Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dilike_kommentelget

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokan használunk bolti fűszer keverékeket, ennek persze velejárója, hogy a választék is elég széles. A mostani tesztünkben azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik biztosra akarnak menni a sült csirke fűszerezésével, akár a családnak főznek, akár vendégváró finomságot sütnek. Következzen…..
dilike_kommentelget 2019.12.07 09:13:44
@kermi: kevesebb só kell pedig, ha van benne naglutamát
dilike_kommentelget 2019.12.07 10:42:18
@Tangooo: a kik?
dilike_kommentelget 2019.12.07 20:36:43
@Tangooo: ők valszeg ahányan vannak annyiféleképp fűszerezik
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
dilike_kommentelget 2019.12.07 13:34:25
@johnny77: körhintát sürgősen pótold!
az egyik legjobb magyar film
via GIPHY Károly kacifántos kamuba botlott: a brit webáruház nem tűnt gyanúsnak, még szerencse, hogy a bank résen volt. Euróban fizetett, de a shop az ingyenes szállításra kínai jüant, a termékre pedig indonéz rúpiát próbált beterhelni a számlájára. Tegnap este rendeltem egy Nagy-Britanniában…..
Alimento C-peptid, az új őrület 2019.11.30 10:24:07
Több megkeresés érkezett a varázslatos hatású C-peptid spray alkalmazásáról, mely a látottak alapján panacea lehetne, bámulatosan széles gyógyító spektruma révén. Gyorsan bele is vetettem magam a világháló sűrűjébe, megnézni, mit is tud(hat) az új csodaszer...
dilike_kommentelget 2019.12.07 08:56:49
@fordulo_bogyo: az inzulinon nincs szabadalom, sose volt. a kifejlesztője ajándékba adta. ez így van a polio elleni oltással is.
"hogy szabadalmaztatod a napot?" valamelyikük mondta, nem emlékszem, ki.
Nem ítélhetjük idegennek azokat az idegenből származott szókat, melyek népünk vándorlása, más népekkel és műveltségekkel való érintkezése folyamán és folytán kerültek nyelvünkbe, s már annyira hozzáidomultak hangrendszerünkhöz, hogy egyáltalán nem érezzük rajtuk idegen eredetüket. Olyanok ezek a…..