Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epicneo

7 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adrienn & Dániel Most már 30! 2016.12.29 14:45:05
Az esküvő és nászút után újabb megrázkódtatás éri a családot: Adri 30 lesz!..
Adrienn & Dániel ITT a VIDEÓ!:) 2016.02.14 23:10:12
Tessék Tessék!   Ha ez kevés lenne, itt a hosszú:..
Érdekes téma, hogy ki miként érzi és számolja az időt. Például a most élő rodiánok, vukik, ithorok és emberek az első Halálcsillag felrobbanásától, azaz a yavini csatát veszik az idő alfájának és omegájának. Nyilván amíg ez az esemény nem történt meg, hacsak nem egy kék rendőrfülkével vagy egy…..
Joggal merülhet fel a kérdés, mit keres a Star Wars mint téma, egy hadtörténelmi játékokat népszerűsítő blogon? Londonban a hard core történelmi játékos barátaim szokták azt mondani, a Star Wars annyira régi, hogy az már történelem! Belegondolva, ez nagyon így van,…..
epicneo 2015.11.24 07:15:02
Hatalmas élmény volt mindannyiunknak, hogy veletek együtt vehettünk részt ezen az eseményen. Az még jobban tetszett, hogy ennyien voltatok kíváncsiak a játékokra is. Mivel csak egy - egy asztal környékéről tudtunk "ott lenni", ezért beszéljenek helyettem azok, akik…..
Emlékszem, mikor még "kicsit" kisebb voltam, a fennálló szocialista rendszer némileg szűrve engedte át a káros nyugati filmeket a tiszta érintetlen kultúránkba. Mivel apám munkája miatt néha külföldre kellett utazzon, viszonylag hamar szereztünk videomagnót, és áradhatott is a…..
  „Y-szárnyúakat fogunk használni a nagyobb tűzerejük miatt. De vigyázzatok mert úgy mozognak, mint egy álomkóros Hutt.” - Luke Skywalker, a Kile II elleni támadás alatt A Koensayr Manufacturing által gyártott BTL Y-szárnyú hajótípus a Lázadók Szövetségének legrégebbi,…..
epicneo 2015.10.05 15:55:23
A tereptárgyak nagyon fontos részét képezik bármely táblás stratégiai játéknak. Új stratégiai elemeket hozhatnak a harcmezőre, és nem elhanyagolható tény, hogy egy-egy jobban sikerült épület/hegy/rom nagyon feldobhatja a hangulatot. Azt gondolnánk, hogy az olyan játékok, mint…..
Bukta Daninak hála, még néhány kép más szemszögből Rólatok és Rólunk. Képek by Dani!..
Kis országunkban először megrendezésre került a Fantasy Flight által kiadott Star Wars: Armada liga első fordulója 2015. augusztus 15-én a D21-es klubban. Elsőként köszönetet szeretnék mondani a szervezőknek az…..
epicneo 2015.08.20 11:24:12
Adrienn & Dániel Köszönjük! 2015.08.03 09:36:28
Nagyon köszönjük, hogy eljöttél/eljöttetek! :) Képeket Itt találod: KÉPEK Videóra kicsit még várni kell. ..
l "Screed Admirális a kijelzőn figyelte a két szállítóhajót. A Birodalmi Titkosszolgálat jelentése alapján a járművek segítségével próbál a terroristák szövetsége fegyvereket juttatni közeli Biitu primitív őslakosainak, hogy bolygó destabilizálásával akadályozzák a…..
Nyakunkon a Wave 1 és vele az új hajók. Néhány boltban már most elérhetőek itthon is, így a hétvégén már neki is eshetünk a tesztelésének. Addig is foglalkozzunk még kicsit az alapdobozzal. Bár közel tökéletes a tartalma, az FFG hagyott nekünk egy kis munkát, ki kell fessük a…..
epicneo 2015.05.27 09:32:17
Adrienn & Dániel Hello:) 2015.03.28 19:11:29
Ha ezt olvasod akkor egy (vagy több) vagy a hozzánk legközelebb állók közül. Bízunk benne, hogy kétezer-tizenöt augusztus elsején ülni is közel fogsz...
Közeleg az Armada! Annyira, hogy nálunk  szerencsésebb országokban a héten veszik kézhez. Bár nem 100%, de a Szellemlovasban jó esélyt látnak rá, hogy a jövő héten mi is kapjunk belőle! (Ha nem is jövő hét, akkor sem április 17!:))  Sajnos az árfolyam ingadozás miatt…..
Úgy tűnik már nem kell sokat aludni, hogy Csillagrombolók szállják meg a lakásunk. FFG legújabb cikkében nem kevesebbet ígér, mint a megjelenést! Bár konkrét dátumként csak annyit jelöl meg, hogy jövő héten már a viszonteladóknál lesznek az alapdobozok. "Szerencsére" a Wave…..
Star Wars Miniatures X-Wing Armada 2015.02.09 18:01:59
A blog elköltözött, az új helyen új tartalommal vár titeket az SWMINI.HU!   Mi az az Armada, Imperial Assault és mi az az X-wing? ha már ismered őket, ezt a bejegyzést át is ugorhatod. Ha mégsem, akkor ez az a kötelező rész, ahol röviden elmagyarázom. Armada, Imperial Assault és az X-wing…..