Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kajlamackó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszi, jól vagyok Az oltóponton fiatal doktornő adta be az injekciót. Nem volt vita köztünk, harmadiknak is Pfizert kértem és azt kaptam.Ugyanis én hallgatok Karikó Katalinra, akit jobb egészségügyi szakembernek tartok, mint Szíjjártó Pétert :-) Márpedig Karikó szerint nem szerencsés az oltások…..
kajlamackó 2021.08.27 22:26:36
@Ekrü: Hát én meg egy oltást sem kaptam, aztán én is élek és virulok :)
A komposztálás sok éve a kerti témák egyik legnépszerűbbike, hiszen abszolút zöld elképzelés, házilag is kivitelezhető, megoldást jelent többféle problémára, nem csoda hát, ha gyakran előkerül. A legtöbb leírás ugyanakkor jellemzően odáig jut, hogy taglalja az előnyeit, és próbálja rávenni a…..
Van egy mondás, miszerint egy sportoló kétszer hal meg az életében, amiből az első akkor történik meg, amikor visszavonul. Nem meglepő, ha egy atléta számára talán az egyik legijesztőbb életesemény a váratlan leállás, a versenyből való lemorzsolódás vagy éppen az elkerülhetetlen kiöregedés. A…..
Az idén márciusban 52. életévét betöltő Daniel Craig 2006 óta alakítja a legendás brit titkosügynök, James Bond figuráját, mégpedig eddig 5 részben szerepelve (az utolsó epizód a No Time to Die, még nem jelent meg a mozikban). A korábbi öt Bond-színész után - Sean Connery, George Lazenby, Roger…..