Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lev Davidovics Bronstein

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő posztban egy Excelt és Wordot is érintő, roppantul idegesítő problémáról lesz szó, amelyet valószínűleg mindenki tapasztalt már, aki sűrűn használ beágyazott Excel-fájlokat (vagy más beágyazásokat) Word dokumentumokban. A szerencsésebb helyzet az, amikor saját maga által készített…..
Lev Davidovics Bronstein 2016.07.24 17:39:02
A képen "Szent Hubertusz" megtérését előidéző állítólagos csodát ábrázolták. A vadászó fiatal nemesnek a legenda szerint megjelent egy szarvas, az agancsa között kereszttel. Fogok beszélni erről az állítólagos csodáról is, de kezdjük az elején, az általános kérdésfeltevéssel: igazolhatják-e csodák…..
Lev Davidovics Bronstein 2016.07.16 17:28:41
@Atomic Warning: russell teáskannája, bár a brendelmatyi faszán kitilt mindig, amikor rájön, h a probléma megfogalmazása magában irracionális, amire értelemszerűen, nem lehet racionális magyarázatot adni.
az a gond, h az ateista élete örök bizonytalanság :)
Gondoltam itt a hétvége, rám férne valami könnyed téma, valami kis frivol, vagy mi, olyan habos mákos. Amúgy is embertpróbáló időszak ez - farsang. Lehet ennél szülő kínzóbb tevékenységet kitalálni, mint hogy minden évben, valami hihetetlen kreativitással öltöztesd be a…..
Lev Davidovics Bronstein 2015.02.09 21:14:25
@Pixynor: meg a lakáshitel, meg a gyerekek, meg a szülők, ismerősök, haverok, kollegák, a szomszédnéni, a postás, ahentes, az újságos...
pedig én fennebb is hangsúlyoztam, az ember biológialag nem monogám, csak a társadalmi konvenciók teszik azzá.
Lev Davidovics Bronstein 2015.02.09 21:21:56
@Pixynor: ne, csak ez a végén visszajön, soxoros erővel, pedig elotte elhessegeted, mert amúgy vannak szemmel látható előnyei is, mer jó az alakja, meg izé, jól mozog a táncparketten, meg reprezentálós, végső soron jóaz
Lev Davidovics Bronstein 2015.02.09 21:26:10
@TakeMeCloser: csak a főnököd meg ne tudja, h órákon át mással foglalkozol a melóba :)
Még néhány nap, és nálunk is látható lesz a nagysikerű bestseller moziváltozata. Romantika vagy erőszak? Szerelem vagy aberráció? Debra Fileta nagyon pontosan rátapint a lényegre, amikor arra keresi a választ, mit is gondoljon egy keresztény az egész jelenségről. Meg kell…..
Lev Davidovics Bronstein 2015.02.09 19:31:52
@mioporfeszosz: .tul.képp akár igazad is lehetne, de isten nem földi jelenség, nem lehet belerúgni mint aszemétbe.. ő a kezdet és a vég, ő az értelem és a myagrázat, az ok és végkifejlet, érted... földi életedben annyi szemetet látsz, amennyit akarsz, de a túlvilágon nincs szemét, csak isten. és akkor most vagy elhiszed és megfogadod a tanításait, vagy nem, de kinyilatkoztatni, h isten nem létezik, nagyon kevéssé megalapozott állítás még az evilági múlandó logika mellett is.
kérdezhetném modernül is, mért, te már faszán tudod mi van az eseményhorizonton túl?
Lev Davidovics Bronstein 2015.02.09 20:29:19
@midnight coder: az időfaktor is borzasztó sokat számít, az ószövetség nagyon régi, az újszövetség elég modern és annál fiatalabba a korán.. mind ugyanarra az egyre éteribb formában megjelenő istenre hivatkozik, és egyre emberibb és praktikusabb, átérezhetőbb szituációkon át.
ha engem kérdezel, az iszlám a legkövethetőbb.
Lev Davidovics Bronstein 2015.02.09 21:00:27
@midnight coder: Sloszár józsef vagy P.K. Dick?
ennyire kicsinyes, sértődékeny és hisztis AI-t lekódolni se lehetett egyszerű.
Jézus az ószövetségi messiás folytatója, a körülötte lévő csodák inkább utólagos hozzáköltéseknek látszanak, isten konkrétan egyszer se jelenik meg, szóval azt is mondhatnánk, egy vándorfilozófus története az egész. viszont, ha belegondolsz, a csóka zseniális, abban a korban, olyan körülmények közt előállni azzal, h esetleg nem muszáj egymást agyonverni hanem próbáljunk egyenlő félként gondolni egymásra- forradalmi és nagyon bátor gondolat és az örökség a mai napig élő.
Philip K. Dick zsenialitása eddig sem volt kétséges - olyan kisregényeket, novellákat és regényeket írt, amik üvöltenek a megfilmesítés után. A The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban) című disztópiáját 1962-ben írta egy olyan világról, amiben a II. világháborút…..
Lev Davidovics Bronstein 2015.01.27 15:36:12
@Konyvtaroslany: pontosan, a könyvben az aternatív történelem cask egy inverz hátter az amúgy nagyon is valós amerikai társadalmi problémák kiemeléséhez, ha filmet csinálsz belőle, ez már nem egy (a regényben kifejezettten marginális) katalitikus elem, egyszerűen előlép a szüzsé legelemibb szintjére és akkor mi marad az eredeti mondanivalóval?
Az ilyesmire mondják, PKD regénye nyomán rendezte, alkalmazta, filmre vitte...és akkor nincs félreértés.
Lev Davidovics Bronstein 2015.01.27 19:40:17
@Vittore.: nem is az a vége!
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
Lev Davidovics Bronstein 2014.12.16 21:38:54
@Koca Caola: vagy ez:
www.mek.oszk.hu/00700/00708/html/kolto00000/kotet00718.htm
és akkor még finom voltam a fészes agymenéssel kapcsolatban :)
Extreme Digital üzletben 2x jártam életemben. Először nem voltak túl kedvesek, de gondoltam rossz nap, peches eladóválasztás. Másodszor nem voltak túl kedvesek, de ezt simán feledtette, hogy kiderült, a kínálatban szereplő 5-féle digitális képkeretből nincs kiállított darab,…..
Lev Davidovics Bronstein 2014.11.04 16:17:10
"Ezt a hülyék is megértik, márpedig az emberek többsége az". Az egyik újságíró így foglalta össze az RTL klub új délutáni orvosi talkshowjának, a Dr. Tóthnak a lényegét. Az orvosi shov november 17-től minden délután látható lesz a csatornán, Kolosi Péter…..
Lev Davidovics Bronstein 2014.11.04 16:08:39
@dedalon74: az obezitológus töksoványakkal is foglaxik akiknek bár más tünetük nincs, de egy teljes vérkép kiderítené, h magas a vérzsírszintje és bármikor kaphat agyérgörcsöt, infarktust, ami idehaza ugye megintcsak össznépi sport...
Semmiképp sem csorbítanám a méltán híres Vörös tér, a Tretyakov Galéria, a Bolshoi Színház vagy a Vaszilij Blazsennij Székesegyház hírét. De ha az utazónak ideje engedi és magába szippantaná az orosz valóságot, vagy látná Moszkva 1000 arcát, a lehetőség adott. A 10…..
Lev Davidovics Bronstein 2014.10.06 20:04:13
@#wowmoscow: ok, én kérek elnézést, gondoltam, az emberek 99%-a úccse érti a kifejezést, a kultúrális kontextusát meg még annyian se :)
Lev Davidovics Bronstein 2014.10.07 11:03:58
@padlogaz: ásványkincsük dögivel, földjük megszámlálhatatlan, emberi erőforrásnak is bőviben vannak, mi lehetne gond?
Lev Davidovics Bronstein 2014.10.07 16:57:24
@Mr. Közbiztonság Szilárd: @maxval a bircaman: jáccátok le rendesen, papírkutyák, az expozíció:
a ruszkiknak van mindenkori szabványuk a transzliterációra (amit a poszterina nagyjából követett, de tuti nem tud róla),
nekünk van-e?
ha nem, miről diskuráltok ilyen lelkesen?
Nem minden katonai találmány válik be. Többször is találkozhatunk olyanokkal, amelyek mögött remek ötlet lakozik, de mégsem sikeresek, mert az elméletben jó ötletek nem mindig működnek jól a gyakorlatban. Ha a statisztikákat tanulmányozzuk, észre fogjuk venni, hogy sok sikertelen…..
Orbán Viktor tegnap azt mondta, "ha gyerekeinkről van szó, akkor semmi sem drága", illetve, hogy Magyarország jövője a gyermekeiben van. Csakhogy Viktor ezt nem akkor mondta, amikor visszaadja azt a sok száz milliárdot, amelyet elvett az oktatástól, hanem akkor, amikor a…..
Lev Davidovics Bronstein 2013.07.11 16:21:52
@Lencsés István: pityu, hagyd abba a trollkodás, kész a vacsora!
Lev Davidovics Bronstein 2013.07.11 16:34:42
@Lencsés István: jólvan pityu ezért a kirohanásodért:
1, nincs deszert ma a vacsorához
2, nincs szex egy hétig.
amúgy meg nem vagy jó, csak megjátszom neked az orgazmust.
Lev Davidovics Bronstein 2013.07.12 09:09:08
@Lencsés István­: én amúgy szép vagyok, csak nem vagyok fotogén, azért láccom képen ET a földönkívűli halmozottan sérült unokatestvérének.
Pityu pedig szörnyen okos, csak nem grafogén, azért tűnik az átlagfideszeshez képest is kilátástalanul ostobának a kommentjeiben.
a beer sört pedig nem azért issza, mert ordas nagy falusi sutyerák, hanem fogadásból, de elvesztette, mert amúgy borzasztó igényes srác az én pityum.
Azzal kell szembesülnöm, hogy amikor az Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ szeretné megtudni, hogy az MTVA mennyit fizetett ki Kovács Ákosnak háromszázhúsz rádiós szignálért, akkor a közhivatal megtagadja az adatszolgáltatást, Ákos pedig úgy hallgat, mintha a karthauzi…..
Lev Davidovics Bronstein 2013.05.02 10:43:06
@Fejesrob: nálunk a családban az a szokás, kaár ha egyszerre hat blogon is trollkodunk, akkor se vétünk egyetlen egy hejesírási hibát sem.
korrektúrázzuk egymás szövegeit elküldés elött, érted, anonim nick?
Lev Davidovics Bronstein 2013.05.02 10:52:31
@nincs_itt: nem ad, megtiltottam neki, lassan az egész családi vagyont szétosztogatta a kis hülye.
Lev Davidovics Bronstein 2013.05.02 11:31:01
@Fejesrob: te anomin nick, mondatkezdés nagybetű, és ezt is elbuktad, mert helyesen így hangzik:
Nem, azért tettem közzé, hogy ti hivalkodjatok vele!
..
Lev Davidovics Bronstein 2013.04.19 14:09:32
@DezInf: Az alma nem esik messze a fájától, csak ütődött lesz :)
Lev Davidovics Bronstein 2013.04.19 14:18:03
@Lencsés István: gyermekem, az Xd nem az író korát, csak a publikáció médiumát jellemzi. Az interneten úgynevezett emotikonokat használnak, ezek egyikét láttad itt, ne félj, nem harap, te is használhatod ha nem akarod úgy érezni magad, mint gyomorfekélyes a kocsmában.
tudom, nagy trauma volt az első évismétlésed második osztályban- aztán sorban a többi, végig 8 éven át, folyamatos pótvizsgára készülés egész augusztusig- de szerencsére felnőttél, el kell szakadj az általános iskolai nyelvtankönyv 1978-as kiadásától, nem rossz mű, de sok szempontból elavult.
Karira kapsz tőlem egy újabbat, jó lesz-e fiam?
Szeretettel:
Apád
Lev Davidovics Bronstein 2013.04.19 14:31:40
@DezInf: visszaadták, miután egyetlen, a majomházban töltött nap után négy cekófmajom a saját torkát átrágva lett öngyilkos. a többit azóta is szerotoninnövelő gyógyszerrel kezelik depresszió ellen.
„Alkalmatlanok vagyunk mindenre és ezt is széttagoltan csináljuk. A legjobb megoldásnak a külföldi emigráció tűnik, vagy a bujdosás” – emelte ki Bajnai Gordon. Az ellenzék szerint hamarosan külföldön úgyis több magyar él majd, mint hazánkban, ezért politikusnak is…..
Lev Davidovics Bronstein 2013.04.18 16:44:07
@Lencsés István: remélem is, hogy nincs fiad, hányszor megmondtam hogy húzz kotont amikor a barátaiddal játszol orvosost?
mihaszna kölyke
Az MTVA újfent megtagadta a közérdekű adatigénylésünket, ezúttal a közrádiók új szignáljaival kapcsolatban. A zenei darabok szerzőjét, Kovács Ákost is megkerestük, hogy segítsen, azonban több megkeresésünkre sem válaszolt, így bepereljük a közmédiumok felügyeleti…..
Lev Davidovics Bronstein 2013.04.18 14:01:51
@nál: persze hogy élő személy, a fiam...
neveletlen, műveletlen és arrogáns, szégyent hoz erre a patinás értelmiségi polgári családra. utasítom a cselédet, büntetésül putyu az esti étkezésnél ne kapjon desszertet.
ha továbbra is rosszul vislekedik, jövő hónaptol nem fizetem a fidesz tagságiját, ha továbbra is ebben a romlott társaságban akar zülleni, finanszírozza saját erőforrásból.
még ilyet...
Lev Davidovics Bronstein 2013.04.18 14:37:09
@JosephSmith: már az oviban jó barátok lettek, csak később wmiki szüleit beszippantotta a petrezselyem-reiki szekta, azóta szegényt nem hagyják együtt homokozni a fiammal, kénytelenek itt, a személytelen kibertérben barátkozni(ez utóbbi magyarázza pityu anonimitás iránt érzett patologikus ellenszenvét).
Lev Davidovics Bronstein 2013.04.18 16:22:08
@JosephSmith: tudja, kicsit felelősnek érzem magam, anno a szülőotthonban, amikor a kezembe adták a fiam, a meghatottságtól annyira remegett a kezem, h lepottyantottam a kis porontyot a kőpadlóra, szerencsére nem tört egy csontja sem, fejre esett.
wmiki barátsága sokat javított az állapotán, korábban csak ült üveges tekintettel a macskahugyos homokozóban, de a sok együttöltött idő hatására elkezdett látványosan fejlődni, ma már fészbúkozik és a bloghun is próbál emberekkel barátkozni a maga limitált módján.
@Lencsés István: el is költözhetsz otthonról, ha nem akarsz többet a fiam lenni.
hacsaknem Dumagógia? 2013.03.25 00:25:56
Hogy végre láthatóan is elkezdődödött a Bajnai Gordon köré épülő Együtt2014 Mozgalom kampánya, legalább annyira jó hír, mint amennyire nem. Bár ha komolyan gondolták, amit egy ideje gondolnak, akkor mostmár tényleg halaszthatatlanul időszerű volt valami látványosabbat lépni.…..
Lev Davidovics Bronstein 2013.03.25 16:34:02
@Lencsés István: két hét szobafogság, és netezés sincs, megértetted?
hülyegyerek!