Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adel.isark99

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1918. június. A Hagenbeck-Wallace cirkusz vonatbalesetének áldozatait temetik Hammondban (Indiana, USA). A brutális utoléréses balesetben a cirkusz 86 művésze és alkalmazottja halt meg, és további 217-en sérültek meg..
adel.isark99 2020.01.06 15:41:42
@bioLarzen: Nagy darab kopasz feher ferfi,hatarozott integetes, ontudatos kezmozdulat...az osszes amerikai filmben ilyenek a "tanacsadok". Persze ez nem biztos,lehet,hogy csak egy kis csajos sztereotipia a reszemrol.
18+! Az 1970-ben alapított Vörös Hadsereg Frakció, kommunista, városi gerilla csoport volt és az európai baloldali terrorizmus legmeghatározóbb szervezetévé nőtte ki magát. Mi motiválta őket? Kik voltak, mit akartak? Most mindent megtudhatsz róluk dióhéjban...
via GIPHY Károly kacifántos kamuba botlott: a brit webáruház nem tűnt gyanúsnak, még szerencse, hogy a bank résen volt. Euróban fizetett, de a shop az ingyenes szállításra kínai jüant, a termékre pedig indonéz rúpiát próbált beterhelni a számlájára. Tegnap este rendeltem egy Nagy-Britanniában…..
1898. Bécs. Sisi (vagy Sissy), azaz Wittelsbach Erzsébet  osztrák császárné (és nem mellesleg magyar és cseh királyné) temetési menete Bécsben. Luigi Lucheni olasz anarchista szúrta le Genfben..
adel.isark99 2019.12.05 13:44:39
@JTom: Még pontosabban a császárné V. Ijaszu etióp császár második unokahúga...