Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egérfogó

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó darabjához érkezett aktuális étlapszériánk (korábban: itt és itt). Azért egyszerre tesszük ki a maradék öt oldalt, mert ebben némi ismétlés is van már, de azt reméljük, nem bánjátok: Legelőször is szögezzük le, hogy az első sorban rögtön mindkét nyelven…..
Egérfogó 2012.08.06 07:02:34
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
Azon megy a paláver az Index Totálkár fórumán, hogy Budapesten lassan lehetetlen lesz élni és autózni.  Teljesen igaza van a szerzőnek a hozzászólók többségének. Budapestet fejlesztését egy évszázaddal ezelőtt úgy tervezték meg, hogy a Magyar Királyság fővárosa…..
Egérfogó 2012.02.29 22:47:49
@KissGecihuszár: Frank vagy Jen hitelből gondolod? Vagy adjuk el a lelkünket is?

Ha eltöröljük a földvásárlási és infrastukturális monopóliumokat, akkor majd megépítik ingyen...
Egérfogó 2012.03.01 18:45:27
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Nincs ott földem és valójában sosem jártam ott, de elhelyezkedése, infrastrukturális lehetőségei, és beépítetlensége, jobban támogatható, mint szétdúrni a Nyugati.
Itt aztán elférne az egész, holdudvar, meg lehet nekik tisztviselő telepet építeni.
Meg bombázás esetén is kevesebb a polgári áldozat.
    A Parlament északi homlokzata előtti térség 2012 február 29-én, Kaszics Bálint fotója. A Kossuth tér nagyszabású átalakításának első felvonásaként letarolták az összes fát, ami itt állt. Viszont a Károlyi-szobor, amit annyian el akartak bontani mostanság, ott…..
  A cikk első része itt olvasható. – Az, hogy mi egymás haját vágjuk, Józsi meg etet minket, eddig tartható volt. A mostani világgazdasági válsággal azonban ez a rend összeomlott. Nézzük csak meg: azok a gazdaságok sínylették meg a legkevésbé az eseményeket, amelyek…..
Egérfogó 2012.03.01 18:28:15
@hóhóhó: Az a bajom, hogy ezek az építők nyugdíjba mentek, de a gyerekeiket vagy az egyetemig citálták vagy lemondtak róluk és most a szalagon szerelnek mobilokat.
Úgy belefáradtak az építésbe, hogy nem szerették volna, hogy a gyerekeik azt csinálják amit ők.
Ami értelemes szakit meg kitermelünk az meg tiplizik nyugatra.
Ezért lesz a BA, Bsc az új érettségi, csak az a baj, hogy diplomával már nem mennek el technikumba, szakiskolába, úgyhogy csak néznek mint hal a szatyorban.
Nyavajognak, hogy a szépnevű végzettségükkel nem tudnak "jól" elhelyezkedni. Amit egy olyan egyetemen végeztek el, aminek ezekhez a területekhez soha nem volt köze, de erre volt kereslet így elindították a szakot.
Nekem csak ez a bajom.
"A dél-chilei cseresznyefák nem ütik meg magyar fajtársaik színvonalát. Hatalmas lehetőségek vannak a két ország éghajlatbeli különbségeinek kiaknázására. Például amikor Magyarországon érik a cseresznye, Chilében nem és fordítva. Az ilyen különbségek ésszerű…..
Annyit talán már mindenki tud Dubajról, hogy az emirátus szülötteit nem érik olyan kihívások az életben, mint a napi kosztpénz megteremtése, ahogy nem kell rettegniük a munkanélküliségtől vagy a helyi valuta, az emirátusi dirham gyengülésétől sem. A dubaji emirátus lakossága…..
Egérfogó 2012.02.20 18:37:52
@Momina: Ezért próbálnak bekerülni a kereskedelembe, szerencsejátékba, és a hitelezésbe...
Egérfogó 2012.02.20 18:48:19
@Sparti300: Még addig eladjuk nekik az olcsó vizünket amig drága az olaj...
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
Hogy miért? Nem is tudom, kicsit azért gyanús... (katt a többiért!) ..
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
Egérfogó 2012.01.30 21:03:11
@Mitzimackó: A parkoló óra üzemeltetést most is egy másik Kft. végzi.
Elég viccesen van összehozva, hogy ki mit is csinál a parkoló üzletben.
A baj inkább az, hogy a probléma méretéhez képest nincs elég bevétel a parkolásból.
Modorosblog A netfüggő 2012.01.18 06:00:00
Hogy is kezdődött? A hőskorban, modemmel, MindenkiNettel, lassú-lassú letöltésekkel - Grespik kenyeret dobál, Csisztu-videó, Dallas, fastest man in the universe, Napster, Kazaa, DC++, hubok, torrentek... Egyetlen mérce a letöltési sebesség - 3-4 kB/s, királyabb magyar oldalakról…..
Mielőtt minden, Magyarország területén található EU-zászlót elégetnénk, és mielőtt - az egykor tényleg maoista, és valóban igazán visszataszító - Barroso elnököt tényleg tettleg akarnánk megfenyíteni, érdemes lenne néhány lényeges dologgal számot vetni. Leginkább azzal,…..
Azt hittem, hogy kibírom, hogy ne posztoljak ebben a témában, de a tegnapi indexes cikk az SkyCourt-ról, és a ma reggel a rádióban hallott beszélgetés végül is megtette a a hatását. Az, hogy a repülőteret Ferihegyről vagy Liszt Ferencről nevezzük el, szerintem teljesen felületes…..
A főnököm alapjában véve jó fej, egy álom főnök, engedékeny, nagyvonalú, jókat lehet vele bulizni, tényleg a tökéletes főnök, minden beosztottja nagyon kedveli. Szeretem a munkahelyem, nagyon jó itt dolgozni, a munka is érdekes és a munkatársak is nagyon jó fejek.   Volt…..
Kedves Kettős Mérce blog olvasók! Remélem nem fogtok megharagudni, hogy az alábbi posztot utólag anonymizáltam. A forrás közzététele szükséges volt ahhoz, hogy a levél hitelességét bizonyítani tudjuk, ezen túl azonban nem bír különösebb információ értékkel, ugyanis nagy…..
A legújabb tréfa, amit a katkó holland kormány verőelgényei kitaláltak, hogy ezentúl távirányítós helikopterrel fogják a szabadban vagy beltéren cseperedő ültetvényeket bevadászni. A Canna Chopper néven futó cucc kamerával és szagérzékelővel támad a kenderre, órákig…..
Egérfogó 2009.05.04 12:28:13
@regisztráltam:
Nem "csak" robbanómotoros. Normál üzemanyag csak az első zöldségmezőig kell bele. Ott leszáll, legel egy picit, aztán már a cucctól repül a következő mezőig... :)
(Egyébként az RC részekben igazat adok neked.)
Elsőre nagyon abszurdnak hangzik az építéstüntetés fogalma, de még abszurdabb az, ami ellen tüntetnek. Holnap a Honvéd utcában vonulnak fel az építészek egy teljesen értelmetlen rendelet ellen tiltakozva (melyről már korábban is írtunk). A felhívás alant olvasható: Ilyen…..
Egérfogó 2009.04.08 11:21:02
@CyberPunK: Ok akkor mit szólnál hozzá, ha ki kellene adni az államnak az általad írt forráskódokat, és azt ő simán a neten árúlhatná? - Természetesen az eladott forráskód után te nem kapnál semmit.
Egérfogó 2009.04.08 11:35:03
@CyberPunK: Akkor, vedd úgy a helyzetet, hogy nincs az eredeti szerződésedben a support, a forráskódot át kell adnod a hivatalnak, amikor a programot beüzemelik, utánna azt bárki megveheti (téged kihagyva a hivataltól). És ha olcsóbban válalja a supportot, akkor azt lehet hogy elnyeri tőled, sőt a te kódodat eladja máshol apróbb alakításokkal.
Példának okáért, jelenleg és az utóbbi időben rentgeteg multifunkciós raktárcsarnok épült az országban, te bemész a hivatalba megveszel belőle kb 10 darabot, eladod egy román építész cégnek jó pénzért, ők meg kiadják építésre (románra fordítva)...
Egérfogó 2009.04.08 11:43:12
@CyberPunK: És szerinted, honnan a jó francból fog neked feltünni, hogy már háromszázszor megépítették a raktáradat, külföldön? Erre nem tudsz a neten rákereseni. Az alvállalkozó egyébként nem kap teljes tervet, csak azt ami a munkáját érinti. Szóval ő nem tudja az egészet kompletten eladni.
Most gondoljunk az olyan esős, havas napokra, melyekből a közelmúltban oly gyakran volt részünk. Tehát következzen a sportolás fedett térben. Olyan nagyobb üres terekre van szükség, melyek parlagon hevernek, és könnyen megközelíthetőek. A belvárosban nehezebb nagyobb üres…..
Egyre több vonalon járnak Flirt vonatok, és sajnos a megrongált motorvonatból is egyre több van. Szerencsére a vonatok oldaláról könnyen eltávolíthatók a firkálások, így nagyon összefestett vonatot utas még nem igazán látott. Belülről kidekorált szerelvényt viszont annál…..
Különös fotó jelent meg ma reggel a Népszabadság internetes kiadásának címlapján, a Botokkal vonultak az utcára az iváni romák című cikk illusztrációja gyanánt: a hír szerint 200 roma vonult az utcára a Sopronhoz közeli Ivánban, miután állítólag valaki megfenyegette őket.…..