Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oliver Taylor

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyesült Királyságban idén tartanak választásokat, az Egyesült Államokban jövőre. Soha nem volt még ennyire fontos a közösségi médiában terjedő álhírek kérdése. December 12-én választások lesznek az Egyesült Királyságban, jövőre pedig az is kiderülhet, hogy Donald Trump  vajon másodszorra is…..
Szevasztok! Van az a pénz! 2019.04.23 18:42:00
UPDATE! 2020.03.23 - Frissített post link.   UPDATE! 2019. szeptember 9-től az Index címlapján régi-új nevén Blogketrec, tőle jobbra Blog.hu Címlap néven működik, ami korábban i2 volt. A névváltáson kívül minden maradt a régiben! Az i2 Blog.hu kézzel készült címlapjára rengeteg friss…..
Oliver Taylor 2019.12.10 11:18:59
@wrstjnethn: hello, nincs itt semmi lehuzas. Allandoan azon nyuszognek, hogy nincs penz es adakozzunk es az elmult hetekben tobbszor is kerdeztem tobb szerkesztot is technikai dolgokkal kapcsolatban de soha egy valaszt nem kaptam. Tegnap egy kiemelt hirdetest inditottam el es a procedura vegen meg is kaptam az uzenetet, hogy 3 munkaoram belul jelentkeznek. De nyilvan nem jeletkeztek, azota mar tobb mint 15 ora telt el es tovabbra is letojjak a fejemet. A hirdetesemnek legkesobb szerdan meg kene jelennie, mert a megbizom (aki egy angol ceg) 12 millio forintot adott ra. De ezeknek ez nem kell. 17 angol online oldalnak kuldtem el ugyanezt az anyagot es mind a 17 30 percen belul valszolt es mar meg az oldalukon. A 70 magyar kivalasztott online oldal kuzul az Index-el kezdtem a sort de egy rohadt valszra sem meltatnak. Annyi sem hogy le vagy szarva. Hogyan tud igy mukodni egy orszag egy ceg. Vagy ha ennyire sok megrendelojuk es penzuk van akkor miert kuncsorognak tamogatok utan?
Jimmy Wales, a Wikipédia nevű internetes lexikon társalapítója megindította a Facebook és a Twitter riválisának szánt internetes közösségi portált. Az 53 éves internetes vállalkozó újságíróknak elmondta: a Facebook és a Twitter felületessége késztette egy új fórum beindítására es azt reméli, hogy…..