Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jegeskaveee.

0 bejegyzést írt és 510 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Sajnos vele az élet már csak egy elhúzódó idegőrlő túra, amiben ha nem történik semmi, már az is jó” – A páros tavaly már tartott egy kisebb szünetet, különösebb eredmény nélkül, és a pasi most is ebben látja a megoldást, hátha az ideggyenge barátnő ezúttal kicserélődik.…..
                       „Látom a sebezhető oldalát is, látom, hogy szerethető lenne. Nehéz őt elfelejteni, minden üzenetére válaszolok" - Levélírónk a korábbi kapcsolatát próbálja feldolgozni, amikor képbe kerül egy rámenős srác, aki nagyon hajt rá, ám a nő sejti, hogy nem működne hosszútávon. De…..
jegeskaveee. 2022.06.10 12:08:10
                       Posztolónk értetlenül áll kortársaival szemben, akik szeretik elfelejteni, hogy hány évesek. De hiába gyorsult fel a világ, és hiába semmi sem a régi már, azért ne dobjuk ki a méltóságot a kukába.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
                       A levelezés során minden gyanúsan stimmel, majd a férfi bevallja, hogy ő szeretne új barátnőt, de még megvan neki a jelenlegi, nála is lakik. Csak akkor tudna onnan dobbantani, ha már lenne máshova, amennyiben nem kap jobb ajánlatot, marad.                              …..
jegeskaveee. 2022.05.21 11:39:33
@bordon: Milyen jófej, ügyes csóka ez az 55 éves vénlegény! De egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkező nő az aranyásó, ugye?
„ Nem azt várom el, hogy teljesen nézze őket levegőnek, hanem valami működő arányt köztünk és köztük” – A pasi az előző kapcsolatából származó gyereke miatt kénytelen az exével is tartani a kapcsolatot, ami Posztolónknak külön nyaralásokat és az ő háttérbeszorulását jelenti.   Ha esetleg nem…..
Nem vagyok képben ezzel a debil jelenséggel, hogy világviszonylatban mennyire szokványos az hogy, a buta és tehetségtelen, de lopásban és egyéb fehér galléros bűnözésben tehetséges embereket tisztelni illene, bármilyen módon ?! És van, ahol ezt a hányingerkeltő tisztelet kikövetelik és…..
jegeskaveee. 2022.05.16 15:05:03
„Úgy vagyok vele, hogy az ő érdekében szakítanék is, mert lehet, hogy egyelőre nem barátnő kéne neki, hanem valami terápiaféle” – A pasinak minden alkalommal szerelmet kell vallani, és amennyiben elégedett a produkcióval, a két tenyere közé fogja a barátnő fejét, hogy csókokkal halmozza el. Áá, ez…..
jegeskaveee. 2022.05.10 15:41:58
11 év után számos gond felmerülhet egy párkapcsolatban, és ezt Posztolónk is megerősíti. Párja elégedetlen a fizetésével, álmai vannak, de rátermettsége nincs, viszont nagyon ügyel arra, hogy a pasiján kívül másoknak megfeleljen. Mindehhez nem igazán hiányzik több probléma, pedig van.   Ha…..
A pasi ügyesen taktikázik, mert ha a barátnője javasol valamit, ő nem utasítja el kapásból, hanem azt mondja, aludjunk rá egyet. Lehet, hogy nyomasztja az elköteleződés gondolata is, hiszen ez a kapcsolat megragadt a közösen töltött hétvégék szintjén.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Számíthat, hogy előttem kiket választott és hogyan vélekedik róluk, még ha úgy is saját magát fogja előnyös fényben feltüntetni” – Posztolónk nem faggatja a jelölteket, de megtisztelőnek veszi, ha beszélnek a múltjukról, hiszen a mögöttünk lévő történések jelentősen formálták személyiségünket.…..
jegeskaveee. 2022.04.13 08:21:13
„Sajnos eddigi 36 évem alatt még sosem tudtam összeköltözni senkivel, így nekem ez egy fájó pont” – Talán ezért is érthető, ha Levélírónk mindent megtesz azért, hogy jelenlegi párjával eljusson végre a közös életig. De sok minden nem rajta múlik.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Életem egyik legjobb nője volt, és sajnos úgy is viselkedett, mint azok, akik tisztában vannak azzal, hogy jó nők” - Ez a csaj sok pasinál megfordult már, de nem is az a baj, hogy nagyétkű volt, és a fél baráti társaság megkapta, hanem inkább az, hogy utólag is mindent tagadott és félrevezetett…..
„A nők így tesztelik a pasikat, hogy ne csak a szex miatt legyenek velük, hogyha majd kivonják magukat, és a pasi visszakúszik, akkor végre önmaga miatt fogja szeretni” – Posztolónk tapasztalata szerint a szakítások egy új (vagy talán nem is olyan új) fajtája ütötte fel a fejét…..
„Értem, hogy élete legszebb pillanatait kívánja elnyújtani, mint mindenki, de ő a szervezete kárára. Merthogy már nem úgy bírja az éjszakázást meg az ivászatot, mint előtte” – A tények makacs dolgok, és ha nem vesszük figyelembe, attól még jelen vannak. Álmodozó pasi, realista barátnő.   Ha…..
jegeskaveee. 2021.12.31 12:49:08
jegeskaveee. 2022.01.01 13:56:04
@exilis: Köszi a választ!
Az a csoda, hogy egyáltalán reagáltak rá. Én is észrevettem, ha néha-néha beleolvastam a blogba, hogy hol facebook-profillal lehetett hozzászólni, hol blog.hu-n keresztül. Aztán egy idő után sehogy. Nem volt nagy veszteség, mert gyanúsan úgy tűnt, hogy a posztok nagy része kamuposzt volt, ráadásul igen gyengén megírva. A kommentek miatt olvastam, tetszett, ahogy ugratták egymást.:)
jegeskaveee. 2022.01.01 13:57:50
@Almandin: Most mennyivel különb?
Ha a spórolós pasi abban látja az összeköltözés megoldását, hogy cuccolj be a szüleihez, lehet, hogy más problémák is fognak még jelentkezni a kapcsolat folyamán.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati…..
Blogkocsma Megint összekentem 2021.12.17 07:00:00
A tésztát. Enni kell, akkor is, ha az ember a háta közepére nem kívánja a konyhai ténykedést. Olyanra vetemedtem, amire hét éve nem volt példa: befizettem ebédre a melóban. De ez sem olyan jó, mert rengeteg ételt adnak, ami finom, én meg sajnálom meghagyni, úgyhogy két hét alatt feljött három kiló.…..
13 év próbára teszi a kapcsolatot, ami ennyi idő után vagy erősebb lesz, vagy repedezni kezd. Sajnos Posztolónk az utóbbi helyzetben van, imádja a gyerekeit, ezért nem is akarna elválni a házsártos feleségétől, akivel már nem lehet normálisan beszélni.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Levélírónknak lassan elege lesz a barátnője volt pasijából, akivel a csaj még mindig tartja a kapcsolatot, főleg érzelmi szinten. Amikor párjának elege lesz a hüppögésből meg a sehova se vezető nosztalgiából és szóvá teszi a dolgot, a csaj azt feleli, nyolc évet nem tud csak úgy…..
„Nem utálattal szakítottunk, talán ezért van ez. Tiszteletben tartottam a szándékát, hogy menni akar” – Viszont a pasi nemhogy napi rendszerességgel, de lassan már óránként ad hírt magáról, így Levélírónk olykor kénytelen lehalkítani a mobilját miatta. Miért nem az új barátnőjével foglalkozik, és…..
„Én támogatom mindenben, amiben tudom. Ő bármit megígér, de semmit nem lép, hogy egyenesbe jöjjön” – Mióta Levélírónk barátja felmondott, nem nagyon van kedve dolgozni, viszont otthonosan mozog a barátnő konyhájában.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
jegeskaveee. 2021.11.29 21:01:53
@pizo: Nem a szavaidban kételkedem, bizonyára úgy van, ahogy írod.

De ismerős 41 évesen minden gond nélkül talált munkát a szakmádban, és még csak diplomája sincs. Szakmai felsőfokú végzettsége, és 18 éve, amit egy helyen töltött viszont van.

Nyilván azzal a végzettséggel, ami neked van, megvan az a fizetés, amit elvársz (jogosan), és ami alá nem mész. Nem lehet, hogy ez az oka annak, amiért nem találsz állást. Ilyen végzettséggel, ami neked van közel 1 millió Ft havi fizetést is meg lehet kapni.
jegeskaveee. 2021.11.29 21:10:36
@Motorogre: Mégis mennyi legyen az az idő, amíg a barátnőnek TÁMOGATNIA kellene a barátját? És még mit kellene tennie azon kívül, hogy eteti, írja azt is, támogatja mindenben, amiben tudja?

Azt pedig, amit a koma spórolás címszó alatt csinál, az nem spórolás, hanem kihasználja a hölgyet mindenben. És az is valószínű, hogy elég régóta van munka nélkül, mert "felélte a tartalékait", a lakását nem hajlandó kiadni,nem dolgozik, mert "aljamunkát nem végez", és úgy használja a barátnője konyháját, mintha a sajátja lenne.
Levélírónk kedvező anyagi helyzete az ellenkezőjére fordult és most döbbent rá, hogy eddig miért is szerették a nők.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha…..
jegeskaveee. 2021.11.27 22:45:56
A tej az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk. Felhasználása széleskörű: isszuk magában, kakaót készítünk belőle, tejszín helyett a kávéba is beletesszük, pudingot fűzünk vele, ráöntjük a reggeli müzlinkre és még sorolhatnánk. Mi arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik tej most a legízesebb az országosan…..
jegeskaveee. 2021.11.14 12:08:01
@Agárdi Péter: Itthon, üzletben kapható tejekről volt szó. Hogy jön ide a Svájcban kapható tej?
jegeskaveee. 2021.11.14 12:11:18
@Mester.Tamás: Ugyanazt tudom mondani, amit a másik hozzászólónak. Nem svájci, és ausztriai üzletekben kapható tejet hasonlítottak össze, hanem Magyarországon vásároltakat.
jegeskaveee. 2021.11.16 09:57:08
@motoroskonyhaja: Kóstoltam normális tejet, pár hónappal ezelőtt igazi kecsketejet is, életemben először (nem vagyok fiatal, és világ életemben a fővárosban éltem).
Tehéntejet először gyerekkoromban a '60-as években akkor ittam, amikor Lajos-forrásnál a turistaházban szálltunk meg a szüleimmel. A közelben lakó erdész tartott teheneket, a szüleim tőle vették. Nagyon-nagyon ízlett. Sőt, még emlékszem, hogy lehetett egészen 1984-ig a gyerekek 6 éves koráig kapni 3,6 %-os jegyes-tejet.

Tehát tudom, hogy milyen az igazi tej, de mit tudok tenni akkor, ha nem jutok hozzá? Kénytelen vagyok megvenni a bolti tejet, ha nem jutok máshoz. Az viszont igaz, hogy 2,8-asnál alább nem vagyok hajlandó menni, ha tejet veszek.
„Rengeteg a válás és minden esetben a férfi jön ki rosszul belőle. Nekem a saját tulajdonú ház egyfajta biztosíték” – Posztolónk kockázatkerülő, előre aggódós fajta, és bár szereti a barátnőjét, nagy tervekbe még így sem szívesen vágna bele. Ami az övé, az az övé.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
Posztolónk jó barátságot ápol egy nővel, akitől sosem akart semmit, de most mégis aggódik amiatt a vitatható filozófiát valló művészke miatt, akit valahonnan felszedett. Vajon erkölcsi kötelességünk ilyenkor finoman hangot adni a véleményünknek, vagy jobb hallgatni?   Ha esetleg nem tudtad: a…..
jegeskaveee. 2021.11.09 14:39:40
„Tudott ő kedves és gondoskodó is lenni, de az főképp csak magára erőltetett szerep volt, és miattam csinálta, de órákban volt mérhető a tartóssága” – Az agresszív pasik mellett nem könnyű az élet, és ma azt is megtudhatod, hogy konkrétan miért nem.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..