Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Új nick regisztrálása

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Bennszülöttimádat 2024.10.14 12:50:26
Nem tudom mikor kezdődött és hogyan terjedt el ennyire, hogy a nyugati átlagember idealizálja a más kultúrákat ill. népcsoportokat, legtöbbször nyilvánvaló ostobaságok alapján. Az indiánok nemes és bátor emberek voltak, harmóniában a természettel, mély spiritualitással. Ezt elsősorban Karl Maytől…..
Ha a történelmet a győztesek írják, akkor miért ilyen borzasztóan fehérellenes a történelemoktatásunk?Milyen háborút vesztettünk el, és ki nyerte meg?A válasz egyben magyarázat a modern világ helyzetére is. A nyugat politikai helyzete, amit éppen tapasztalunk abszolút értelmezhetetlen marad…..
Új nick regisztrálása 2024.10.08 10:15:09
@Deansdale: Szép ívet húztál Hasfelmetsző Jacktől a harmadik világháborúig. Taps Függöny.
Új nick regisztrálása 2024.10.08 10:27:22
@Deansdale: Irán ellen felkel majd Szaudi és Jemen is, mert a siita szunnita ellentét sokkal nagyobb mint gondolnád.
Teljesen feleslegesek ezek a háborútól riogató rémhírek. Felesleges szócséplés mert nem vagy jós aki tudja a jövőt. Csak a félelmek beszélnek belőled. Meg unatkozol mert semmi dolgod az életben.
A hétköznapi ember, ha akarja, ha nem, akkor is az arcába kapja minden honnan a szart és minden egyes nap. Ez a mennyiség már kezd túlmenni minden létező határon. Csak a negatív híreket hallani a kormány felől. Már minden EU-s országgal hadban állnak, folyamatosan megy a köpködés. Ez a Szíjjártó…..
Új nick regisztrálása 2024.10.08 10:11:34
@Ma született bálvány: Te vagy a régi Womb Raider? A cigiző apácás?
Ugye nem kell sokat bizonygatni, hogy a "görbe" és a "görbít" szavak egy tőről fakadnak, csak a ragozásban térnek el - így ha valaki azt állítaná, hogy a görbe szót a magyar nyelv a szláv grkeb (=aszott) szóból vette (ezt most csak hasraütésből fantáziálom a példa kedvéért, ne keressétek semmilyen…..
Új nick regisztrálása 2024.07.14 13:51:01
@Deansdale: a konteósokat a saját egójuk és küldetéstudatuk betegíti meg. Nekik azért kell a valóságot hajlítaniuk, hogy bebizonyosodjon az ő igazuk. Ez a benzinjük, éltető közegük, hogy egymást csacsenolják. AKi nagyobb blődséget kitalál, az nyeri a figyelemért vívott versenyt.
Új nick regisztrálása 2024.07.14 19:42:49
@Deansdale: ha agyat kell használnunk akkor azon is érdemes elgondolkozni, hogy ha egy kormányzati összeesküvésre rendezték meg a wtc merényleteket, akkor azt hány száz/ezer embernek kellett tudnia és koordinálnia. Gondolod hogy egyiküknek sincs egyetlen őszinte pillanata amikor rádöbben hogy mennyi honfitársát gyilkolta le? Pláne hogy országuk egyik jelképét rombolva alázta meg a saját népét?
Hogy mindez a sok ezer ember örökre befogja a száját?
Tényleg van olyan elmebeteg titkosszolgálatos aki ezt az egészet kigondolta és beszervezte a sok munkatársát?

Kezdjük ezzel a logikai láncolatot.
Új nick regisztrálása 2024.07.15 07:24:40
@Deansdale: szerintem rengeteg ember kell akik vittek fúrógépet, robbanóanyagot és befúrták őket a tornyokba. Bármelyik ember ezekben a munkafázisokban tökéletesen tudja hogy robbantáshoz kell ez az egész.
Amúgy nem elég az a többezer liter égő repülőgép üzemanyag ami megolvasztotta a tartó gerendáket?

De okés, akkor nem tudunk megegyezni, hogy a túl nagy konteo már kontraproduktiv mert lesz olyan ember, aki nem tudja tartani a száját.
Amúgy természetesen kormányzati mocskok és összeesküvések meg média hazugságok léteznek, ebben nincs vita.