Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LCD

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kéne ezeréves népszerű cikkeket előbányászni egy erről a felületről deklaráltan távozó blogról. Tessék írni sajátot.     Támogasd a távozó újságírók új lapját!  https://tamogatas.telex.hu..
LCD 2020.09.14 13:47:58
+1
Érdemes a zsűritag Simon Cowell arcát nézni akkor, amikot a szombathelyi születésű Vajda Vivien azt mondja az America's Got Talent válogatójának színpadán, hogy ő most ugrókötelezni fog. Még rá is kérdeznek a többiek, hogy azt gondolja, hogy az ugrókötelezéssel nyerni fog? Biztos benne? Vajda…..
LCD 2018.06.27 18:23:12
@KinaKid:
Ezt én sem értem...
A texasi édesapa, Mark Zartler szeretné megmutatni a világnak hogyan hat a kannabisz lánya autizmusából adódó hangulati ingadozásaira és önagressziójára – vagyis amikor önmagát ütlegeli...
LCD 2017.03.09 10:33:31
@Hórukk: Gratulálok, empátiából jeles.
A kiterített csirke, világszerte ismert nevén spatchcock chicken (másutt: spattlecock chicken, butterflied chicken) egy alapvető BBQ-fogás és sütési módozat. Amellett, hogy látványos és finom, kitűnő lehetőség arra, hogy csiszoljuk sütési technikánkat, mivel a csirkét a…..
Fotó:....János (Urbanista-olvasó) "Sziasztok! A kamuállvány kategóriában kiposztolt bejegyzéshez is írtam, és íme, pár fotó melyet februárban lőttem még a Károly körúton.A blahás bejegyzés kapcsán tűnt fel építőiparban jártas szememnek, hogy a Károly körúti ház…..
Örömmel jelentjük: mintegy 3-4 hónapos fejlesztési munka eredményeként elkészült a Nyárspolgár BBQ és az Őrház Sörkert közös reverse flow ofszet szmókere! A szmóker elfoglalta méltó helyét az Őrház épülete mellett, és megkezdte méltóságteljes pöfékelését. A…..
(Nagyobb képért klikk.) Akár kétszer ennyi pontot is proklamálhattunk volna, a fentiek követése mindenképpen egy jó alapot biztosít a sikeres barbecue-záshoz. Mindegyik pont megér egy-egy külön posztot, törekedni fogunk ennek kivitelezésére. Kívánjuk a begyújtó folyadék…..
Az embereknek az időhöz való viszonya a 19. század folyamán alapjaiban változott meg. Az óra diktatúrája alatt élő mai ember szemében a hagyományos társadalom életritmusa felfoghatatlanul lassú, időbeosztása pedig ésszerűtlenül pazarló volt.   Az életszakaszok allegorikus ábrázolása évszázadokon…..
Amikor podcaster kollégám Laci rákérdezett, hogy nincs-e kedvem megenni egy kicsit nagyobb hamburgert, mondjuk úgy két kilósat, egy pillanatra Adam Richman helyében éreztem magam, aztán a realitás erőt vett rajtam, és közöltem, hogy ki van zárva, azok az idők már elmúltak, amikor…..
LCD 2012.12.19 21:15:43
@Burger House (Péter): Alapvetően mindkét féllel egyetértek, habár a "károsult" szóhasználata nem az én én szájízem szerint való, mégis a "még elfogadható" kategóriába tartozik. Burgerhouse Pétert megértem, mint mindenkit, aki a saját zsebéből felépített üzletet viszi, ugyanakkor mégis azt kell mondjam, hogy soha sem szabad a vendéggel vitába szállni, főleg nem a net nyílvánossága előtt...mert ebből nem lehet (vagy nagyon nehéz) nyertesként kijönni. Tamást meg kell hívni egy ingyen hambira, ami után Ő majd leírja - remélhetőleg - pozitív véleményét. Szerintem.
Mamma Agatával és csodálatos főzőiskolájával már foglalkoztam itt a blogon párszor (ez itt a fantasztikus citromos sütije, ez pedig a sztorija 1. és 2. rész), olyan maradandó az élmény, hogy feltétlenül javaslom mindenkinek a látogatást, ha Nápoly, Amalfi, Positano, Sorrento…..
világevő Vietnam íze videón 2012.02.22 11:00:00
Nem szeretek túl sok idegen anyagot közzétenni itt, főleg, ha lenne saját is egy témában, de ez a videó annyira profin összefoglalja és bemutatja a vietnami gasztronómiát, és annak a mindennapokat uraló mivoltát, hogy közkinccsé kell tennem, aki ezt látja, szerintem sürgősen…..
LCD 2012.02.22 13:00:08
@világevő: Elég sokszor és sok helyen voltam a Fülöpszigeteken (Manila, Boracay, Cebu, Kalibo stb), de mindíg elgondolkodtatott, hogy olyan adottságokkal miért nem fogyasztanak több friss zöldségfélét, miért olyan igénytelen a fűszerezés stb. Szégyen nem szégyen, és mivel ott (eltérően modjuk Thaiföldtő) szigorúan tilos az utcán enni, több alkalommas is Jollibee-re fanyalodtam :( Voltam pl. vendégéségben egy helyi családnál, ahol belépve a "konyhába" nem értettem honnan jön az a penetráns szag, egészen addíg, amíg számba nem vettem egy falat töltött tintahalat...komoly erőfeszítésembe került nem kiköpni, és ezzel vérig sérteni őket...
A Magyarországon népszerű Oakleykről szóló poszt a vártnál sokkal jobban érdekelte olvasóinkat, ezért aztán megkértem a Ray-Ban forgalmazóját, nézzen utána, náluk miket szeretnek. Lássuk tehát a magyar Luxottica által a független szaküzleteknek történő kiszállítások…..
Douglas MacArthur, az első híresség Ray-Ban-ben   Szia Aviator tipusu napszemuveget vennék, AO Eyewear. Ez tényleg az, vagy csak valami megmarketingelt kínai brand? 17000 Ftért van itt Brnóban a General modelljuk. Fekete lencsével, arany kerettel. Gagyi? Más gyártók aviator…..
LCD 2011.06.28 10:15:47
A Lonely Planet megkérdezte a követőit pár hete a Facebook-oldalán, hogy mi lenne az a város, ahova a legszívesebben elmennének egy jót enni. A közvélemény-kutatás nyilván nem volt reprezentatív, de azért majdnem 1000 válasz érkezett a kérdésre, így izgalmas az eredmény. Sajnos…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
Az amúgy is társadalmi értékválságban senyvedő országunkban nehéz egy ilyen győzelmet megfelelően kezelni. Ha lehozunk két barátságos meccset zsinórban, akkor már megmozdult valami a magyar labdarúgásban, ha elveszítjük az aktuálisan sorsdöntő összecsapást, akkor a…..