Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Newclass

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Mi a terve a jövőben a Magyar Gárdával? Jelenleg be is van tiltva, meg nem is, működése egyértelműen megnehezedett – régen avattak új gárdistákat is. Hogyan tovább? (C.F.) Vona Gábor - A Gárda a szívügyem, de ezt mindenki tudja. A Jobbik javasolni fogja az elmúlt…..
Newclass 2010.08.02 16:13:23
@Kassian: ehehe:) gondolom te adod a GDP nagy részét és nem azok az emberek akik most is a földeken dolgoznak (jelentős részük jobboldali érzemű), s nincs idejük itt nyomatni a hülyeséget.
Én már csak röhögök itt az indexes kommentelők nagy részén. Legyen az ilyen vagy olyan oldali. Tényleg kell ide egy világvége mert sok az agyhalott.
Tegnap este az Echo tv „Képtelenségek” c. műsorában olyan mértékű uszítás folyt, ami új dimenziókat sejtet, s éppen ezért fel kell rá hívni a figyelmet. Az említett műsor ugyan más adásaiban is súrolja a normalitás határait, de a tegnapi adás még ehhez…..
Ma jött el a nap, amelyiken a jászalsószentgyörgyi benzinkutas – aki a helyszínen látottakból kitűnően nem is titkoltan igencsak kedveli a kettős kereszt Nagy-Magyarországhoz köthető szimbólumát -, beválthatta volna korábban beígért fenyegetését, miszerint az…..
Newclass 2009.11.15 22:53:55
@szárnyati géza: Egyetértek azzal amit írsz. Azonban nem sokkáig vagyunk már többen és nem vagyunk család szinten sem egységesek. Én egyedül megyek este haza, ők csapatokban vonulgatnak.....
Az 1990 utáni magyar politikatörténetben eddig nem tapasztalt, szokatlan választás előtt állunk. Nem valami hungarikumról van persze szó, hiszen a világban számos példát láttunk már olyan parlamenti- vagy elnökválasztásra, ahol a főhatalom tekintetében a papírforma uralkodott.…..
Birka nép Újra munkatáborok 2009.08.23 08:46:00
Tegnap a Munkahelyi terrorban azt írtam az egyik hozzászólásomban, hogy az ügynöki munkánál is van lejjebb.Günter Wallraff (akkor még nyugat)német újságíró a 80-as években - mikor már túl volt a portugál jobboldal puccsterveinek és a Springer-sajtó mocskos hírcsinálásának…..
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
Newclass 2009.08.22 17:37:21
Miért nem erről írtok?:
"Államilag támogatott CIGÁNY TERROR Magyarországon?
Épp csak említette a hírt a fősodratú média. 2009. június 8-án Nagybörzsönyben Králik Attilát, egykori erdészt saját házában, brutális kegyetlenséggel meggyilkolták, majd elvettek tőle 20 000 forintot és a mobiltelefonját. A halottkém jelentése szerint fejét szétverték, fülig vágták el a torkát, majd a fotelba ültették és letakarták. Akár egy thrillerben.
Králik Attilára 22 éves lánya talált rá.
A tettest elfogta a rendőrség; Farkas Richárdot, nagybörzsönyi cigány lakost, aki a kihallgatáson beismerte tettét.
A média híradásaiból annyi derült ki, hogy rablógyilkosság történt, egy férfi megölt egy másikat, nála lévő vagyonáért.
Február 23-án Tatárszentgyörgyön gyilkosság történt. Mindenki hallott róla, a fősodratú média zengett: rasszista indíttatású támadás történt. Mohácsi Viktória habzó szájjal járta sorra a TV stúdiókat: ölik a cigányokat a magyarok! Tatárszentgyörgyön egy apa és a fia lett gyilkosság áldozata, név szerint Csorba Róbert és kisfia. Cigányok voltak. Sörétes puskával lelőtték őket. Akár egy thrillerben. Mint később kiderült, a tettesek is cigányok voltak.
Mi a különbség a két eset között?
Március 3-án temetés volt. Közel ötezren vettek részt a tatárszentgyörgyi gyilkosság két áldozatának búcsúztatásán. Az esemény a 100 tagú cigányzenekar zenéjével kezdődött. A temetésre autókkal és buszokkal érkeztek gyászolók az ország különböző részeiről. A temetésen megjelent többek között Kepes András televíziós újságíró, Hajós András, Soma, Falusi Mariann és Lang Györgyi, valamint Koltai Róbert színész-rendező. Valamennyi parlamenti párt képviseltette magát, az emberi jogi bizottság elhalasztotta aznapi ülésének több napirendi pontját, azért, hogy a tagok közül aki akar, eljuthasson a temetésre. A búcsúztatásra a kormány nevében Szűcs Erika szociális miniszter ment el. A cigányság nevében Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke rótta le kegyeletét a koporsó mellett. A szertartáson Iványi Gábor metodista lelkész bocsánatot kért a magyarság nevében a cigányoktól, amiért azok gyilkolják őket. "Vajon van-e Magyarországon mélyebb árok, mint az ő sírjuk?" - kezdte akkor beszédét Iványi Gábor.
2009. június 20-án temetés lesz Nagybörzsönyben. Králik Attiláé. Az ő temetésén nem lesznek ott a parlamenti pártok képviselői, érte nem kér majd elnézést senki, őt nem fogják ismert közéleti személyiségek tömegei búcsúztatni.
S miért nem lesznek ott azok, akik Tatárszentgyörgyből preztízskérdést csináltak? Mert tudják, hogy Králik Attila sírja a legmélyebb árok, ami ma létezik. És azt is tudják, hogy ezt az árkot ők ásták meg !"
Az alábbi jogelméleti fejtegetéssel kíván a Zugügyvéd  kellemes hosszú hétvégét.„Mi történik akkor, ha az állampolgár hivatalos módon tájékoztatja az állami hivatalokat arról, hogy a továbbiakban nem igényli, hogy képviseljék, illetve kormányozzák? A köz…..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
Newclass 2009.07.08 16:02:47
@egyittlakó: Nem ismered akkor a történelmét. Sosem volt semmivel sem barbárabb, mint mások, sőt.....
Newclass 2009.07.07 21:02:36
@egyittlakó: Miféle barbár is volt a magyar? Milyen békésen itt élő néptől vették el a földet?