Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toi

0 bejegyzést írt és 2853 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bear Grylls producerét megmarta egy kígyó a hivatásos túlélőember új műsorának forgatásán, de nagyon. Annyira nagyon, hogy az esetről készült képet csak az ugrás után mutogatjuk. Tessen kétszer is meggondolni az egérgomb buherálását. Mi szóltunk. Itt a láb, amit…..
toi 2013.05.04 14:02:57
@Olmen: nem Bear, hanem a producere.
Gyakori, kínzó kérdés ez, kéz a kézben együtt jár a "melyik napra vegyek ki egy nap szabit hogy zavartalanul tévézhessek vége?" cíművel, és mint ilyen, érdeklődésünk ún. homlokterében van szinte állandóan. Az idei finálédátumokat pont azért tesszük most közzé, hogy…..
toi 2013.05.02 12:54:37
Jó, nemcsak mi, hanem mindenki aki nem az NBC-n nézi a sorozatot, legalábbis a mai állás szerint így van: az amerikaiak ugyanis nem vetítik le a sorozat negyedik részét, ki tudja miért, és jövő héten azt kikerülve egyenesen az ötödiket tolják adásba. Az AXN infója szerint az NBC…..
toi 2013.04.20 15:14:50
@dr. Aullah: két rész után én is kaszáltam. nyűglődés az egész. nem jött be.
A Földet teljesen új szemszögből mutatja be egy dokumentumfilm a Spektumon. John Downer természetfilmes hat részben hat kontinenst jár be - madártávlatból. Nem egyszerű légi felvételekről van szó, hanem igazi madárvonulásról, melynek során vadludakhoz, kondorkeselyűkhöz,…..
toi 2013.01.11 22:10:10
A tévében az utóbbi pár évben azok a sorozatok tudták igazán lekötni a figyelmünket, amikben volt valami dög, tök, vagy csak merészség - ilyen volt a Kemény zsaruk és a Breaking Bad az antihősökkel, a Lost az iszonyú komplex (és parasztvakító) mitológiával, a Trónok harca a…..
A mai Borsban olvastuk, hogy a Jóban Rosszban egyik színésze úgy varratott magára egy fekete csillagot, hogy nem tudta, az anarchista jelkép is amellett, hogy egy ötágú, fekete csillag. Teccik tudni, mint a swastika, amit addig forgattak, hogy ha már sehogy sem tanácsos a nyakunkra…..
toi 2013.01.09 19:25:17
@Marianne Németh: ha nem ismered Vászka ezeréves kommentelési stílusát, akkor kérlek, először nézz szét, mielőtt nekiállnál grécsizni.
ha csak ezért regisztráltál, akkor nincs több mondani valóm.
Mi az, hogy szombat délelőtt van már, ragyogó napsütés, és te még itt fetrengsz, átalszod a napot - gyerünk, felkelni, gyors reggeli, aztán irány: kirándulni a…..
toi 2013.01.01 14:24:18
@din viesel: pont ezt akartam írni:)
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
toi 2013.01.01 14:19:57
@kvadrillio: ezt most nekem nyomod?
miért gyilkos? ölt már meg valakit?
A kormány enged a társadalom nyomásának, és államilag beszerzett játékokkal töltik fel a nyerő automaták kivonása után a kocsmákban maradt űrt. "A Microsofttól nem tudtunk elég Kinectet szerezni, de a Közgép már átállította az egyik gyártósorát csattogós lepkék…..
toi 2012.10.11 19:10:28
@dr. mesterseges szinezek: három pina, hat csöcs, két forint a kisfröccs!
Jó kis évadzárónak nézünk elébe, de persze azt mindenki sejti, legalábbis remélem, hogy a masinában nem eshet kár, hiszen akkor nincs második évad sem. ..
Hihetetlen, de úgy tűnik, egy sima online DVD-kölcsönzőnek indult cégnek köszönhetően négy évvel a kasza után feltámadhat a Jericho című posztapokaliptikus scifi, amit a CBS először elkaszált, majd nézői nyomásra egy kurta második évaddal kiegészítve zárt le - reményeik…..
toi 2012.05.04 14:42:30
toi 2012.05.06 15:12:50
@Bruti: ja. legalább az eyecandy bérgyilkoscsaj miatt.
Ha valaki mutat nekem egy olyan sorozatot, ami sötétebb, depressziósabb és nyomasztóbb, mint az AMC The Killing című újrája, annak fizetek egy sört, komolyan. A dán eredetiből láttunk a csajommal vagy három részt, és bátran kijelenthetem, az amerikai nyomott hangulatához képest…..
Azt eddig is tudtuk, hogy az Egyesült Arab Emirátusokban nem sok mindennel lehet viccelni, mostantól ezzel már a Trónok harca készítői is tisztában vannak. A véres-csöcsös jelenetekben bővelkedő történet a arab országban is műsorra került valahogy (nem tudni, a cenzorok miért nem…..
comment:com A nap képe 2012.04.13 12:00:00
Kő, papír, olló, gyík, Spock. ..
toi 2012.04.13 19:59:50
@Donum: :D
Mint írtuk korábban, Ashton Kutcher szeretné, ha a CBS a mostani 700 000 dollár helyett egymilliót fizetne neki epizódonként a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban nyújtott (középszerű) alakításáért, ellenkező esetben nemigen ír alá a tizedik évadra. A CBS ezzel szemben most…..
Gyorshírünk van a Sorozatjunkie hírügynökség jóvoltából: a Cool április 15-től kezdi vetíteni a Sons of Anarchy című sorozatot, amiről már tavaly letettünk (mármint arról, hogy valaha adásba kerül itthon) így elkezdtük hogyvoltozni az első évadot. A cím gáz, tudom, de már…..
toi 2012.04.01 14:16:39
@Sittes Paja: hülye:)
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.30 11:00:00
Miért remake-ekkel foglalkozik az HBO itthon? Innen kiderül.  Az NBC elregélt pár dolgot a 30 Rock májusi élő epizódjáról itt. Elizabeth Banks egy évnyi kihagyás után tér vissza a sitcomba.A The Killing (képünkön a főszereplő) készítői jóelőre megmondták, mikor…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.26 09:30:00
Az American Horror Story-t az FX nem a drámák, hanem a minisorozatok közé nevezi a következő Emmy-díjátadóra. Mivel a szereplőgárda évről évre változik, az antológia belefér a tévéakadémia minisorozat-kategóriájába.A Jersey Shore producerei nem nagyon örülnek annak, hogy a…..
Érezted már úgy, hogy figyelnek a munkahelyeden? Volt már olyan érzésed, hogy egy munkatársad szokatlanul viselkedik? Mi van akkor, ha ő nem is igazi takarító, autószerelő, vagy éppen eladó, hanem egy beépített főnök, ahogyan a Spektrum televízió új sorozatában látható? A…..
toi 2012.02.22 12:47:35
@Flankerr: ez az undercover boss. nem koppintás.
A The River pilotjának a végén a klasszikus vicc jutott eszembe Józsibácsiról és az első sétarepüléséről, mert azt sejtettem, hogy az ABC midseason sorozatában lesznek beszaratós jelenetek, de azt nem, hogy vagy háromszor úgy is a frász jött rám, hogy nagyjából tudtam, mi fog…..
toi 2012.02.09 12:07:27
Tisztelt Hirdető! Amennyiben el szeretné helyezni reklámját az oldalunkon, kérjük, hirdetéssel kapcsolatos igényét küldje el a hirdetesfelvetelifoosztaly@hircsarda.hu email címre. A levél beérkezését követően, legkésőbb 1 munkanapon belül megkeressük önt. Előre is…..
toi 2012.01.12 13:28:46
10.
Ha fiú, vegyünk neki Barbie-babát, ha Chicago Bears-szurkoló, kapjon Green Bay Packers mezt, ha pedig négyéves, adjunk neki dezodort vagy fogkrémet, aztán kenjünk mindent a Télapóra. Jimmy Kimmel az ABC egyik esti talkshow-jának műsorvezetője tavaly hirdette meg azt az akcióját,…..
Mike Steinberger hívta föl a figyelmet egy igencsak terjedelmes 2008-as cikkre, amiben a másnaposság összes mondabéli ellenszerét sorra veszik. Maga a cikk hosszabb, mint érdekes, de a figyelemfelhívásra érkezett egyik hozzászólás kompakt formában - és szerintem példátlanul…..
Amikor felkelt, rögtön megpillantotta. Nem nyitotta ki teljesen a szemét, hagyta, hogy álomszerűen életlen legyen a világ. A világ, ami ma reggel fekete volt, és csillogó, fémes keretbe foglalták. A szoba sarkában ott áltt a vadonatúj plazmatévé, amivel karácsonyra meglepte magát!…..
toi 2011.12.25 12:20:13
@mrs wilkinson: tessék parancsoni:
www.youtube.com/watch?v=p6t9b8gvcVM

az ajánló zseniális.
ZP-nek nem jött be a Zöld Pardon pénzbedobós beléptetési rendszere, mert a pénzváltó kisasszony unatkozott és csak egy rövidebb műsor és torlódás hatására volt hajlandó rendeltetésszerű tevékenységet végezni:Előrebocsátom, hogy nem vagyok nagy Pardonba járós, jópár éve…..
toi 2011.09.15 07:19:05