Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koliori

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Őszi chill 2010.10.08 18:50:00
Björk mondta, hogy írjak őszi lassút, mohásat. Idén még nem csináltunk mohafotót, és nem akarok csalni, úgyhogy elárulom, hogy ez még tavaly készült: A kép kattintásra nagyon nagy lesz Szóval Björk azt is üzeni, hogy simogassatok mohát. Egyrészt azért, mert szép, őszi…..
Szoktam néha megdöbbenni azon, mennyire klisé nélkül vagyunk, mennyire esetlegessé nő az, aki vagyok - és egyszerre mégis mennyire zsinóron húzza az idő, a múlt és a ma, hogy épp ki vagyok. Egyfelől, ugye, nem hoztam semmit. Nem unikum, erről szól a Fight Club is, a…..
Egy mondatban Karambol 2010.10.08 10:42:00
A hír: Totálkárosra tört Juliette Lewis autója. Egy mondatban: Szegény, ki az!?..
Tudomásul véve, hogy a blog, mint műfaj, túl van már a zeniten, és a nem is olyan távoli jövőben el fog múlni, mint a tamagocsi (oké, annál azért picit hosszabb-nagyobb hatású dologról van szó), egyelőre még matatnék a maradékban, ajánlva három fasza blogot.Szó se róla, nem…..
zoli voltam Fuck, fuck 2010.09.01 08:41:46
Két rövid megjegyzésem lenne.Egyrészt, ha még egy helyen meglátom azt, hogy "búcsú a 75-ös izzótól", komolyan elkezdek sikoltozni. Nem igaz már, hogy ez ekkora hír legyen, az elmúlt napokban mindenhol mindenki megírta. Oké, kivonták, hova szarjak?A másik, hogy most,…..