Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyenyec

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
nyenyec 2010.06.30 07:01:44
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
Webisztán Itt a Google Feedolvasó 2009.10.27 09:47:00
Igen, ez is eljött végre: a Google élesítette a Reader magyar interfészét. (A Settingsben lehet átállítani a nyelvet.) A keresztségben a Feedolvasó nevet kapta a szolgáltatás. Tegyük gyorsan hozzá, elég béna névválasztás. Szerintem egy átlag magyar netezőt inkább…..
Akik csak a postok első mondatát szokták elolvasni, azoknak mondom gyorsan, hogy nem kell összeomlani fejben, a Last.fm továbbra sem lesz fizetős, csupán a rádiót dugják el a havi 3 euróba kerülő lakat mögé.Amúgy én eddig sem használtam a Last.fm rádióját. Az ember nem is azért…..
Már jó ideje hibás a Google Calendar magyar verziójában a "magyar ünnepnapok" naptár. Ám közeledve a nemzeti ünnephez, azért mégiscsak itt lenne az ideje nekiállni a kellemetlen hiba kijavításához. Amúgy, ha már ez a téma, azt sem értem, hogy a GCal angol verziójában…..
nyenyec 2009.03.13 10:01:16
Egy rakás Homár-olvasónak támadt Budapest-Bukarest-érzése amiatt az apróság miatt, hogy a Google Calendar március 15-ét az 56-os forradalom kirobbanásának napjaként ünnepli. Na bumm, mondta volna erre Szabó bácsi.  ..
nyenyec 2009.03.13 09:56:07
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
Ha most én lennék az ORTT, akkor előre figyelmeztetnék mindenkit, hogy itt a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek. Erre különösen felhívnám a figyelmét a mélyen vallásos olvasóknak, mert a Björn Borg divetcég reklámfilmjében olyan dolgokat láthat, amiken ha…..
w Klasszikusok popritmusban 2008.12.05 05:45:00
Vége a magyarságnak. Valaki átírja Jókait. Alattomosan perceg, mint a szú, és azon dolgozik, hogy ránk omoljon a magyar égbolt. Nógrádi Gergely munkáit - az "újramesélt" Arany embert, Kőszívűt és Egri csillagokat - még nem olvastam, de úgy látom, nem kell ahhoz…..
w A trutymó titka 2008.08.25 06:00:00
Eszkatológia (gör): a világ végével, az emberiség történetének befejeződésével foglalkozó vallási és filozófiai terület.A vallásról és a filozófiáról kiderült az eddigi történet során, hogy semmiféle egzakt tervet nem lehet rájuk alapozni, egy kivétellel: az emberek…..
w Ítéletnap 2008.07.18 08:00:00
Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne. Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva…..
w mikola istván áruló 2008.07.15 05:20:00
Re: Kitennék Mikolát, de nem merikAh, Mikola István! Ó, pirsenő morgolosta! De rég volt már, hogy utoljára villantott! Pedig a valóságshow legizgalmasabb jeleneteinek főszereplője volt valaha. Keveset szólt, de olyanokat, hogy hetekig lehetett fetrengeni tőlük. Egy igazi Pongó volt,…..
Az Orkut elhalása után a Google-nál recsegtek a fogaskerekek, hogy akkor most mit kezdjenek a MySpace-Facebook világban, ha már egyszer a felvásárlási tervük csődöt mondott. Újabb Facebookot indítani badarság, úgyhogy inkább az online játékipar felé vették az irányt. Ezt…..
Az alaphiedelem ugye az, hogy egyre többet netezünk, és egyre kevesebbet tévézünk. Miként a Nielsen legfrissebb statisztikáiból is kiviláglik, a helyzet egyáltalán nem ennyire egyszerű. Az amerikaiak többet tévéznek, mint valaha, és ezzel együtt egyre többet interneteznek. Akkor…..
w A gép forog 2008.07.03 16:30:00
Érdekes, roppant érdekes. Hogy mennyire személyes az érzékenység, és mennyire rideg az ember, amíg mást ér sérelem. Amíg a szcientológusokon röhögünk, fenekedünk ellenük, és nyilvánvaló nonszensznek nevezzük a világképüket, teljes a nemzeti egység, szent a béke. Az a…..
nyenyec 2008.07.03 17:23:44
Az itt vázolt megközelítés a világot teremtő, beindító, majd azt békénhagyó Istenről nem más, mint a deizmus.

hu.wikipedia.org/wiki/Deizmus

A vallásos környezetben nevelkedett értelmesebb keresztények deisták voltak. A személyes, imádságokra odafigyelő, az emberek szexuális sokásain és étrendjén megbotránkozó személyes Istenben egyre szűkebb réteg hisz a modern világban.
w Babilon bukása 2008.07.01 05:50:00
Sok víz lefolyt, amióta itt szcientológiáról esett szó. Online a víz gyorsan folyik. Azóta a magyar szcientológia-kritikának forgalmas főhadiszállása alakult ki, hazánkban megjelent az Anonymous aktivistacsoport, és a mainstream sajtó vérebként csap le szegény Schmitt Pálra,…..
 Kezd egyre idegesítőbbé válni a netes reklámok formája. Hiába a trendek, hogy kevesebb banner - több pénz, a reklámok készítői nem állnak le. (Sőt, van, aki szerint 2012 után már fizetős lesz az egész Internet.) Ugyan bizonyos szempontból kreatívabb és talán…..
Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem. Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek…..
RE:blog Szupernormális 2008.05.20 14:00:39
87 éve, 11 hónapja és 16 napja, hogy az antant meggyalázta Szent Országunkat. A re:blog is beáll a sorba, mi is hirdetjük, hogy ideje elégtételt követelni! Azonban tekintettel arra, hogy a követeléseket mindig lefaragják, ésszerű többet kérni:Még Nagyobb Magyarországot!..
nyenyec 2008.05.20 17:50:47