Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Master of Disaster

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legváratlanabb dolog, ami 2017-ben történt velem, hogy egy baráti sugallat hatására elkezdtem nézni a Tóth János című sorozatot. Idén előtte olyanokat néztem, mint a Homeland, Fargo, The Handmaid's Tale, The Man in The High Castle, szóval mi sem állt távolabb tőlem, mint egy jó kis köztévés…..
Ebben klipben annyi eredetiség van, mint börtönben vészkijárat. ..
Master of Disaster 2016.12.13 23:42:46
„Takarítsd ki a szobád!” – nincs szülő, akinek szájából ne hangzott volna még el ez a felszólítás, különösen, ha csemetéje  épp kamaszodik. „A jó munkához, sikerhez szervezettség, rendszeresség kell!” – legtöbbünk fejében ott motoszkál ez az üzenet. S mégis vannak, akik rendetlenek és sikeresek.…..
Belsőség Heti merítés 2015.03.01 07:25:22
Önazonos látványtalan őszinte nyugalom Sokan kérdezik, hogy hogy lehet egy ilyen öreg szarral járni. Ugyanakkor, ha már beülnek, sokak szerint "kellemes". Valójában egy rettentő unalmas autó. Sportos járgány Egyáltalán nem látszik rajta hogy hány éves. A vele egykorú…..
1992-ben egyszerre két Dűne játék is napvilágot látott. A Westwood Studios saját játékával "csupán" megalapozta az RTS fogalmát, és utat nyithatott olyan sikerjátékok előtt mint a Command&Conquer, Red Alert, Age of Empires és a WarCraft. Még belegondolni is hihetetlen, hogy mindez…..
Belsőség Heti merítés 2014.12.07 08:51:48
Z-ke Átíratás után egyből szervizbe mentünk, első körben a BMW-hez, melyet azóta is nagy ívben elkerülünk, mivel egy vétel utáni, alap átvizsgálásra is sikeresen kikalkuláltak egy 50 ezer forintos árat. Malac Passat 0km-rel. Csak szeretni lehet Az autót ajándékba…..
Master of Disaster 2014.12.08 16:15:06
@haggyadaszt: mosolygós passat volt-e már?
Gyááá, Tibi bácsiék mennyire totál idiótának néztek már minket a hülye kívánságműsorukkal?! Erre minden egyes ilyen tévés fosszília végignézése után rádöbbenek újra és újra. A Rontó által kikukázott videón a kisiskolás csicsik azzal oltanak, hogy ők…..
Subba Subba másnap 2014.03.08 10:47:42
Master of Disaster 2014.03.09 22:20:57
Annyira jól tolta egyedül, hogy mindenki beszállt ..
Master of Disaster 2014.01.28 23:01:06
Most akkor vagy az osztrákoknál nem esett annyi hó, mint nálunk, vagy a sógorok csinálnak valamit jobban. A felvétel tegnap délután készült, Klingenbach közelében, Sopron felé haladva. ..
Master of Disaster 2013.01.19 18:31:26
@35up: Vignette sosem lesz elérhetö elektronikus formában. A matricát fel kell ragasztani, Videomaut az pedig más rendszerrel müködik.
A matricás rendszer így mükdödik: automata fényképezö portálok figyelik az autókat (vagy személyek), ha nincs, megy a számla automatikusan. ha nincs rendesen kilyukasztva, akkor is. ha a fele lelóg, vagy látszik a fólia alatta, akkor is.

Az Appot most újítják, már játszottunk az új verzióval, szIphonra is optimalizálják, lesz elektronikus GO-Box utánfizetés is.
A Rastplatz-os ötletet viszont szívesen továbbítom, szerintem is hasznos és már létezö dolog, nem hiszem, hogy nagy nehézség lenne.
Én is sokat haználom az App-ot, hasznos kis program.
Jajj,de csúnya! GTR és a Ford 2012.05.28 16:21:00
Ukránoknál nincs lehetetlen. Simán egy lapra hozzák a japánok ismert autóját, valamint az amerikai márka egyik német típusát. Íme a Sierra GTR. Nem tudom, hogy gondolták. Megdöbbentően kocka. A lambóajtóról nem is beszélve. És az emberi hülyeség tényleg…..
Master of Disaster 2012.07.02 09:32:45
A Kutyostat egy fős, reprezentatív mintán végzett felmérése szerint a lakosság döntő többsége örömmel venné, ha a Margit-szigetet leúsztatnánk a Parlament elé. Ezért mi így fogunk tenni. Úgy tudjuk, más pártok gyárak, hulladéklerakók, és mindenféle egyéb ronda hátterek…..
Master of Disaster 2010.08.24 00:25:47
@lernal: pontosan itt és ekkor van ennek értelme. Ez az értelme, hogy az értetlenséget így fejezi ki. Cinizmus/hummor határa azért eléggé tág. Azáltal, hogy így fejezik ki egyesük értetlenségüket, kreatív, vicces és példátlan/rendhagyó. Ennyi individualizmust engedjél honfitársaidnak!!!!
Subba Kereslek! 2010.07.08 08:30:00
Áron igazi romantikus fickó, mi pedig szeretjük az efféle love storykat, úgyhogy lássuk a történetet az ő tolmácsolásában:"Történetem egy szép keddi estén kezdődött, 2010. június 15-én. Zöld Pardon, Insane koncert, rég nem látott cimborák a színpadon és a…..
Jajj,de csúnya! Saxo bünti 2010.07.01 11:15:00
Mint azt vasárnap ígértem, következzen a kiadós Saxo bünti, GerGely által szponzorálva. ..
Master of Disaster 2010.07.02 00:42:31
@Fokos:
a kilencediknél és a többinél is alapvetöen az a baj, hogy a tisztelt tulajdonosok nem veszik figyelembe az alapvetöen "normális", józan emberi érzékek által megkívánt és harmónikusnak ítélt arányokat :)
pl 6 kályhacsö egy kis- és középkategóriás autón = fail
A Pixmánia naiv ügyfele 10 nappal ezelőtt írta meg nekünk kálváriáját a webkameráról, amit küldtek is meg nem is, ő viszont egész biztosan kifizette. Az ügyben azóta sem történt semmi, a második levél szerint a Pixmánia még mindig hallgat és nem hajlandó reagálni a panaszos…..
Morbid hülyeség intercooler turbó: amint az a fenti képen látható, az Office Depot pompás ütemérzékkel írta ki a "Nagy csobbanás" című rajzpályázatát, ki más, mint az Aquaworld főtámogatásával. Mindjárt el is kezdjük rajzolni legnagyobb nyári élményünket, egyben…..
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
Master of Disaster 2009.07.31 11:16:34
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintőképernyő csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:Tegnap óta én is iPhone tulajdonos…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..
Koli bebizonyítja, hogy Osztrákiában is lehet olyan szituációba keveredni, amiből csak fogcsikorgatva lehet kiszállni, kisebb lehúzás után: Itthon, nálunk, kies kis hazánkban divat szidni az autópályahasználatért pénzt elvet, és ennek gyakorlati kivitelezőit, az…..