjedésével egyre többen kényszerülnek arra, hogy lemondjanak megszokott tevékenységeikről, többek között a sportról. Ha igazán elővigyázatosak akarunk lenni, kerüljük az edzőtermeket, uszodákat, de ettől még nem kell feladni a mozgást. Összegyűjtöttünk pár tippet az otthoni…..
  Neked is van olyan életszakaszod, amikor egyszerűen képtelenség eljutni az edzőterembe. Ha már így alakult, akkor nincs mit tenni: Vár az otthoni edzés. A jó hírem, hogy otthon edzeni nem reménytelen időtöltés. Tudod van az a mondás, hogy csak az az edzés hasztalan, amit nem végeztek el. Éppen az…..