Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nexus Magazin

84 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A londoni Heathrow repülőtéren tesztelik a COVID-19 elleni védekezés kapcsán kidolgozott „útlevél technológiát”, amely arra kényszeríti majd a légi közlekedést választó utazókat, hogy alávessék magukat a vakcinázásnak. Azok a légi utasok, akik Londonba szeretnének utazni, vagy éppen Londonból…..
A SpaceX és a Tesla alapítója, Elon Musk, úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg sem ő, sem pedig a családja nem fogja beadatni magának a jövőben elkészülő koronavírus elleni vakcinák egyikét sem, még akkor sem, amikor a védőoltások majd könnyen elérhetővé és egyszerűen beszerezhetővé válnak mondván,…..
Talán egy kicsit úgy hangzik, mint amivel eddig csak sci-fi filmekben találkozhattunk, de a Pentagon tudósai mégis azt állítják, hogy mindössze néhány évre vagyunk azoktól a „beszélő lézerek”-től, amelyek különböző üzeneteket képesek egyenesen az agyunkba sugározni. Létezik egy, nem halálos…..
Mi történt? A The Lancet akadémiai folyóiratban nemrégiben megjelent egy tanulmány „A COVID-19 oltóanyag-kísérleteknek törekedniük kellene az érdemleges hatásosságra” címmel, amely a következőket állítja: „Egy kevésbé hatásos védőoltás bevezetése, valójában súlyosabbá teheti a COVID-19…..
Glasgowban megépített nanoműholdak fognak csatlakozni ahhoz a több mint 100 objektumból álló, alacsony Föld körüli pályán keringő flottához, amelynek az a feladata, hogy segítsen előre jelezni a világ erőforrásainak mozgását annak érdekében, hogy a vállalatok és a kormányok megalapozott döntéseket…..
Dr. Carrie Madej belgyógyász ad áttekintést aggodalmaival kapcsolatosan, közvetlen jövőnket érintően. Szavai egybecsengenek a mikrobiológia és az infektológia területén szaktekintélynek számító Prof. Dr. Sucharit Bhakdi véleményével, a COVID-19 elleni védőoltás veszélyeire vonatkozóan. Prof. Bhakdi…..
Ma délben kezdődött meg az orvosok tüntetése a Trafalgar téren, Londonban. A tüntetést, amelynek keretében az orvosok hangot adnak véleményüknek, a tervek szerint a Save Our Rights UK Facebook oldalán élőben is közvetítik, magyar idő szerint 13:10-től. Az utóbbi időben egyre több állampolgár,…..
Mintha csak a „Testrablók támadása” című film egyik jelenete volna, a vírus megfertőz egy gazdatestet, majd egy olyan gyárrá alakítja át, ahol egyre több másolatot készíthet saját magáról. Kutatók nemrégiben kimutatták, hogy a vírusok egy kiterjedt csoportja, köztük az influenza vírusok és egyéb…..
Ebben a részben tovább vizsgáljuk Bill és Melinda Gates alapítványát. Mielőtt ezt a részt áttekintenéd, kérlek, olvasd el a cikksorozat 1. részét! A 2. részben arra fókuszálunk, milyen szerepet játszott az Alapítvány a COVID-19-re adott válaszreakciók tekintetében, illetve hogy mennyire gyakorolt…..
Miután a legtöbben már nem az otthonukban ideiglenesen kialakított „irodájukból” végzik a munkájukat, egyre inkább előtérbe kerül a kérdés, vajon milyen technológiát kellene alkalmazni ahhoz, hogy a nyilvános helyeket – így például az irodai környezetet vagy a reptereket – vírusmentessé tegyük. A…..
Egy új típusú, arany nanorészecskékből álló fólia bevonat, bármilyen mozgás hatására azonnal megváltoztatja korábbi színét. Ez a mindeddig példa nélküli tulajdonsága pedig lehetőséget biztosít, hogy a robotok könnyedén utánozhassák a kaméleonokat vagy a polipokat a színváltó képességük terén. A…..
Május folyamán több mint 8 500 aktív szolgálatot teljesítő pilóta valamint a légi hadműveletek előkészítésében és lebonyolításában résztvevő, a légvédelem szaktechnikai eszközeit működtető, illetve a légierő gépeinek karbantartását végző katona adta be jelentkezését az Egyesült Államok…..
A Walesi Sárkány Wales heraldikai szimbóluma. Vitathatatlanul az ország egyik legfelismerhetőbb jelképe, amely nevezetesen a zászlójukon is ott díszeleg. Emellett ezt a szimbólumot előszeretettel használják az ország köz- és magánintézményei is. A nemzet jelképévé váló Walesi Sárkány története…..
2020. első néhány hónapjában, az üzleti iparmágnás és milliárdos Bill Gates azt látta, hogy népszerűsége az eget ostromolja. Az internetalapon működő piacelemző cég, a YouGov adatai szerint, a szavazásban résztvevő amerikaiak 57 %-a pozitív véleménnyel volt róla, a férfiak és a nők egyaránt…..
NEXUS MAGAZIN A járványármány 2020.05.30 22:41:52
Rövid összefoglaló: - A „Plandemic” című (jelentése: megtervezett világjárvány) dokumentumfilmben szereplő Dr. Judy Mikovits (PhD), a sejt- és molekuláris biológiával foglalkozó orvos, akinek kutatási eredménye kimutatta, hogy nagyon sok védőoltás gammaretrovírusokkal szennyezett, annak…..
A francia Bouygues telekommunikációs cég, a jelenleg zajló koronavírus világjárványra és a közvéleménynek a technológiával szembeni bizalmatlanságára hivatkozva, arra szólította fel a kormányt, hogy halasszák el az 5G kiépítéséhez szükséges frekvenciák árverését. Franciaország nyár végére tervezi a…..
Lehetséges, hogy a COVID-19 „felemészti saját magát” még azelőtt, hogy a világ előállna bármilyen védőoltással, mondta Prof. Karol Sikora, a neves akadémikus, aki korábban az Egészségügyi Világszervezet vezető onkológusaként is tevékenykedett. „Valós esély van arra, hogy a vírus természetes módon…..
A Közegészségügyi Hivatal Georgiában működő részlege bejelentette, hogy az Egyesült Államok Járványügyi és Betegségmegelőzési Központja (Centers for Disease Control and Prevention – CDC) Georgia állam egészségügyi intézményeivel együttműködve, kormányügynökök csoportjait küldi ki véletlenszerűen…..
(Kép:Colin Behrens/Pixabay)   Három héttel ezelőtt, 2020. április 24-én Vittorio Sgarbi, a Forza Italia párt egyik tagja, felháborodottan jelentette be parlamenti felszólalása során, hogy megítélése szerint a koronavírusra vonatkozó elhalálozási adatok hamisak. Sgarbi ki is nyilvánította…..
Az elmúlt hetekben, ahogy a világjárványkrízis egyre mélyült, Bill Gates folyamatosan interjúkat adott, amelyek során időről-időre mindig elmondta a világnak, hogy a jelenlegi helyzetre egyetlen megoldás létezik, amely nem más, mint egy új vakcina… mindenkinek. Nemrégiben úgy nyilatkozott a CBS-nek,…..
A koronavírus időszakának talán már a végét jelző napokban ismét élet költözött Las Vegas néhány kaszinójába… de a szerencsejátéknak semmi köze sincs ehhez. Egy új és megrázó valóság bontakozik ki a társadalmi távolságtartás és a közegészségügyi „maradj-otthon” rendeletek világában. Egy összeomlott…..
Az 1918-as spanyolnátha világjárvány, valamint az Ebola Nyugat-Afrikában történt 2014-es kitörése óta, az emberiség a fertőző betegségektől való félelemben él. (Fotó:Alexandra Koch/Pixabay) Dr. Rosalind Eggo egy matematikai modellező, aki a halálos vírusok terjedését követi nyomon, annak…..
Egyre több helyen értesülhetünk arról, hogy az elmúlt hetekben több adótornyot is szabotáltak illetve felgyújtottak – legutóbb az Egyesült Királyságban és Hollandiában - az 5G technológia bevezetésének ellenzői. Tagadhatatlan, hogy napjainkban nagyobb méreteket öltenek az 5G ellen tiltakozó…..
Sokunkat kétségbe ejt, hogy jelenleg bizonytalanságban élünk. De a bizonytalanság valóban csak a jelenlegi helyzet sajátossága? A természeti katasztrófák, az egzisztenciánkat érintő válságos időszakok, a balesetek – amikor éppen rosszkor vagyunk rossz helyen – kivédhetetlen helyzeteknek…..
Hat órával a kazahsztáni kilövést követően Chris Cassidy a NASA-tól, valamint két orosz űrhajós Anatolij Ivanyisin és Ivan Vagner Szojuz-kapszulájukban megérkeztek a Föld körül keringő laborba. Két amerikai és egy orosz űrhajóstársukhoz csatlakoztak, akik egy héten belül vissza fognak térni a…..