Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suppapl3x

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GymJunkie Hybrid VÉGE! + Update 2021.09.22 17:43:36
Long time no see. Nem sűrűn fordult elő, hogy leültem volna beszélgetni az exeimmel, de gyanítom olyan érzés lehet, mint most nekiállni bejegyzést írni: közepesen kellemetlen, nyomokban nosztalgikus és mesélnivaló annyi van, hogy inkább bele sem kezdek. A kérdésre, hogy mi a hóhér faszáért nincsenek…..
Márciusban a „Közösen Programozunk” alatt két programos mindennapjait követhettük végig a programosok privát csoportjában. Dia és Martina vállalta, hogy minden nap megmutatja, mit ettek és hogyan oldották meg a napot. Így saját történetükkel és példájukkal motiválnak másokat is. Sokan csatlakoztak…..
A legtöbb kultúra imádja megszabni a fiataloknak, hogy mit kezdjenek az életükkel. Minél hamarabb beterelik őket a karámba vagyis a házasság révébe, annál jobban lehet őket ellenőrizni. Aki még nincs lekötve, vagyis nem házas és nincs gyereke, az hajlamos élni a szabadságával. Például nem vesz fel…..
suppapl3x 2019.11.23 11:11:06
@Single Pink Lady:
@élhetetlen: "Ne törődj @teéjesenmindegy:-gyel. Ne is tiltsd ki, hadd égesse magát."
Tévedsz! Az ilyeneket ki kell baszni, mert teljesen tönkrevágják a normális kommunikációt az offolásukkal! Elolvastam a cikket, érdekelnek az emberek meglátásai, erre ezt a foshalmot kell olvasnom, hogy pár gyökér nem tud viselkedni és mindenkit elküld a kurvaanyjába. Úgy kell kimazsolázni az értelmesebb kommenteket ebből a fosmasszából. Ő és birca simán mehetnének tiltóra.
      Nagyon sok humorosnak szánt mondatot írhatnék most az egészségügy helyzetéről, okoskodhatnék is, nagyon könnyen szereznék bólogató, hú de igazad van kommentelőket, én viszont inkább szeretném, ha kicsit tükörbe néznénk.    Betegtársak: Az angol beteg A neurológián kaptam egy négy…..
suppapl3x 2019.11.18 08:39:07
@ABC Jozsi: Ez lehet pajzsmirigy betegség is, a hőhullámok alapján, illetve hogy nem tudsz zsírból fogyni. A pm. egyik fő irányítószerve a hormonrendszernek, ha az megborul, akkor elég sok egyéb gondot tud okozni, ezért érdemes kivizsgáltatni megfelelően működik-e. Pm. betegség sokszor együtt jár IR-rel vagy IGT-vel. De mindenképp menj el szakorvoshoz: endokrinológushoz. Csináltass vérképet, amin legyenek rajta a következők: tsh, ft4, ft3, koleszterin, triglicerid, anti tpo, vas, húgysav, hba1c, got, gpt, ggt, 3 pontos vércukorterhelés inzulinnal (ezek egy részét házi orvostól is kérheted tb-re, de van amit csak endokrinológus szakorvos kérhet vagy magánban fizetned kell érte)
Ezekből kiderül van-e IR-ed vagy IGT-d, illetve pajzsmirigy betegséged. Addig felesleges találgatni leletek nélkül, hogy mi bajod lehet.