Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senky

0 bejegyzést írt és 517 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétközi nemzetközi kupamérkőzésen a Juventus biztosította helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, s szombat este már a bajnokságban folytatja, az újonc Benevento otthonába látogatva kell megszereznie mindhárom pontot. Andrea Pirlo keretéből továbbra is hiányzik a csapatkapitány…..
senky 2020.11.28 20:26:31
@GodPiero: @MeGmOnDtaM: Hiaba hoztak fiatalokat ,valami okbol most rossszabbul jatszanak mint az eleinte ,most nem bizonyitanak .Lagymatag osszevisszasag volt az egesz jatek ,semmi elkepzeles semmi taktika semmi gyozniakaras csak passzok ...
Pirlo inkabb hagyta volna szabadon jatszani a jatekosokat,hatha jobb lett volna az eredmeny ,minthogy egy rosz taktikat rosszul jatszva kikinlodni egy szar dontetlent .A Juve jateka ugy tunt mintha a o lenne az ujonc csapat Undorito rossz jatek volt .Agneli a jatekosok fizeteset a jatekeredmeny es a mecs alatti egyeni teljesitmeny szerint kene adja Kezd csomorre valni a katekuk .
A Juventus és a Barcelona már egy ideje kölcsönösen kedvező ügyleteket köt egymással, ezt jól mutatja például a könyvelési szempontokból előnyös csere Miralem Pjanić és Arthur Melo bevonásával. Arthur a Juventus mezében már több meccset lejátszott, olykor kifejezetten jól teljesítve, míg Miralem…..
senky 2020.11.28 17:23:44
@juve28adam: Haland .... ?
A Ferencváros elleni mérkőzést megelőzően a klub sportigazgatója, Fabio Paratici beszélt Paulo Dybala jövőjéről és a nyáron igazolt játékosokról. "Nagyon jó a kapcsolatunk Dybalával, naponta, hetente beszélünk a szerződéshosszabbításról." - mondta Paratici a Sky Sport Italia munkatársának. "Morata…..
senky 2020.11.25 16:02:44
@Knob: Rugoert kar sajnalkozni ,Amig a Juvenal volt nem volt kepes CSAK cserejatekos maradni .Nem volt sem a megfelelo kuzdokepessege sem a megfelelo hozzaallasa ahoz ,hogy kiharcolja a maga szamara, a kezdo csapatba valo bejutast .GYENGE jellem .
Az mar megint mas hogy a ket nyugdij elott allok helyet, kene meg ket barmikor bevetheto ,fiatal cserejatekos ! Kene meg ket szelso vedo ,+egy jatekiranyito meg egy vedelezo kozeppalyas ! Gondolni kene a vsatarsorra is .
A Juventus a Ferencváros csapatát fogadja kedd este a Bajnokok Ligája csoportkörében, s egy esetleges győzelemmel jelentős energiákat spórolhat meg magának. Amennyiben a másik mérkőzésen a Dinamo Kijev nem győzi le az Ukrajnába látogató FC Barcelonát, úgy a zebramezesek két fordulót megspórolva,…..
A Genoa szerződéshosszabbításon dolgozik Nicolò Rovella megtartása érdekében, miközben a Serie A négy talán legnagyobb csapata a fiatal középpályás megfigyelésére küld szakembereket, állítják olasz források. A TuttoMercatoWeb beszámolója szerint a még csak 18 éves regista iránt érdeklődik több klub…..
senky 2020.11.21 13:52:33
@babo0410: Okos gondolat !
A Juventus kapusa és meghatározó alakja, Gianluigi Buffon 25 évvel ezelőtt mutatkozott be a Serie A-ban a Parma mezében, amikor még csak 17 éves volt. Az azóta a Juventusnál klublegendává emelkedett kapus nyert világbajnokságot a válogatottal, illetve a Juventusszal tíz bajnoki címet, öt Olasz…..
A Juventus januárban szeretné értékesíteni Federico Bernardeschit, miközben Sami Khedira állítólag a távozást fontolgatja, állítják német források. Az olasz szélső alig 100 percet játszott idén az Öreg Hölgynél, és az Il Corriere della Sera hírei szerint januárban elhagyhatja Torinót egy…..
Az újjáalakuló Juventus ifjú középpályása, Manolo Portanova szeretné megnyerni pályafutásának első bajnoki címét a zebramezeseknél, s elárulta, Andrea Pirlónak jelentős szerep jutott abban, hogy végül maradt Torinóban. "Különleges dolog, hogy Pirlo az edzőnk." - mondta a 20 esztendős játékos a Rai…..
senky 2020.11.17 18:08:57
@JeetTrader: A .Sandroval kapcsolatos ket hir : a- alitolag ha jo osszeget adnanak erte ,a vezetoseg elengedne ... ; b- A Bayern Münchent elhagyni készülő osztrák védő, David Alaba ,állítólag a Juventus-ban köthet ki. A Tuttosport szerint a Juventus-nál már gőzerővel dolgoznak a megfelelő ajánlat összeállításán. Sőt, az olasz lap szerint a Serie A címvédője áll a legközelebb ahhoz, hogy meggyőzze Alabat.
A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus válogatott védőjátékosa, Leonardo Bonucci 20 nap kényszerpihenő előtt állhat sérülés miatt. Bonucci tegnap jelentette be, hogy kihagyni kényszerül az olasz nemzeti csapat Lengyelország és Bosznia-Hercegovina elleni Nemzetek Ligája…..
A mai napon ünnepli 27. születésnapját Paulo Dybala, aki már a hatodik torinói szezonját kezdte meg, s reméljük, hogy még számtalanszor láthatjuk őt Dybala-maszkkal ünnepelni egy-egy váratlan és felejthetetlen ballábas találat után. Sok boldog születésnapot kívánunk, La Joya!..
senky 2020.11.15 17:31:33
@Lanzafame: Ahogy Pipita jo golvago volt, Roni erkezesevel , o es Diby is vissza eset .Attol tartok hogy a tobbi ia nehogy visszaessen a csapat karara .
A tavaszi kényszerszünetet követően Hakan Çalhanoğlu a Serie A egyik legjobb középpályásai közé emelkedett, ezt jól mutatja az adott időszakban jegyzett hat gólja és nyolc gólpassza, ezzel pedig magára vonta több klubvezetés figyelmét is. Kissé meglepő módon mindezek ellenére a 26 éves, 1,78 méter…..
Továbbra sem közelednek az álláspontok a Juventus és a klub argentin támadója, Paulo Dybala között, s a Tuttosport állítása szerint, mivel 5 millió euro a távolság a felek között, egyre kevésbé valószínű, hogy megszületik a megállapodás az ügyben. A játékos hónapok óta egyeztet a klubbal az új…..
senky 2020.11.15 17:16:42
@Juventino86: Kerdem : Ha valaklit nem jatszottatnak -serules , vagy Roniert - azert nem kell a kispadon ullesbol tolle teljesitmenyt elvarni ! Roni Higuaint kikeszitette es a tobbit is ki fogja kesziteni eltavolitani ,azert, hogy CSAK o egyedul tunjon ki a csapatbol . Ugyes de EGYENI jatekos .
O kore csak keves idore lehetne csapatot epiteni ,ugy hogy a tobbi ,erte jatszodjon ,neki passzoljon ,egyedul csak o legyen a meno sztar ,a tobbi korulotte a szolgaja maradjon .
Ismeitek a kozmondast : ,, Egy fecske nem csinal tavaszt ''
A La Gazzetta Dello Sport beszámolója szerint a Juventus számára a következő átigazolási ablakban elsőbbséget élvez Manuel Locatelli megszerzése a középpályára. Az egykor az AC Milant erősítő futballista tavaly óta a Sassuolo alkalmazásában áll, és azóta az ázsiója is folyamatosan emelkedik a…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
senky 2020.10.08 13:45:17
@babo0410: Igazad van.Kapus poszton Szczęsny melle , es a hatvedsorba a stabil Demi es de Light helyebe ,meg a ket szelre KELL majd fiatal csereket szerzodtetni. Kp valahogy elfogadhato ,de onnan is mihamarabb Khedit utra kell tenni,meg Ramsi es Cuadrado helyebe is kene fiatalitani . A csatarsorba Berna meg Roni helyebe is kene utokepesebb fiatal .
senky 2020.10.15 07:41:30
@rockitbaby: Mi a helyzet ,vagy eppenseggel mi lesz Dibyvel ? hisz a 26 esztendős kiválóság jelenlegi megállapodása 2022-ig köti a csapathoz, de az elmúlt szezonban már a távozás gondolatával kacérkodott.
Az eddigi hírek szerint a Juventus továbbra is mindenképpen soraiban szeretné tudni egyik legjobbját. Ugyanakkor tény, hogy már hosszú hónapok óta téma volt a szerződésének megújítása, erre pedig mégsem került sor ezidáig… Miert CSAK tema ?
senky 2020.11.13 18:35:03
@venember83: ,, A spanyolországi átigazolási hírekkel foglalkozó El Chiringuito televíziós műsorban elhangzott információk szerint a Juventus, a Manchester City és a Manchester United együttese egyaránt készen áll arra, hogy jövő nyáron harcba szálljon Sergio Ramos megszerzéséért, amennyiben a Real Madrid valóban nem tudja meghosszabbítani a csapatkapitány június 30-ig érvényes kontraktusát. '' ... ? ? ?
Akkor fucs a fiatalitasnak ? Chielo (serult) es Bonu melle barmilyen jo is ,egy harmadik 30+ ? ? ? Ez igy NEM a jovo csapat epitese... E helyet a ket fiatalt ,Demi es de Light egyut jatszottatasaval ,osszeszoktatasan kene Pirlo dolgozzon ,hogy lehessen a jovo ket BIZTOS ,magabiztos kozbelso vedore szamitani hosszu eveken at !
A Palermo egykori elnöke, Maurizio Zamparini úgy véli, a formáját egyelőre reménytelenül keresgélő Paulo Dybalának el kellene hagynia a Juventust, hogy egy a játékstílusának jobban megfelelő csapatnál csillanthassa meg valódi tudását. "Még mindig meg vagyok győződve róla, hogy Paulo egy bajnok és…..
senky 2020.11.11 15:49:18
@m.martin91: Hat mint mar irtam ,Ronaldo miat Higuain tonkrement , most meg Dibyt is tonkre akarnak tenni ,hogy CSAK az o neve legyen hangzatos ? ? ? Hol az eselyegyenloseg ? Hisz ha valamely jatekos nem jatszhatik nem is tud bizonyitani ,es ha jatszik is ,akkor SEM bizonyithat ha Roninak muszaly passzolnia .
senky 2020.11.12 16:45:47
@Sunny21: Az igaz, hogy amiota Ronci a Juvenal van, sokat tett, de sok jatekost is megrontott . Azelot nelkule, volt egyeni csillogasa mas jatekosoknak ,most meg csak o ... a tobbi meg szinte meg sincsenek emlitve,mert minden labda inkabb casak feleje tovabbitodik .
De a fiatalitassal van remeny ... , hiszen :
,, Az ESPN munkatársa, Christian Martin a minap megerősítette, hogy a Manchester United gárdája élénk érdeklődést tanúsít, hogy a jövő nyári átigazolási időszakban szerződtesse a Juventus csapatától sokak szerint távozni kívánó Cristiano Ronaldót.Ugyan már idén nyáron is szóba került a távozása, CR7 végül legalább újabb egy szezonra maradt a Juve alkalmazásában, de ha a 2020-2021-es szezonban sem jön az eredmény a BL-ben, akkor biztosak lehetünk benne, hogy jövő nyáron újfent téma lesz a klubváltása.
Az általános nemzetközi sajtóértesülések szerint korábbi klubja mellett a Paris Saint-Germain lehet a legfőbb érdeklődi szolgálatai iránta, amely meg is tudja fizetni a rutinos klasszis fizetési igényeit.
A PSG vezetője, Leonardo elmondta, hogy klubjának nincs opciója Moise Kean végleges leigazolására, miközben azt sem zárta ki, hogy klubja akár Cristiano Ronaldót is leigazolhatja, ha úgy hozza a sors. Az egykori Milan-csillag a párizsi klub szurkolói által feltett kérdésekre válaszolt Twitteren, s…..
Cristiano Ronaldo a Juventus leggólerősebb játékosa, azonban ezért nagyon komolyan megkéri az árat, spanyol források szerint azonban nem az elsődleges oka annak, hogy a klub meg szeretne válni tőle. Az FC Barcelonához szoros szálakkal kötődő, és ezért is egyes ügyekben megkérdőjelezhető hitelességű…..
senky 2020.11.10 16:11:28
@Leram7: @Rocky80: Hat Roninak kedve leginkabb CSAK a tamadashoz van .
Konnyu ugy golokat rugni ,hogy a tobbi jatekos kiszolgalja ,ot keresi a passzokkal.
Tetszik vagy nem ,bar meg eleg jol birja ,de kifele all a jatekbol ,nincs meg az a szelvesz gyorsasag mint egy fiatalnak , ha leserulne hosszabb idobe telne a helyrejovetele ,es a serulese mint egy arnyek kovetne ot.
Addig KELLENE eladni mig megadnak erte a leheto maximumot . A jovoben, inkabb CSAPATJATEKRA kene osszpontositani .
Peldanak vegyuk Pipitat , mig nem volt Roni ,szinte max teljesitment nyujtott Dibyvel,de utanna .... KATYBA fulladt, ami NEM volna kivanatos a csapat fiatal jatekosai reszere Kulu, Chiesa ...!
A Juventus továbbra is botladozik a bajnokságban, s ugyan hosszú ideig vezetett a Lazio otthonában, végül a mérkőzés lefújását megelőző utolsó pillanatokban gólt kapott, így elszalasztotta a győzelmet, s mindössze egyetlen ponttal térhet haza Rómából. "Nagyszerű mérkőzést játszottunk, egyetlen…..
Előző fordulóban a Juventus játék és ellenfél nélkül aratott 3:0-ás győzelmet a Torinóba végül el sem utazó Napoli fölött, s a válogatott szünetet követően most az újonc Crotone otthonába látogatva kell megszereznie a három pontot. Andrea Pirlo keretében ismét ott lehet a eltiltását a Napoli elleni…..
senky 2020.10.18 19:14:33
@eddie999: Akkor ezek szerint te es a tobbiek ...azt allitjatok hogy : azert ugrot Buff jobbfele mert a balra rugot labdat ott akarta elkapni ... Az okosak ezert dicserik ,tapasztala szerint ha bal ra rugjak a labdat jobb fele kell ugornia ...!
En tisztelek minden jatekost mindaddig mig nem hibazik .Ha hibazik,arrol a hibajarol oszinten megmondom rolla a velemenyem .
A tegnapi Inter -Milan meccsen Ibra 11 -et Handa elutotte . Akkor csak a tegnapi ket 11 analizalva ki az ugyesebb ? Kozuluk melyik is akarta kivedni a 11est ? ? Ertsetek meg ,NEM ,viatatkozni NEM akartam ,CSAK a tegnapi mecs 11 ROSSZ vedeserol irtam ,NEM pedig Buffon eddigi sikeres kapuskent elert eredmenyeirol . A mult az voltn, a jelen azert a ket pontert kar .Ha valaki teved ,meg kell mondani . Mi a kint csinalnatok ha a dontobe bekerulve AZERT veszitene a csapat mert ILYEN BUNKO MODON probalkozna a rugot labdak kivedesevel ?
senky 2020.10.18 19:22:57
@MdewC: Ha legalabb a labdafele ugrott volna ...mondom LEGALABB... attol fuggetlenul hogy sikerult e vagy sem a 11 kivedese ,.CSAk de CSAK AKKOR latszot volna rajta hogy tenyleg haritani akarja a 11-est ! De igy ....a remek vedesei NEM NEM helyeslik hogy a 11 ROSSZUL probalta haritani .
senky 2020.10.18 19:31:09
@Glivenko: ,, aki amúgy egyáltalán nem szolgált rá,'' Akkor szerinted HELYESEN probalta a jobb felin haritani a balfelire rugot labdat

NEM ertem ...
Ti mindanyian ezek szerint HELYESLITEK,UGYES volt Bufon, amiert a kapu balfelire rugot labdat a kapu jobb felin probalta haritani ...... No comment !
A Tuttosport látomásai szerint a Juventus arra készül, hogy jövő nyáron Kylian Mbappét Torinóba csábítsa. Az olasz napilap arról számolt be, hogy az olasz bajnokcsapat 400 millió euró elkülönítésén dolgozik, hogy lehetővé váljon a fiatal francia csatár megszerzése a Paris Saint-Germain…..
senky 2020.10.15 18:24:31
@szauerb: ,, igencsak megkérdőjelezhető, miért érné meg ez az ügylet a párizsi együttesnek, figyelembe véve Cristiano Ronaldo előrehaladott korát.'' Miert ? Roni kb: 120-150- milla volna ,Mbpappe kb:250-300 milla . CR fizetes es +... = Mbpappe fizuja ; cserekent nem kerulne sokba . Roni kifele ...max 24 ev , Mbpappe a csucs fele, felfele hosszutavranagyon is MEGERNE !
senky 2020.10.15 18:27:48
@senky: Teves, kifelejtettem a vonalat,nem 24 ... ! Roni max 2-4 ev jatekido .
senky 2020.10.16 07:31:59
@Wizzurah: Na ne mar ... Ha ot nem ,akkor kire szamitson a Juve ? ? ?
Szerintem a fiatal kora es golrugo eredmenyei miat nagyon is megerne .
NINCS szuksege a Juve jovo csapata reszere, 2-3 ev nyugdij elott allo jatekosokra

Lehetoleg ,ha valamely jatekos nem tetszik, le kell irni : _- milyen okbol ;_-miert nem ; _- valakihez hasonlitva amiert nem ; _- helyette kit ,kiket latna alkalmas jatekosoknak a Juve csapataban ! Aztan mindenki maga szerint elmelkedhet a leirtakon ,leirva a szemelyes meglatasai szerinti variaciokat .
A klub részvényeseinek tartott mai közgyűlésen a Juventus elnöksége bejelentette, hogy 89.7 millió eurós veszteséggel zárta a 2019-2020-as szezont, s Andrea Agnelli számos témát érintett az eseményt követő sajtótájékoztató alkalmával. „Keserédes volt a pályán és a pályán kívül is. Nagyszerű…..
A Juventus tárgyalásokat folytat Paulo Dybalával egy szerződéshosszabbításról, ám mindeközben a Chelsea is figyeli a torinói helyzetet, mivel a londoni kékek szeretnék az argentin játékossal megerősíteni a keretet, állítják olasz források. Az olasz Tutto Mercato Web beszámolója szerint a…..
senky 2020.10.15 18:43:41
@JeetTrader: ,,Asszem Pirlo ezért is fog inkább 3-4-2-1-et nyomatni.....így az EGYSZEM csatár ESETLEG fent maradhat. de így Ronci és Dybala nem tud együtt lenni....''
Szerintem az altalad leirt : 3-4-2-1 helyet, inkabb a 3-4-1-2 a megfelelo ! Diby kozeprol hozna elore a labdat ,passzolna ,o lenne Roni-Morata vagy Roni-Kulu ,a ket csatar mogot ,esetleg Roni-Diby mogot az egyes lenne Kulu vagy Chiesa ! ! !
Andrea Pirlo az UEFA munkatársának nyilatkozott arról, miért is lett végső soron edző, kik voltak rá hatással edzőként, és hogy miért más a partvonalon állni, mint a pályán a labdát bűvölni. „Miután a futballkarrierem véget ért, elkezdtem tanulni. Aztán rájöttem, hogy az edzői pályával szembeni…..