Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pékszakállú Henceg

0 bejegyzést írt és 570 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy most ilyen újjáalakulós napok vannak. A My Chemical Romance után most a Rage Against The Machine-ról derült ki, hogy jövőre elkezdenek koncertezni, ilyet pedig már 2011 óta nem csináltak. A tagokat amúgy évek óta kérdezgeti egy lehetséges reunionról, de ha voltak is biztató…..
Pékszakállú Henceg 2019.11.01 20:42:49
A Nemzeti Sport koporsójába már régen belevertek vagy hatezer szöget, de a legnagyobbat akkor sikerült elhelyezni rajta, amikor az a Szöllősi György került a főszerkesztői székbe, akit a szakmában csak Pogácsás Gyuriként ismernek, és legendás arról, hogy a takonygerinc kifejezés mellett az ő neve…..
A mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást nem csupán helyben követték izgatottan, de a végeredményére az egész ország figyelt. Nem azért, mintha egy megyei jogú város választási eredményéből automatikusan következtetni lehetne arra, mi történik majd április 8-án. Sokan és sokszor…..
Pékszakállú Henceg 2018.02.26 08:38:02
@Nancsibacsi: Hű, Nancsibácsi, ki kellene szállni az üvegpalotából, és kicsit kimerészkedni a nép közé! A véleményük egyöntetű: a baloldalon sok balfasz van, meg néhány idióta is, de ilyen korrupt, tolvaj bandát mindegy hogyan, de el kell takarítani az ország éléről. És itt már nincs ideológia, nem számítanak az elvek, hogy ki komcsi (a fidesz is az), és ki árpádsávos szalonnáci, a tolvajt ki kell ebrudalni az éléskamrából.
A másik, minden kutatás azt mutatja, hogy a Jobbik és a baloldal szavazói között elég nagy az átjárás. Anno a Fidesz éppen azért támogatta a Jobbik létrehozását és fejlődését (ne felejtsük el, hogy Vona és Orbán egy polgári körben dolgoztak), hogy ne legyen egységes oldal velük szemben. Sok MSZP szavazó ment át a Jobbikhoz elsősorban az idősebbek közül, de már sok fiatal Jobbikos is azt mondja, fogjunk össze, korlátozzuk a tolvaj fidesz hatalmát, vagy ha lehet, buktassuk meg őket közösen. Most már ez a cél, az árpádsávos, vagy éppen szivárványos, netán munkásmozgalmi zászlók, pedig a sarokban pihennek április 8-ig, majd elő lehet őket venni utána.
A 24. hu szúrta ki, hogy a Duna TV vasárnap reggeli vallási műsorában, a Baptista ifjúsági műsorban elég erős nyolc percet sikerült összeállítani a homoszexualitásról, melyből számos dolgot lehetett megtanulni, köztük hogy a homoszexualitás kritikus dolog, hogy fontos megtanulni, hogy kell…..
Pékszakállú Henceg 2018.01.22 07:47:16
@Womb Raider: Azért ez az utolsó mondat is mekkora baromság! Én heteroszexuális vagyok, de eszembe nem jutna egy homoszexuális affér csak azért, mert mondjuk valakik divatot csinálnak belőle. A szexuális orientáció kódolva van a génjeinkben, a hetero-, homo- és a biszexualitás is.
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
Pékszakállú Henceg 2017.08.01 15:30:34
@alba8889: És a 70 nő neked arra kellett, hogy a külvilág felé bizonygasd, hogy te, mint népnemzetiszittyamagyar nem vagy buzi, miközben de.
Pékszakállú Henceg 2017.08.01 16:33:56
@alba8889: Mivel én, veled ellentétben heteroszexuális (majd keress rá a jelentésére a wikipédián) vagyok, ezért ezt az ajánlatot kénytelen vagyok visszautasítani.
(Innen.)..
Pékszakállú Henceg 2017.06.15 14:38:45
@ujani: Egy virtuális kloáka nyílás, ahonnan ömlik a nyakunkba a propaganda.
A csatorna ügyvédi felszólító levélben követeli az ATV-től, hogy változtassa meg a Heti Napló Sváby Andrással című műsor címét, mellyel szerintük védjegybitorlást követnek el. A TV2 szerint ugyanis ez a cím egyezik a náluk 1997 és 2014 között futó Naplóéval. Fotó: Bődey János/Index A Blikk…..
Pékszakállú Henceg 2017.04.24 09:07:14
A 32 éves, egoista Andika, aki erőszakos, szókimondó és türelmetlen, meg nem kicsit öntelt; a 19 éves Dia, akinek az a lényeg, hogy olyan pasija legyen, aki sokat szeret dugni, mert neki papírja van arról, hogy szexmániás; végül Franciska (20), aki modellkedéssel és hostesskedéssel foglalkozik,…..
Pékszakállú Henceg 2017.04.04 10:11:29
@roxxtar: Akkor küldjük be hozzájuk Csernus doktort! (Mondjuk az erős, hogy ezeket nem dugnád meg, elég ha abba belegondolsz, hogy a súlyos megfelelési kényszer elkíséri az ágyba is az egoistát...) :-)
A kormánypárti sajtóban pár hete(?) jól megfigyelhető egy kompenzációs trend, amin lehet persze röhögni is, mert az a szánalmas vergődés, amivel igyekeznek védeni a mundér becsületét, az egészen elkepesztő írásokat eredményez (cikkeknek nem merném nevezni ezeket a láthatóan megrendelésre…..
Pékszakállú Henceg 2017.03.31 12:10:17
@Nem Penny hajója: Még a régi olvasók is maradtak, főleg a kommentelés miatt... Én is szoktam néha odatévedni, de csak akkor, ha valami ordas hazugságra akarok nekik cifrákat írni.
Úgy tűnik, reggeli posztunk, és maga az a tény, hogy Sváby András műsora az atv-n megverte a TV2 aktuális műsorát, annyira felbőszítette Dirk Gerkenst, hogy Sváby András nyilvános Facebook-oldalán, a posztunk megosztása alatti kommentekben kezdett el emberkedni. Ez persze egy vezérigazgatótól már…..
Tegnap óta új kedvence van a kommentelőtársadalomnak, egy láthatóan és hallhatóan elég, izé, egyszerű debreceni csaj, bizonyos Megyeri Csilla, aki a helyi Alföld tévé Púder című adásaival lett ismert, ráadásul nem is kurrens tartalmakkal, hanem évekkel ezelőtt leadott, de a netre csak most feltolt…..
Pékszakállú Henceg 2017.02.10 13:45:34
Esztétikai kezelések a kor tükrében címmel volt egy csodálatos adása az Alföld televízió Púder című műsorának még januárban. Most szúrta ki a 444 a csodálatos felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából: Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a…..
A Maradj Talpon! című vetélkedőben nem szerepelhetett egy férfi, mert  jobbikos képviselő (szerinte) mert a szereplőválogatás során eltitkolta a foglalkozását (MTVA) Az MTVA kérdésünkre a szereplőválogatást végző csapatra hárította a felelősséget, mondván Az történt, hogy az első casting…..
Pékszakállú Henceg 2017.01.12 16:20:35
@Galicius: Bocs, de én szoktam nézni az M2 mesecsatornát, mert olyan illiberális, nemzetiesch meséket tudnak ott nézni a lányaim, mint a Mickey egér játszótere, a Szófia hercegnő vagy Pocoyo. (Gyorsan abba is hagyom a felsorolást, mielőtt még levennék ezeket a műsorról, és helyette elkezdenék adni a Nu págágyít!)
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
Az ilyen a világon nincs című, többfelvonásos bohózatunk mai szereplői a közmédia és az azt (is) felügyelő Médiatanács (beugrik Karas Mónika). Az élet írta darab azzal kezdődött, hogy annak idején törvénybe, mit törvénybe, MÉDIATÖRVÉNYBE foglalták, hogy A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a…..
Pékszakállú Henceg 2016.11.04 14:37:01
@Legeslegalja: Szegény, szerencsétlen, hülye, meddig bizonygatod még az ostobaságodat? Számunkra bitonyítottál, elnyerted " A hónap legostobább Orbán-seggnyaló bérkommentelője" díjat, és még csak negyedike van, Büszke lehetsz magadra.
Pékszakállú Henceg 2016.11.04 14:50:47
@Thunder_th: Majd ha lesz a Call of Dutyhoz liberális irtó kalóz "fejlesztés", legfeljebb akkor és úgy. Csak a pofája nagy.
Pékszakállú Henceg 2016.11.04 14:57:07
@Legeslegalja: Már bocs, de ez nagyon gyenge(elméjű) próbálkozás részedről. Nyilván, ha nem dőlök be a habony-féle agymosásnak, akkor rögtön soros, meg párhuzamos bérenc vagyok, naná! A közpénztolvajok meg éljenek és virágozzanak népünk büszkeségére.
A FourFourTwo magazin magyar kiadása eléggé ismert arról, hogy egészen megdöbbentő stílusban ír bizonyos témákról, majd képes hasonló hangnemben vitába szállni a saját kommentelőivel. Most a Napi 7-es nevű rovatukban egészen új szintet lépett Bodnár Zalán, aki a nemzetközi futball színvonalának…..
Emberek! A MARS 76 KILOMÉTERRE LESZ A FÖLDTŐL! Mind meghalunk, tessék elővenni a bakancslistát, és rohamléptekben kipipálni mindent, a bungee jumpingtól a vegán étkezésig! A bakit Paeonia vette észre a Facebookon, ahol a Chemtrail-csoportba (hova máshova) posztolták. A legjobb a bemondó feje, ahogy…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
Pékszakállú Henceg 2016.04.22 11:42:35
@netrion: Most őszintén, ilyenre csak a magamutogató, egoista, öntelt pöcsök jelentkeznek. Mondjuk legalább tesznek azért, hogy legyen mit mutogatni: műmell, tetkó, sok koksz és kevés ész.
Pékszakállú Henceg 2016.04.22 11:45:18
@szociál: Én beírtam a gugliba hogy p, de nekem Prince-től a pizza forte-ig sok dolgot dobott, AZT pont nem... :-)
Pékszakállú Henceg 2016.04.22 12:39:54
@sporttárs: Meg be kell tenni nekik néhány meztelen gyereket is, hadd élvezzék ők is a műsort...
Az idei labdarúgó EB-re két stábbal utazik a köztévé, jelentették be egy mai sajtótájékoztatón. A kommentátorok: Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő és Székely Dávid lesznek, őket lehet majd dicsérni vagy szidni június 10-től. Hajdú B. István nagy örömmel készül a feladatra, mondta az…..
Miki Tímeát, az Echo Tv korábbi vezérigazgatóját nevezték ki a Tények felelős szerkesztőjének. A hírt az érintett telefonon megerősítette a comment:comnak. Miki Tímea 1985-1997 között a Magyar Televízió Híradójának rendezőjeként dolgozott, 1997-2006 között már volt a TV2-nél, hasonló feladatot…..
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
Pékszakállú Henceg 2016.03.29 11:05:40
@tempóra móres: Úgy tudnám neked leegyszerűsítve elmagyarázni, hogy van egy kupleráj (HírTV), amelynek tulajdonosa a változó "üzleti környezetnek" megfelelően azt mondja, hogy mától nem lesztek kurvák, hanem rendes masszázsszalon leszünk, erre többen felállnak, és otthagyják, mert ők mindenáron kurvák akarnak lenni.
Aztán ott a másik üzlet (tv2), ahol eddig rendes üzlet folyt, de az új tulajdonos kuplerájt akar, ahova sok-sok kurvára van szüksége, de akik eddig sima eladók voltak, nem akarnak kurvának állni, ezért mihamarabb más munka után néznek.
Érted?
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..