Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cuko

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki volt gyerek (szerintem sokan vagyunk ilyenek), biztosan emlékszik még a kedvenc kisállatára, plüssvackára, szorongatnivaló kismackójára, ami nélkül nem tudott elaludni. Legtöbbünknek volt valamilyen kispajtása, akit jó érzés volt magunk mellett tudni. Biztonságot adott a tudat,…..
cuko 2012.10.27 13:26:48
Nem eredeti az ötlet (begemott.deviantart.com/#/dp4fv7); és a szörny is nagyon emlékeztet valahonnan egy kb ugyanilyen szörnyre (csak annak barna szőre volt.. ha eszembe jut, belinkelem), szóval nekem nem tetszik (" Jó insight, jó koncepció"...).
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
cuko 2012.09.24 10:36:32
Lenne egy kérdésem a filmmel kapcsolatban, ami régebb óta foglalkoztat.
Részlet:
www.youtube.com/watch?v=tNoSCiPFcts#t=20m45s
"How many bedrooms? Do they have enough servants' quarters? Ooh, not a good thing to say in this country.."
Ez abban a feliratozott változatban, ami nekem megvan, így lett feliratozva:
"A Parlament? Eladó? Mennyibe kerül? Itt nem túl jó, ha ilyenekről beszélünk, majd vágjátok ki!"
Valaki tudja esetleg, hogy miért?
Így lehetett átfordítani a legjobban? Át kellett menteni egy viccet?
1. A portugálok motíváltabbak. A spanyolok túl vannak egy eb- és egy vb-címen, míg a Seleccao most kap másodszor esélyt egyáltalán, hogy eb-döntőt játsszon. A csapat pedig egyre inkább együtt van, meccsről-meccsre jobban működik. 2. Mert a világ így akarja. Ráadásul amikor…..
cuko 2012.06.27 13:53:37
Kovács Géza egy küzdősportokért és másolt kazettás akciófilmekért rajongó tinédzserből lett a Trónok harca SAG-díjas kaszkadőre és a Martin-regények nagy fanatikusa. Hogy a rajongók nyelvén mondjuk, ő volt a Ned Starkot lábon szúró Lannister-katona és a dothraki, akit…..
addict Mellszőr reggelire? 2012.01.13 08:20:00
A sportfogadás őrültség. Legalábbis akkor, ha jól csinálják. Mert nem is igazi szurkoló az, aki a kedvenc csapatáért nem vállal valami eszeveszett hülyeséget. Mert egy igazi fogadásnál a pénz másodlagos. A kieszelt ökörség az, ami megfizethetetlen, minden másra ott a tippmix…..
Nem mondom, hogy ez a legégetőbb probléma a városban, egy közepes lakógyűlésen súlyosabb panaszokat adnak elő a szomszédnénik. Ám Attilának (akinek posztjait már csokorba gyűjtöttem) igaza van: semmiből nem állna odafigyelni rá. A járdán a lenyírt fű ugyanúgy hulladék, mint…..
A Doktor House hetedik évadának 13. epizódja ezzel a Ponyvaregény-főhajtással indult. ..
cuko 2011.02.24 12:49:55
Költői a címben feltett kérdés.Érdekes így látni a színészeket...
Szűk két héttel ezelőtt újabb szavazást engedtem útjára a Konteóbarátok Körének tagsága körében. A témák közé nagy mellénnyel bevettem az azonosítatlan repülő tárgyakat (ufókat) is, és bevallom, nem okozott túl nagy meglepetést, hogy amikor összeszámoltam a voksokat,…..
Ultrakönnyű, kényelmes és kiválóan irányítható, legalábbis a tervezők szerint. Aki nem elégszik meg a barkácsáruházakban hegybehordott faszánkókkal, avagy ezt a tárgyat is a kifinomult életstílus részének/eszközének tekinti, vásároljon 260 dollárért szánkót a Porsche…..
cuko 2010.12.21 19:29:15
@DominoFX: szerintem azt, hogy lehet vázként használni, és csinálni rá különböző felépítményeket (korlát, madzag, fékezőernyő :))
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Arról, hogy a Csendes-óceánban az elmúlt évtizedek alatt szépen lassan kialakult egy szinte elképzelhetetlen méretű, lassanként majdnem egy új földrésszel vetekedő nagyságú szemétfolt létezéséről tudtam már korábban is, így maga a film témája nem volt meglepő. Ennek…..
A Scissor Sisters autóból zenél, Ozzyn már a sok smink sem segít, a Sólstafir pinát és melleket mutogat. A Hősök saját környezetében mutogat, Eminem megmutatja a világnak, a Biorobot hamarosan befut, a Vampire Weekend meg semmilyen. Scissor Sisters - Fire With Fire Itt az új…..
cuko 2010.06.26 23:42:14
@Udo von Raumschiff: az Eminemre aggatott 4 jelződ egyikével sem tudok egyetérteni. Ajánlom áttanulmányozásra az utolsó 2 albumját, elsősorban a dalszövegeit.
Az alapok, refrének mainstreamesebbek, de ettől függetlenül még mindig megmondja a frankót, amivel szerintem mindenki azonosulni tudhat, aki hajlandó arra, hogy értve hallgassa. (A klip szerintem sem az igazi (repülés wtf), de gondolom nem ő írta/rendezte.)
Subba Subba Records: What is love 2010.06.10 11:31:58
Ezt a videót tényleg csak nagyon erős idegzetűeknek ajánljuk! Az rendben van -nincs, hogy rápattantak az euro-trance-fényorgona hullámra kint, de ez mi a jó élet?!     ..
patakvér Csak egy gyors... 2010.04.21 12:54:00
 híradás a Budapest Film játék győzteseiről.A két horror DVD-t nyerte: mesinaneth és cokooo!!!!Jelentkezzetek, hogy az átadás részleteit tisztázni tudjuk és grat!..
addict Írj egy Class dumát! 2010.01.19 17:30:00
Egy kis minipályázatot írnék ki a Class FM meglepő poszterére építve, amelyen valamilyen okból kifolyólag szabadon hagyták a logófejű alak szövegbuborékát. Lehet, hogy eleve nem is akartak odaírni semmit, vagy csak nem jutott eszükbe egy class duma sem, de az is lehet, hogy egy…..
A neten már beleszaladhattatok az Adidas idei nagy dobásába, ami nem más, mint egy eszméletlenül eltalált, Star Wars ihlette kollekció (aki nem látta, az gyorsan nézze meg). Valószínűleg a jogokért egy vagyont kellett fizetnie a cégnek, ezért aztán a Star Wars témát az utolsó…..
  Politikusbűnözés - a Jobbik (és médiaszárnya, a kuruc.info) egyik, kétségtelenül erős hívószava. Megállítjuk, felszámoljuk, számonkérjük - ígérik. A párt a napokban közzétett programjában az elmúlt húsz év politikusi garnitúrájával szemben határozza…..
Tavaly valami olyan dolog történt az amerikai reklámiparban, amire addig nem volt példa. A Super Bowl döntőjében, ahol a legnagyobb márkák csillagászati összegekért vásárolnak reklámidőt, ahová a méregdrágán leforgatott, direkt erre az alkalomra készített, és a legtöbbször…..
ÖTPERCES KONTESZT! Itt ez a reklámvideó – a franciák csinálták a McVities nevű angol keksznek, és a franciák cinikus angol-képére játszik rá azzal, hogy pont az ellentmondásosságokat lovagolja meg, a legvégén azt is elismerve, hogy főzni ugyan valóban nem tudnak az…..
 Ha egy – alapjában véve – igénytelen film két meglepő dramaturgiai fordulatot is tartalmaz, mindenképpen érdemes megnézni, márpedig a Pandorum kétszer is olyan irányt vett, amit nem vártam, úgyhogy nem éreztem becsapva magam, még akkor sem, ha a film első felében…..