Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sumo

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt korábban is írtam, a negyedik Michelin-csillag valódi jelentéséről szóló posztomban, a Tanti csillaga gyakorlatilag mindenkit meglepett itthon, még őket is. Jogosan? Maga a meglepődés biztosan jogos volt, hiszen ennyire röviddel (kicsit több, mint fél év) nem igazán…..
Steak. A legjobb, ami egy marhával a halála után történhet. Míg Magyarországon még sokan félnek a rózsaszínre sütött hústól, addig külföldön már furán néznek arra, aki átsüti a marhahúst. Sokak kedvence, mégis félnek otthon elkészíteni, és borsos áron rendelik…..
Állítólag már nincs olyan rohadt hideg, ami leginkább abból látszik, hogy nem veszik fel a hálóköntöst és a tartalék zoknit is a celebek, ja meg, hogy Sebestyén Balázs nem rinyál már úgy, mintha fürdőruhában beragadt volt a frigóba. A nap mondata Gáspár Lacié, aki pár nap…..
sumo 2014.10.19 23:16:00
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
sumo 2014.06.01 13:02:10
A zakó begombolására vonatkozó szabályok - ahogy az alábbi grafikán is látható - pofonegyszerűek. Érdemes ezeket minden körülmények között betartani nemcsak azért, mert az illemszabályokhoz hasonlóan fontos üzenetet hordoz a külvilág felé, hogy valaki tisztában van-e ezzel a…..
sumo 2014.04.14 18:17:24
@BigPi: Ez a hosszúujjú vs rövidujjú ing téma elég érdekes. Szerintem meg a rövidujjú ing (zakóval, öltönnyel) teljesen bunkó dolog. Akkor már inkább hajtson az ember párat az ing ujján ha melege van, vagy lezser akar lenni.
Pont érdekes folytatása a múltkori nagy sikerű témának, (amikor egy magyar séf vallott nekem a szakma nehézségeiről), ez a nyílt levél, amit egy amerikai séf címzett egy tanítványának, aki két hét után lelépett az étterméből, feltehetően azért, mert nem bírta a terhelést. Tanulságos…..
sumo 2014.03.11 00:19:55
@baliquez: aki azt gondolja, hogy a sous chef folyamatos baszogatása szemétkedés, az nem ismeri ezt a szakmát eléggé.
Gasztroforradalom van, a séfek pedig a tábornokai, díszes egyenruhában, délcegen figyelik a küzdelmeket. Már csak a tévében pózolnak, mindig mosolyogva, hófehér séfkabátban, dél körül mennek dolgozni, belekóstolnak kicsit a kollégák főztjébe, aztán egy pohár champagne-nyal a kézben elkezdenek…..
Mi mást csinálhatna vasárnap este, kilenc nappal a kis Jézus születése előtt? Tán bejglit sütne, vagy házibarkács ajándékokat csinálna a hálátlan rokongyerekeknek? Esetleg azon tanakodik, kinek adja a cégtől prémium helyett kapott ajándékkosarat, amiből az Atfer Eight…..
sumo 2013.12.15 17:48:21
@vén szivar: Mégis idejöttél és elolvastad a cikket... Kicsit ellentmondásos, nem?:)
nem szégyen ám bevallani, hogy nézed. :)
sumo 2013.12.15 21:08:18
@vén szivar: Az sem rossz. Nekem megy a háttérben az x-factor, néha odanézek. Közben pedig meccset nézek felvételről, amig az asszony alkotmányjogot tanul a holnapi vizsgájára. Komplex vasárnap este... :)
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
sumo 2013.11.24 21:46:43
@meg e értem: tehát te is unintelligens vagy. üdv a csapatban. (hogy lehet ekkora kapitális baromságot írni?)
Akik kicsit odafigyelnek az Android világra, azok mind tudják, hogy kiadták a legújabb Android verziót a KitKat-et. Mindenki várja, hogy vajon a készüléke megkapja-e a frissítést, és eddig csak a HTC nyilatkozott a témában a One kapcsán, és ők 90 napot említettek. Miután a Google…..
sumo 2013.11.06 23:37:59
Csütörtökön 11-kor valóban magyarul szólalt meg a Euronews, ráadásul nemcsak a tévében, hanem online és a Euronews Express mobilappon is. Ahogy az Indexen már kedden már megírtuk, a világ 155 országában fogható nemzetközi hírtelevízió a görög után 13. nyelvként magyarul…..
sumo 2013.05.30 12:43:04
@BORDÓ: Már vártam, hogy mikor jön az első csököttagyú balozó-zsidózó korlátolt lelkiszegény. Nem kellett sokáig várni.
gonzoworld Tibor, ez nem sajt. 2012.10.10 20:07:05
   Tudom, hogy nem tehetsz róla Tibor, hogy éppen te állsz itt ebben a rohadt sajtpultban, és én is csak részlegesen tehetek arról, hogy ebbe a rohadt Feszkó hipermarketbe járkálok ahelyett, hogy normális boltban vásárolnék sajtot, és ezért pont neked fogom elmondani azt,…..
Jenny Fletcher életét egészen fiatal kora óta két különböző világ fogja közre: az egyik oldalra a sikeres modell karrier húzza, a másik irányból pedig a sportolói énje hívogatja. Jenny gyerekkorában számtalan sportágban kipróbálta magát: úszott, kosárlabdázott,…..
sumo 2012.09.18 19:35:16
Michele Clapton, a Trónok harca jelmeztervezője korábban szinte csak XX. századi romantikus filmeken és drámákon dolgozott (az angol polgárháború idején játszódó Az ördög szeretőjét kivéve), így óriási szakmai kihívásnak érezte, hogy vezető dizájner lett egy fantasy…..
sumo 2012.05.15 18:56:56
@Creep: Gondolom azért ő csak jobban tudja ki a stáb kedvence... Vagy esetleg te is ott voltál a forgatáson, mint ő?
sumo 2012.05.15 20:20:03
@CoolBrady: De azt sem, hogy a nézőké. Vele, mint stábtaggal készítettek interjút, a forgatás alatt. Így szerintem elég egyértelmű a helyzet.
A Fidesz elnökségének döntése értelmében szinte biztosan Áder János lesz Schmitt Pál utóda. Most nem akarunk azon lamentálni, hogy mennyire lesz pártok feletti, ha kb. öt évet dolgozott a politikán kívül és huszonkettőt Fidesz képviselőként. Legalábbis félő, hogy Schmitthez…..
sumo 2012.04.14 16:43:19
@torsokos: Nem az Angolról, mint népről, hanem az angol nyelvről van szó, ami ugye a legelterjedtebb világnyelv, és egy olyan embertől, aki a hazáját képviseli a külföldi útjai során is, amikor találkozik és tárgyal külföldi vezetőkkel, akkor elvárható lenne, hogy értse a hozzá intézett kérdéseket, és érthetően tudjon válaszolni is azokra. Angolul, Eszter nélkül. Nem kell elvarázsolni senkit a tökéletes angol kiejtéssel és a határtalan szókinccsel. De azért értse már mit beszélnek hozzá és tudjon is rá válaszolni valamiképp, makogás nélkül.
Néha nézünk nagyokat, hogy ezek kik? TOP12 Kedvenc oldalunk összeszedte, kik azok, aki fiatalon/főiskolás korban nagy reménységnek számítottak, de a profik közé kerülve nem azt hozták, amit előzetesen vártak tőlük a szakemberek.Szívesen összeállítanánk javaslatokból a…..
Ha csak úgy hirtelen feltennénk az kérdést a nap kellős közepén a gyanútlan olvasóinknak, hogy na, vajon melyik előadó kereste a legtöbbet 2011-ben, valószínűleg a többség a közelében sem járna a helyes válasznak. Aki pedig azt hiszi, hogy biztosra megy, és rávágja, hogy…..
addict Te is gáz vagy részegen? 2011.09.04 10:44:00
Részegen minden kicsit más. Jobbak a zenek, szebbek a lányok, felszabadultabb a hangulat és mi is levetkőzzük a gátlásainkat. Mindent másképp látunk, mint amilyen valójában. De vajon milyennek látnak minket mások?Erre a kérdésre ad választ a Byturen.com kampánya, amiben egy…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
sumo 2010.02.06 18:36:29
@Le Fay: "Cameron meg menjen Nolanhoz leckét venni, hogyan kell jó sztorit és jó színészeket csempészni egy látványfilmbe"
LOL. Azért azt a Terminatort, meg a Mélység titkát nem kéne elfelejteni.
sumo 2010.02.06 18:50:50
@Le Fay: Láttam. A sztoritól nem vártam sokat, úgyhogy abban nem kellett csalódnom. Nem is a sztori érdekelt. A forgatókönyvet ő írta, ez valószínűleg botorság volt. Nem azért szeretjük Cameront, mert olyan baromi jó forgatókönyveket ír. A színészek? Cameron már a megjelenés előtt jóval bevallotta, hogy direkt nem szerződtetett nagy színészeket a filmhez.
És a látvány? Nekem tetszett. Szerintem a film, mint "anyag", baromi jól össze van rakva. Ettől még nem lesz az évtized filmje. De jó film. Kár is erről vitázni.
tvblog Alulmaradt a Műsorszünet 2010.02.05 18:54:00
Az ORTT döntését követően csütörtökön került sor az elsötétítésre a TV2-n, s ma délelőttig, míg meg nem érkezett az AGB nézettségriportja, bizakodni lehetett abban, hogy az alacsony költségvetésű, de legalább sajátgyártású (végre nem licenc!) Műsorszünet című…..
Geekblog 2009 legjobb filmjei 2010.01.01 00:00:00
            TOP10 - Olorin: Pocsék egy év volt. Tavaly ilyenkor csak meglehetős nehézséggel tudtam volna leszűkíteni 10-re a legjobbak listáját, most viszont alaposan megizzadtam, mire összekapartam ezt a mennyiséget. Még úgy is, hogy kicsit csaltam,…..