Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orczy tér 1.

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
orczy tér 1. 2022.09.30 20:52:54
@Tetves csa.ló buzA SZRT: Hali.Amilyen előfizetésed van.Van egyes,kettes stb.Ha egy előfizetésed van,akkor nem lehet például két gépen nézni,mert kiírja,hogy már használja valaki más.
Adrienne Salinger fotós a kilencvenes évek elején az amerikai nyugati parton - Seattle-től Los Angelesig - fotózta végig az átlagos tinédzserek szobáit lakóikkal együtt. Érdekes korképet láthatunk a húsz évvel ezelőtti tinikről és közvetlen környezetükről, amiket maguk alakítottak...
A pénteki és szombati apró események, illetve azok hiánya, mint cseppben a tenger sűrítik össze az angol mindennapok egyik fő sajátosságát. Azt ugyanis, hogy jó néhány szolgáltatást olyan lendületes eleganciával terveznek meg a legapróbb részletekig, hogy már rágondolni is…..
Ha az ember nem csak otthon dolgozik, hanem különböző helyszíneken, sokszor felmerül a kérdés, milyen szerszámokat is vigyen magával, mire lesz és lehet szükség? Persze lehet azt mondani, hogy az autó elbír mindent, rakjuk tele, aztán legalább minden nálunk lesz. De ha mondjuk egy…..
A Kommunista Ifjúsági Szövetség boldogan és reménytelien üdvözli az új tanévet, s a Pártot, mely elhozta nekünk a megújulást! Mi, akik mindvégig hűek maradtunk az MSZMP szellemiségéhez megaláztatva és dühösen kényszerültünk hallgatásba 1989 tragikus eseményei után. Nem…..
Bár a diákoknak csak jövő héten kezdődik a tanítás, a pedagógusok már ezen a héten értekezletekre járnak az iskolákba. Több forrásunk is meglepő, megdöbbentő információkról számolt be. Ezekből szemezgetünk. A cikkünket próbáljuk frissíteni ahogy további információkat…..
orczy tér 1. 2013.08.29 22:06:08
@Rókakígyó:
Az egész mondat rossz.Talán helyesen/az osztályfőnöki óra keretében fogják kiosztani/Bár egy osztályfőnöki óra nem keret véleményem szerint.A keret a kép körül van./az osztályfőnöki órán fogják kiosztani/Bár mit várjunk ezektől. Sógor-koma rokonság.Szégyelljék magukat,ahányan vannak.
Kockalány konyhája Házi pizza 2013.06.08 15:25:35
Szeretjük a pizzát, főleg, ha házi. Mostanában nem is rendeltünk, mert benne van a pakliban, hogy késnek, megégetik, vagy épp nem sütik meg eléggé, olcsó feltétet tesznek rá, vagy lesajnálják a lényeget. Ezzel szemben ha én készítem, tudom, hogy mennyi idő, mire elkészül,…..
orczy tér 1. 2013.06.10 09:29:58
@hot-spot:
hö-hö:):)a legtöbb lakásban található kemence,csak nem lehet használni,mert a macska búbolódik rajta:):)De igazad van.Nekem légkeveréses elektromos sütőm van,direkt azért vettem,hogy pizzát készítsek benne.Nem nagy,egy kb.26-os méretű elkészíthető benne,és 20 pizzánál már behozza az árát.Sokszor olvasom,hogy milyen nagy ötletek születnek különböző ételeknél:DD Pedig a dolog egyszerű:mindenbe azt kell tenni,ami belevaló. pl.a pörkölt is a sok hagymától,paprikától,paradicsomtól lesz szaftos,tunkolni való.A többi urban legend:)
A MÁV az egyszerűség kedvéért a pót- és helyjegyek mellé bevezeti a gyorsvonati pótjegyeket, azaz korszerűsítésre hivatkozva árat emel: 2013. május 15-től a menetrendben megjelölt egyes gyors- és sebesvonatok igénybevétele esetén gyorsvonati pótjegy váltása kötelező. A…..
Vöröshajú lányok Jennifer 2013.01.04 06:07:00
..
orczy tér 1. 2013.01.04 19:36:26
@átlátó:
Ne is foglalkozzál velük.Ezek a ványadtak már diktálni sem tudnak:):)
Ez a hétvége az igazán kemény. Két X-faktor adás, viszont jó hír, hogy utána vége, sokat szenvedtünk ezért a pillanatért. Kezdjük a hármas döntőt, egy kisebb riói karnevál húz át a színpadon, aminek a lényegét azóta sem tudtam megfejteni, a teljesség igénye nélkül a…..
orczy tér 1. 2012.12.16 13:55:42
@átlátó:
Annyit tehetsz a Kolosyért,hogy beküldöd @Seduxen(már NEM dr)-hoz,úgyis jelentkezett nálad segéd-diktáló munkakörbe:):):)
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Subba Szép lakás, jó szomszéd 2012.09.24 16:17:11
..
orczy tér 1. 2012.09.25 16:05:58
@Szenthomárság: Köszönjük relatíve szép hozzáállásod és kommentedet.Akkor ha kiköltözök a város mellé,megszűnnek a gondjaim??Gazdagok??Hát te hol a pitlibe lakhatsz vajon?Rég olvastam ekkora marhaságot.
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
Egy keddi napon elvittem a 13 éves lányomat a háziorvosához/csepeli gyerek rendelő/,mert 39,5 volt a láza,fájt a mellkasa és nehezen vette a levegőt! Közölte a drága doki,hogy no para,csak vírusfertőzés,semmi tennivaló,csak lázcsillapítás+C vitamin. Oké,gondoltam,de délutánra…..
Ezt a posztot azért írtam, hogy megtaláljak egy nagyon régi pornófilmet. Amikor a nyolcvanas évek elején felső tagozatos lettem, az osztályban talán két gyereknek volt videója. Az egyikük Z. volt, akinek az apja külügyes volt vagy krupié - nekem mindegy volt, mert egyik szót sem…..
Subba Facepalm: A pózolós lány 2011.01.22 14:06:00
Tény, hogy nem volt sok idő megérteni az oldal lényegét - és ugye nekünk amúgy se menne - de a képek magukkal ragadtak. Itt a PÓZOLÓS LÁNY! Kiszel Tünde reszkess!Hétvégére pedig kiváló program elmenni a Burberry boltjába, és próbálgatni a ruhákat! Már volt egy…..
orczy tér 1. 2011.01.23 08:45:43
"A nagy karácsonyi készülődésből Szibi, 14 éves cicánk sem akart kimaradni, úgyhogy segített a fadíszítésben. Persze elég hamar játékba csapott át a dolog. Mikor beleunt, kiszúrta a lelógó habkarikákat, és mivel eléggé szereti, rögtön le is vadászta őket.Vele…..
anonim [szexfüggők] Olcsó bringa 2010.06.28 08:20:00
Nem vagyok szép. Na jó, kifejezetten csúnya se, de egyálatlán nem tetszem mindenkinek. Nem fordulnak utánam az utcán még a melósok sem. Csak néha. Nem baj. Tudom, hogy képes vagyok kéjt okozni és ez nekem elég. Miért ne érhetné megrendítő, orgazmikus mámorélmény azt, aki a…..
orczy tér 1. 2010.06.28 18:58:38