Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ck

23 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Meteor földjének szülötte, maga Kaba fia Kabaman fog ezúttal regélni az Éjgoblinszíven egy cikkcsere keretében. Öreg pajtim oldalára kikerült a "how-to-make-goblin farkasszekér" bejegyzésem ( http://daxikaba.blogspot.com/2011/06/puszti-es-farkasok.html ), most pedig őt…..
 A mai nap kifejezetten jól telt számomra. Puszti barátom meghívott engem és Trilordot, hogy menjünk ki hozzá egyet csatázni. Ilyen ajánlatot nem lehetett visszautasítani, így hát autóba pattantunk és kigurultunk hozzá, hogy egy érdekes meccs keretében ((melyben a skavenek és…..
 Hogy végre valami témábavágóval is frissüljön a blog, ezért fölteszem a tegnap délutáni alkotókör eredményét. Kijött hozzám a Majercsik Bro's, aztán ők festegették a Blood Bowl csapatukat, én meg a malifós Razorspine és Cerberus talpait csinálgattam.  A…..
Acélhullák Napi stuff 2011.01.24 17:32:00
Őket választottam a nap fantasys modelljeinek. Szerintem elmebeteg konverziók... Bővebb információ, több kép a: www.games-workshop.com/gws/content/blogPost.jsp oldalon.    ..
Üdv újra mindenkinek!Múlthéten pénteken Puszti haverommal játszottam 1250 pontos fantasy csatát. A csatáról itt olvashattok !Figyelem! A Csatát ork szemszögből is megtekinthetitek itt: ejgoblinsziv.blog.hu/ Bevezetésként annyit hogy mindketten a meccs előtt dobtunk össze egy…..
Ck 2011.01.22 22:57:35
@kabaman: Őőő nem, persze azok már" készen" vannak.... Csak nem szeretek festett sereggel játszani khhmm :D Jó igazából még nincsenek. Pont mikor neki álltam volna jött az új kiadás...
Még 1-2 listát teszteli akarok normálisan és akkor amim van új figura összerakom. Addig meg tűrni kell a talpakat... De mentségemre szóljon h a 40k necronok festve készen vannak.

A Sárkányt meg sztem én nem akartam betenni túl nagy helyet foglalt volna.
 Ck pajtimmal már mind a ketten kiéheztünk egy kis kardcsörtére, így játszottunk egy 8. kiadásos meccset. Én kb a tavaszi HÉT óta nem játszottam, így kissé le voltam maradva a pontos szabályokkal. Mint kiderült ő is...  5 perc alatt (ilyen még nem volt) írtam…..
Üdvözlök mindenkit ismét!Hosszú hetek után végre ide is eljuthattam és lehetőségem adódott egy újabb cikkre. Ebben és  következő néhány bejegyzésben a space marinjaim festéséről ejtenék pár szót. Pontosabban nem is az enyémek mert elvállaltam, hogy kifestem a szegedi…..
Vikings - JedikJó estét (reggelt) minden kedves nézőnknek, itt van amire mindannyian vártunk a Második KoporsóSzöged BB liga döntője! A mérkőzést a Jedik kezdik, a Vikings futója várja a labdát a saját térfelén.A labdát megszerezve a vikingek stabilan nyomulnak előre, nyomukban…..
Klubból kérdezték már páran, hogy mi is ez, meg a blogon is írogatunk róla, szóval úgy döntöttem röviden bemutatom.A játék egy ingyenesen letölthető (szabályrendszer, sereglisták stb. fenn a honlapon, nagy piros pont) történelmi wargame. Azért hívják Basic Impetusnak,…..
Polybian Roman VS Later Seleucids Íme az első csatajelentés Basic Impetusból. Csubi előző remekül megírt posztja segítségével kb. már el lehet képzelni, hogyan is néz ki ez a játék. Pár képet is csináltam, hogy jobban át lehessen látni mi történt, de ezek csak nagyjából,…..
Acélhullák Guruló Halál 2010.08.09 15:27:00
Üdv ismét! Ebbben a bejegyzésben a most elkészült skaven doomwheel-emről ejtenék pár szót.( és nem éppen erről a képről :) )Kíváncsi vagy folytatásra és a képekre is? Akkor ne habozz a továbbra kattintani!      Először is megkell mondjam tovább…..
Acélhullák Update 2.0 2010.06.27 11:23:00
Üdvözlet újra mindenkinek!Mint láthattátok az elmúlt hónapokban nem nagyon frissült a blogom( köszönhetően annak hogy kifogytam a necron témákból) ezért ezen szeretnék változtatni, mégpedig  úgy,  hogy a most megújult warhammer fantasyt, és a nálnuk egyre…..
   A fluffom befejező részét, valamint az általam kedvelt és használt destroyer wing taktikára épülő( sok destroyer miatt mozgékony sereg és nagy tűzerő) sereglistáimat olvashatjátok.   Renok tábornok jelentése a Zoothr bolygói csatáról-részlet-   ….…..
Acélhullák Istenek harcosa 2010.01.08 17:10:00
 A történet foyltatódik...   -          Ő az enyém!- üvöltötte egy hang Xanthias fejében - Csak engem illet és senki másé! Én tettem azzá aki most! Az egykori Inkvizítor erősebben markolta meg a…..
Acélhullák Necron katakombák 2010.01.03 16:46:00
" Valahol a Deimos bolygó földje mélyén, elzárva a külvilágtól az ősi necrontyr faj ébredezik. Újraindítják gépezeteiket, felvértezik pokoli harcosaikat és készülnek a felemelkedésre. A felemelkedésre melynek csak a legbátrabbak  vethetnek véget" Üdv újra…..
Acélhullák A kezdetek kezdetén 2009.12.28 20:09:00
Gondolom sokan jártak már úgy, mint én. A minap az éves modellrészlegem takarításán fáradoztam ( had ne mondjam nem volt balesetmentes) és mikor a régi fantasy és 40k figurákat pakoltam a kezembe akadt hajdani első figurám...   Úgyvélem mindenkinek aki huzamosabb ideje…..
Figurás ajándékokban és wargamekben gazdag Boldog Karácsonyt kívánok a szerkesztők nevében minden kedves olvasónknak! ..
Ck 2009.12.28 19:39:15
 Előre is boldog Karácsonyt és Új Évet szeretnék kívánni jómagam és a szerkeztőség nevében! Remélem az idei év konvertekben és festésekben gazdag volt, és kívánom, hogy a következő is jól teljen el. Remélem a fa alatt sok figuára leltek majd! Most is és jövőre is…..
Acélhullák Legközelebb is ott! 2009.12.05 19:16:00
Na ezen is túlvolnánk :). Igazán megérte ezért felmenni Pestre. A tavalyihoz képest sokkal jobb volt, főleg most, hogy már sok mindenkit ismertem. Aki ott volt az tudja milyen jó volt a hangulat, aki meg nem, az remélem nyomósokkal hiányzott! A festőversenyen színvonalas figurák…..
Acélhullák Games Day 2009 !! 2009.12.03 19:53:00
Előszeretettel ajánlom mindenkinek a közelgő 2009-es Games Day-t, melyhez már csak kettőt kell aludni. Fantasztikus rendezvény, mely kiváló szórakozást nyújt mind profi 40k-soknak, kezdő fantasysoknak, amtőr festőknek stb  valamint táttott szájjal bámészkodó, jövő menő…..
A szombati játékok elég jól sikerültek. Délelőtt volt a BB a klubban, ahol 5 új játékost sikerült találni. A visszajelzések pozitívak, ebből simán meglesz a liga januártól. Kipróbáltam a Lizardmen csapatot (4 saurus, 8 skink), amivel az orkjaim (3 line, 4 BOB, 2 Blitzer, 1 Troll,…..
Acélhullák Az Öröklét Ura 2009.11.29 21:24:00
Örömmel jelentem be hogy a 2009-es Golden Gobbó festőversenyre készült necron destroyer lordom ( aki egyben a seregem főhőse + a fluffom középponti szereplője is ) elkészült és csak arra vár, hogy  megnyerjen pár csatát. Megjegyzéseket nem nagyon kívánok hozzá fűzni akinek…..
Acélhullák Ébredés 2009.11.25 19:40:00
A necronjaim háttértörténetét szeretném ebben a bejegyzésben leírni egy rövid történet formájában.        Ezekiel a kapuhoz sietett hogy elérje a reggeli imát. Tudta a főpap nem venné jó néven, ha megint elkésne. Egymás után kettőzve szedte a…..
  Láva talpat nem nehéz elkészíteni és nagyon mutatós tud lenni egy figura alatt. Alapjába véve elkészítéséhez csak egy talpra és némi homokra ( amely lehet az utcáról, vagy  kertből hozott hétköznapi homok, az én esetemben, az állatkereskedésben…..
Ck 2009.11.21 10:06:53
@pörkölt: Jaja, akár még lávához hasonló masszát is vehettem volna wargammersnél de nem akartam drágítani rajta. Egyébként a buborékot miből gondoltad?
Ck 2009.11.22 11:51:18
@pörkölt: Esetleg az ilyen játékfegyverekbe kapható kis műanyaggolyók v. mik jók lennének. ( abból van sok). A lávát fellehetne még puttyval vagy más gyurmával dombi 3ds-re majd egyik talpon kipróbálom.