Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K. Ákos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor 2004-ben elkezdtem (újra) képregényekkel foglalkozni, kiadói hitvallásként azt fogalmaztam meg, hogy a jó képregény szórakoztató, olvasmányos és elgondolkodtató. Tom King Víziója mindhárom kritériumnak megfelel, de mégsem vagyok teljesen elégedett vele. Mielőtt ezt kifejtem, sietek…..
Már régóta nem vagyok SF-rajongó, de fiatalabb koromban elolvastam jó néhány klasszikusnak számító művet, és eszembe sem jut tagadni vagy akár csak kisebbíteni Asimov, Bradbury vagy Clarke hatását ízlésem és gondolkodásom fejlődésére, illetve megfeledkezni arról, hogy milyen mohón faltam a Galaktika…..
Azt mindig is tudtam, hogy Dave Grohl esetében az alma messze esett a fájától, hiszen már a Foo Fighters bemutatkozása is csak nyomokban tartalmazott valamit a Nirvana zenei örökségéből, de hogy időközben szép lassan átcsúsztak az alteros rock világából a popba, ez meglepetésképpen ért. Még akkor…..
Két értelemben is belazulhatott a miniszerelnök: a járványkezelésre is jellemző ez, de annak is örülhet, hogy a nép jobban elismeri áldásos tevékenységét, mint korábban. Mindkettőről durva dolgokat tudtunk meg a napokban. Járványkezelés ügyben a helyzet világos: extrém magas fertőzöttség mellett…..
K. Ákos 2021.04.17 20:17:11
@Rodney_2: Aki szerint a Szputnyik jobb, mint az Astra, és aki jobban megbízik a NER adataiban a WHO-énál, annak elmentek otthonról (és nem csak a gyerekei)...
Hitleres videó, feljelentés, nyomozás, botrány, kirúgások: ilyen és ehhez hasonló történeteket írt meg a 444-es Ács Dániel a szekszárdi Garay János Gimnáziumról tavaly augusztusban, amikor is egyetlen diák úgynevezett csínytevése komplett politikai összetűzéseket generált. A srác egyetlen bűne az…..
K. Ákos 2020.09.14 21:15:18
@Momentum beelőzte a románokat magyargyűlőletben.: Téged, meg a hozzád hasonlókat kéne kirúgni az országból a dagadt vezéreddel együtt, és nem lenne több gond. Úgy vagy te magyar, ahhogy Semjénzsótti keresztény - sehogy.
Az opera annyira valóságos, hogy november 24-én be is mutatják a Hollywood Bowl-ban, Los Angelesben. Az opera Nebuchadnezzarról szól, aki az Újbabiloni Borodalom leghosszabban uralkodó vezetője volt, és West Isten mellett hozzá is szokta hasonlítani önmagát. Bár most ő inkább a világ legnagyobb…..