Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qcz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
qcz 2011.03.03 13:24:43
@SLINE: ez simán üti az eredeti poént :D
Néhány héten belül megszorító intézkedéseket vezet be a Wikimedia Foundation a Wikipedia angol nyelvű verzióján. Az új szabály értelmében egy adott változtatás egy szócikken csak akkor fog kimenni élesbe, ha egy "tapasztalt" wikipedista szerkesztő azt jóváhagyja.A…..
qcz 2009.08.25 12:57:19
@vonoxhun: azt leszámítva, hogy nincs WYSIWYG-szerkesztő, meg a dizájn nagyon nem webkettes (webhármas), nincs semmi baj a MediaWikivel (ez a Wikipédia alatt lévő szoftver), sok tekintetben messze megelőz jópár CMS-, fórum-, blog- és wikimotort.
Webisztán Bemutatom a zenekaromat 2009.02.21 10:47:00
A recept a következő:  1. Kattints rá a Wikipedia "random article" linkjére. A szócikk címe lesz a zenekarod neve. 2. A "random quotation" oldalon válaszd ki a legutolsó idézet legutolsó 4-5 szavát. Ez lesz a zenekarod albumának címe. 3. Majd a Flickren az…..
Már így az első bekezdésben szeretném nyugalomra inteni a magyar wikipedistákat: a kritika nem elsősorban nekik szól, hiszen tisztában vagyok vele, hogy mennyit tettek és tesznek azért, hogy a Wikipedia magyar kiadása egyáltalán értékelhető online enciklopédia legyen.…..
qcz 2009.01.09 16:39:26
@atleta.hu: Ha szerkesztes utan meg lehet jeleniteni, akkor lehet hozza wysiwyg szerkesztot is csinalni.

Vannak olyan nyelvi elemek is, pl. sablonok, vagy a különböző kiterjesztések által elemzett dolgok (pl. referenciák, idővonalak), amikhez aligha lehet használható WYSIWYG-szerkesztőt írni, ahhoz a jelenlegi rendszeren kellene változtatni, nem kevés munka lenne (ez nem egy egyszerű Joomla/Drupal/stb.-cikk).
qcz 2009.01.09 16:56:28
@atleta.hu:

Igazából a Wikia ( www.wikia.org ) megoldása a 'good enough', ahol a szerkesztőablak mellett ott van mindig a súgó a szerkesztőknek.