Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parvati

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság hajlamosak vagyunk megfeledkezni az anyatermészet gyógyító erejéről. Tömjük magunkba a vegyszereket, amik számtalan mellékhatással járnak, amikre újabb bogyókat szedünk, és még újabbakat, szinte jól is lakunk velük, és nem értjük miért nem javul a helyzet. Pedig számos bizonyíték van arra,…..
Egy rövid riport professzor Burke-kel, magyar felirattal......
Egy új vizsgálat eredményei szerint az Altrient® C  feszesebbé teszi a bőrt és csökkenti az apró ráncokat.   Egy az Egyesült Királyságban végzett kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálat eredményei azt mutatták, hogy napi 1000 mg vagy 3000 mg Altrient™ C-vitamin bevitele feszesebbé teszi a bőrt…..
A bőre már 4 hét után simább, bársonyosabb lesz! Napi 1-3 tasak Altrient® C Liposzómás C-vitamin gél hasznalatával Frissesség, lendület egész napra! Immunrendszere erősödik, közérzete javul, sejtjei regenerálódnak, bőre kisimul. Hogyan? A titok az úgynevezett liposzómás kapszulázási…..
A legújabb kutatási eredmények azt mutatják, napjaink étrendjéből sok esetben hiányoznak azok a szervezetünk számára nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyek korábban egészségünket védték. A kutatók arra kerestek választ, hogy mik azok az összetevők, amelyek a 100 évvel ezelőtti ételekben még megvoltak…..
Szent-Györgyi Albert Nobel díjat nyert 1937-ben a C-vitamin felfedezéséért, így ma már mindenki tudja mennyire fontos. Szinte minden állat képes az előállítására, egyes elméletek szerint ezért van az, hogy az állatok kevesebbszer betegednek meg. Ugyanígy működne az embernél is, ha megfelelő…..
A szalvesztrolok a fitoalexinek közé tartoznak, azaz olyan anyagok, amelyeket a növények a gomba-, vírus-  vagy baktériumfertőzések, az UV-fény vagy a különböző rovarok okozta stresszhatások elleni védekezésként termelnek. A szalvesztroloknak az emberi szervezetben ráksejtképződést gátló hatása van.…..
A szalvesztrolok természetben előforduló, metabolikus hatóanyagok, amelyek rákellenes „prodrug”-ként viselkednek, ha a CYP1B1 citokróm P450 enzim metabolikusan aktiválja őket. A szalvesztrolok a fitoalexinek közé tartoznak, és mint ilyenek, a kórokozók jelenlétére válaszul indukálódnak.…..
Dan Burke, a gyógyszermetabolizmus nyugalmazott professzora, a Research for Nature’s Defence Ltd. vezetője (Syston, Leicester, LE7 1GQ, Egyesült Királyság). Burke professzor – aki „First Class” kitüntetéssel diplomázott a Londoni Egyetem biokémia szakán, majd a Surrey-i Egyetemen szerzett PhD címet…..
Tartalmas nők Mi kell a nőnek? 2015.11.07 18:59:27
Kanada új miniszterelnöke Justin Trudeau, vállaltan feminista, kormányának 50%-a nőkből fog állni. Amikor megkérdezték tőle, hogy miért, a válasza egyszerű volt „2015 van!” És ennyi. Itt az ideje tényleg egyenlőségben gondolkozni, és fontos, hogy a részletekre is…..
Klasszikus házibuli-receptet hoztam ma. Gyors, sós, pici csavarral. Utóbbit szó szerint kell érteni. Nem ez nyeri el majd a buli szépségdíját, de én most nem is erre játszottam. A sörnek vagy bornak viszont jó kísérője lesz. A meghittség mellett egyébként az ételek és italok…..
Amióta elindult a Vipmail, folyamatos fejlődés jellemezte szolgáltatásunkat: igyekeztünk megoldásokat találni a felhasználók minden igényére. Büszkék vagyunk arra, ami sikerült, és igyekszünk tanulni abból, ami kevésbé.Az elmúlt egy évben többször kértük a véleményeteket,…..
Csaknem fél évszázad után ismét élnek medúzák a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az Akvárium egyik – jelenleg még kísérleti fázisban működő – medencéjében ugyanis tucatnyi füles medúza (Aurelia aurita) úszkál, írja az állatkert közleménye. Nehéz…..
comment:com Itt van Bollywood 2007.06.24 17:00:00
Bollywoodról az összes közhelyet kivülről fújjuk, az irdatlan mennyiségű filmről, amelyet kidobnak a bombayi futószalagok, az indiai sztárokról, akiket istenként tisztelnek az ottani nézők, a zenéről, amelyre iszonyatosan lehet ropni hajnalban egy bulin, és így tovább, és így…..