Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Urlend Viktória

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újságíró, egy érdekvédő, egy közösséget tényleg építeni szándékozó ember mindig nagy bajban van, akkor amikor találkozik egy valódi hazugság cunamival. Mit tegyen? Hallgason? Hallgatni annyi, mint beleegyezni! Védekezzen? De a túlzott védekezés szintén a megerősítés jele! Bármit és bárhogy tesz…..
Urlend Viktória 2019.11.17 10:28:13
@Buckai Szövetség Egyesület:
Mónus Csabával problémák vannak, ezt csak megerősíteni tudom. A postás, akire hivatkoztál, sötétben volt kénytelen a nyugdíjakat átadni.
...és 7 óra körül végzett, este.
Hogy miért? Íme:

h ttp s://tiny ur l.h u /7 t19/
htt p s://tin yu rl.h u / 2 c4c/
ht tp s://tin yur l. h u /2 Z15/
htt p s://tiny url.h u/ JRPS/
htt ps://tin yurl.h u/u KIy/
htt p s://tiny url.h u/j8 Bm/
ht tp s://tiny url.h u / X2 Hc/
ht t ps://tin yu rl.h u/G IBc/
(szóközöket vegyétek ki)

Okád, mocskolódik, öklendezik turházva, megállás nélkül a kis féreg a sleppjével együtt. Folyamatosan figyeljük az eseményeket. A fentiekben leírt postás 8 órára ért haza, pénteken, mikor már régen elment mindenki onnan, tehát ez úgy igaz, ahogy van.
Semmi jóérzés, semmi nincs abban az "emberben", de jó pár kollégájában sem, mert egy nagy darab nő ordítva kérdezte meg tőle(úgy, hogy zengett tőle majdhogynem a sárga ház is), hogy "hány pulya vár otthon, hogy így sietsz?". Ha nincs pulya, akkor már lehet este 8-ra hazajárni, nincs az embernek környezete, aki nem fogadja el azt, hogy olyankor megy haza vagy hogy? De tényleg: az normális, hogy este 8 órakor zúg a mosógép és akkor kezd hozzá valaki mosogatni vagy hogy?
A főnökök is ezt támogatják, hogy sötétben postázzon kint valaki azzal a jeligével: "nincs gyereke"? A postán is vannak gondok, ha a Mónus Csaba féle blog miatt valakit így túlóráztatnak, kényszerből, ráadásul azzal a jeligével is, hogy "nincs gyereke".

Ha a másiknál meg tudták oldani, akkor nála miért nem? Miért normális az, hogy valaki 8 órás munkaviszonnyal sötétben megy el otthonról és sötétben is érkezik haza, pontosabban reggel 6 órára megy és 3/4-ed 7-kor indul haza? Az ügyfelek is ki vannak akadva pl. a Nyárfa utcában, mert sötétben lettek átadva a levelek, akkor csöngetett be a postásuk. A Mónus Csaba egyik oldalról támadja az embereket és kárt csinál nekik, a másik oldalról meg támogatja őket? Hogyan is van ez?

...és ő van megsértődve?

...és még valami:
Az egyik kép arról szól, hogy használjuk azokat a mondatokat bátran, amik ott vannak! Azt először ki kellene érdemelni apukám. Attól mert csinálsz egy blogot(az, hogy az milyen, inkább hagyjuk, mindenki döntse el a látott képek alapján), még nem leszel megdicsérve, pláne akkor nem, ha a munkád is legalább annyira hitvány. Szerinted majd dicsérni fognak, mert kiraksz egy ilyen posztot, pláne ha az egyik kollégád a posztjaid miatt túlórázni kényszerül, mert a főnökök úgy adják neki a munkát? Értem én: tehát te valakibe folyamatosan belerúgsz(nem csak belé, hanem gyakorlatilag a családjába is) és elismerést, megbecsülést és dicséretet vársz utána. Felénk az ilyen embert tudod hogy hívják? Bolondnak.
Ha érdemet akarsz, először is zárd be a szeméttelepedet! Utána jöhet a többi.