Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gollen

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Sonderangebot - reloaded 2007.01.24 09:00:00
Címlapon hozza a keddi Blikk a képviselők költségtérítésének ügyét. Felháborító! Arcpirító! - nem fukarkodnak a népharaggal, úgyhogy most már visszavonhatatlanul téma lett belőle. Amit a Blikk ír, az a politika, kérem, sokkal inkább, mint a Népszava meg a Nemzet. Mint…..
w Úr az űrből 2006.12.17 07:01:00
Nem tudom felmérni, mennyit tud a magyar újságolvasó a szcientológiáról, így lehet, hogy közismert, triviális információk következnek. Nem baj, ártani nem árt, ha még egyszer megvan itt, magyarul. Angolul tudók a South Park 912-es epizódjából is tájékozódhatnak, felhőtlen…..
Gollen 2006.12.19 12:42:39
L. Ron egy Grafoman orult, aki sok marhasagot osszeirt, innen kovetkezik, mar csak a nagy szamok torvenye ertelmeben is, hogy neha leirt ertelmes dolgot is. Csak az a szomoru, hogy az altala leirt dolgokat szentirasnak veszik, a missziokban dolgozo szobakat tartanak fent, ahova a mester allitolag idonkent visszajar meg irogatni.

Amig csak annak tekintjuk a "mester", ami valojaban is volt, egy kozepszeru sci-fi ironak, addig nincs gond vele, tele van ilyenekkel a vilag. (Pl. a Haboru a foldon 1x olvashato volt)

De ez a gyogyulasi folyamat, amirol Nostredamus meselt, az ilyeszto.

Sajnos kedves baratnom edesapja is "gyogyult" (Egyebkent ez erdekes kerdes, mert szerintem, hogy ki szamit nem normalisnak azt a tobbseg hatarozza meg...), es egyszer elvitte kedvesemet egy angliai szeanszra. Akkoriban meg az aposjeloltem nem volt se clear, csak par eve mar foglalkozott a dologgal. Errol a kis szeanszrol, baratnom ugy jott vissza, mint egy teljesen atszellemult valaki, es o azonnal auditaltatni, misszionariusnak akart menni, illetve tanfolyamokon reszt venni. Par ora veszekedes, es nehany raalvas utan azert belatta, hogy ez megsem olyan jo otlet.

-> Itt jonnek a sci-sek, hogy megakadalyoztam a boldogsagat...

Azota az edesapja teljesen belefeletkezett a sci-be, kiment eleg hosszu idore angliaba, hatrahagyva csaladjat, semmi mas nem erdekelte csak a csodalatos scientologia. Es azota nem egyszer hallottam mar vissza baratnomtol, hogy milyen jo, hogy nem hagytam ot is ilyen fanatikussa valni.

A baj a scientologiaval, hogy boldogga tesz, de ugy, hogy elotte megmondja, hogy mitol kell magad boldognak erezned. Mert azok az emberek, akik elkezdenek vele foglalkozni, sokat valtoznak, de olyat meg nem lattam, hogy a jo iranyba. Egymasnak persze megfelelnek, de a kulvilagnak egyre elvontabbak lesznek, es keptelenseg veluk egy legterben tartozkodni egy ido utan ( ido = sci-vel valo foglalkozas).

Szoval csak ovatosan a gyogyulassal, mert valoban a gyogyulas fajdalmas neha, de ez nem jelenti azt, hogy ami fajdalmas az gyogit is...