Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jegeskaveee.

0 bejegyzést írt és 518 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       ...nem rak ki rólatok közös képet, mással gyűjti az élményeket, és ha kínos kérdésre kell válaszolnia, nem néz a szemedbe. Továbbá nem beszél a saját múltjáról, de a tied nagyon is érdekli – mindez csak néhány jel arra, hogy nem az Igaziba botlottál.                    …..
jegeskaveee. 2023.06.05 16:59:16
@antisocialnetworkagain: Ennyi jutott eszébe a poszt kitalálójának...
                       A pocak kialakulása nem mindig van összefüggésben a bevitt alkoholmennyiséggel, gyakran magától jelentkezik az idő előrehaladtával, vagy épp a rendszertelen táplálkozás miatt. Ha már megvan, nehéz megsemmisíteni, a felülések, és egyéb ledolgozási módszerek hasznosak ugyan, de…..
jegeskaveee. 2023.05.24 06:12:51
@Chendrys19: Ahogy a koranegyvenes sörhasú, pipaszárlábú, kopaszodó férfiak is nagyon tudnak csodálkozni, ha a huszonéves fiatal nők nem epekednek utánuk.
                       A Legyünk barátok-dolog eddig még sosem ment Levélírónknak, és azt is furcsállja, hogy exének csak most, jóval a szakításuk után jutott eszébe. Így olyan, mintha nem régen csalódott volna, és most sürgősen egy vigaszpartner kéne neki, akit már jól ismer, és akivel bizonyos…..
                       „Szerinte még jól nézek ki, és ragyoghatnék úgy, mint XY velem egyidős ex modell, aki még ma is jól tartja magát...” - A kissé kusza beszámoló egy se veled, se nélküled- történet, melynek egyik főszereplője egy nők körében még mindig népszerű, ötvenes pasi, aki most minden…..
jegeskaveee. 2023.05.11 23:33:44
                       Korábban a pasi is gyerekvállalásban gondolkodott, ám az idő múltával csendben eldöntötte magában, hogy mégse időszerű. Ha a barátnő nem kérdez rá, várhatna akármeddig. Csak a nőknél ez nem ilyen egyszerű, nem érnek rá akármeddig. Lett egy macskájuk, és a pasi azon éli ki az…..
                       A pasi szó nélkül eltűnt, Levélírónk meg sehol sem tudta elérni. Nem voltak régóta együtt, keveset tudott róla, mégis aggódott érte, találgatta, mi lehet az oka, és sok mindenre gondolt, de elfogadható indokot akkor sem sikerült találnia. A csávó most újra megjelent és…..
jegeskaveee. 2023.03.18 05:52:13
                        „Amikor lebukott, azzal indítottam, na mit írt ma rólam V.....nek.? És maga az arcára kiütköző döbbenet egy beismerő vallomás volt” - Ha létezik helyzet, amikor egy nő jogosan köphetne le egy férfit, akkor ez az. Ám Posztolónk mégse nyálmintával jutalmazta az árulást, mert…..
jegeskaveee. 2023.03.07 23:59:47
„Attól félek, hogyha nem kerül gyűrű az ujjára, kispadra kerülök, vagy simán dob, mondjuk valaki olyanért, aki elveszi gyorsan” – Ha egy nő gyanúsan kapkodóssá válik, és minél gyorsabban házasságra törekszik az legalább olyan rossz előjel, mint az, ha egyből a szüleihez akarja költöztetni azt a…..
A csilipaprika nem igazán karácsonyi étel, de azért mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánunk!!! A kacsa már pirul, a csirkemell is elkészült.   Feleségem hozott nekem Peruból eredeti perui csilipaprikákat (fõleg szárítva, de volt egy pár friss is). Még egyszer se próbáltam ki, hogy készítenek…..
                        „A pali most persze, hogy kedves vele, mert hosszú évek elfojtásait élheti ki rajta, és ezért bármit, szó szerint bármit meg fog ígérni ” - Az ex pasit nem az zavarja, hogy a volt csajának barátja van, inkább attól félti őt, hogy nehezen fogja majd kezelni azt a helyzetet,…..
jegeskaveee. 2022.10.01 06:45:19
                       „Ha ezt meglépem, annak az lesz az ára, hogy a volt pasijával és az egész baráti körével a barátságunknak örökre annyi, onnan el kell tűnnöm” – Posztolónk egy elhanyagolt nő megmentésére vállalkozna, mert már látja, hogy kapcsolatának lassan vége. Ismeri a rivális fickót, és…..
jegeskaveee. 2022.09.11 13:22:42
@antisocialnetwork: Jelentkeznék én is, valószínű különbet tudnánk írni.:)))
                       „Sajnos vele az élet már csak egy elhúzódó idegőrlő túra, amiben ha nem történik semmi, már az is jó” – A páros tavaly már tartott egy kisebb szünetet, különösebb eredmény nélkül, és a pasi most is ebben látja a megoldást, hátha az ideggyenge barátnő ezúttal kicserélődik.…..
                       „Látom a sebezhető oldalát is, látom, hogy szerethető lenne. Nehéz őt elfelejteni, minden üzenetére válaszolok" - Levélírónk a korábbi kapcsolatát próbálja feldolgozni, amikor képbe kerül egy rámenős srác, aki nagyon hajt rá, ám a nő sejti, hogy nem működne hosszútávon. De…..
jegeskaveee. 2022.06.10 12:08:10
                       Posztolónk értetlenül áll kortársaival szemben, akik szeretik elfelejteni, hogy hány évesek. De hiába gyorsult fel a világ, és hiába semmi sem a régi már, azért ne dobjuk ki a méltóságot a kukába.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
                       A levelezés során minden gyanúsan stimmel, majd a férfi bevallja, hogy ő szeretne új barátnőt, de még megvan neki a jelenlegi, nála is lakik. Csak akkor tudna onnan dobbantani, ha már lenne máshova, amennyiben nem kap jobb ajánlatot, marad.                              …..
jegeskaveee. 2022.05.21 11:39:33
@bordon: Milyen jófej, ügyes csóka ez az 55 éves vénlegény! De egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkező nő az aranyásó, ugye?
„ Nem azt várom el, hogy teljesen nézze őket levegőnek, hanem valami működő arányt köztünk és köztük” – A pasi az előző kapcsolatából származó gyereke miatt kénytelen az exével is tartani a kapcsolatot, ami Posztolónknak külön nyaralásokat és az ő háttérbeszorulását jelenti.   Ha esetleg nem…..
„Úgy vagyok vele, hogy az ő érdekében szakítanék is, mert lehet, hogy egyelőre nem barátnő kéne neki, hanem valami terápiaféle” – A pasinak minden alkalommal szerelmet kell vallani, és amennyiben elégedett a produkcióval, a két tenyere közé fogja a barátnő fejét, hogy csókokkal halmozza el. Áá, ez…..
jegeskaveee. 2022.05.10 15:41:58
11 év után számos gond felmerülhet egy párkapcsolatban, és ezt Posztolónk is megerősíti. Párja elégedetlen a fizetésével, álmai vannak, de rátermettsége nincs, viszont nagyon ügyel arra, hogy a pasiján kívül másoknak megfeleljen. Mindehhez nem igazán hiányzik több probléma, pedig van.   Ha…..
A pasi ügyesen taktikázik, mert ha a barátnője javasol valamit, ő nem utasítja el kapásból, hanem azt mondja, aludjunk rá egyet. Lehet, hogy nyomasztja az elköteleződés gondolata is, hiszen ez a kapcsolat megragadt a közösen töltött hétvégék szintjén.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Számíthat, hogy előttem kiket választott és hogyan vélekedik róluk, még ha úgy is saját magát fogja előnyös fényben feltüntetni” – Posztolónk nem faggatja a jelölteket, de megtisztelőnek veszi, ha beszélnek a múltjukról, hiszen a mögöttünk lévő történések jelentősen formálták személyiségünket.…..
jegeskaveee. 2022.04.13 08:21:13
„Sajnos eddigi 36 évem alatt még sosem tudtam összeköltözni senkivel, így nekem ez egy fájó pont” – Talán ezért is érthető, ha Levélírónk mindent megtesz azért, hogy jelenlegi párjával eljusson végre a közös életig. De sok minden nem rajta múlik.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Életem egyik legjobb nője volt, és sajnos úgy is viselkedett, mint azok, akik tisztában vannak azzal, hogy jó nők” - Ez a csaj sok pasinál megfordult már, de nem is az a baj, hogy nagyétkű volt, és a fél baráti társaság megkapta, hanem inkább az, hogy utólag is mindent tagadott és félrevezetett…..
„A nők így tesztelik a pasikat, hogy ne csak a szex miatt legyenek velük, hogyha majd kivonják magukat, és a pasi visszakúszik, akkor végre önmaga miatt fogja szeretni” – Posztolónk tapasztalata szerint a szakítások egy új (vagy talán nem is olyan új) fajtája ütötte fel a fejét…..
„Értem, hogy élete legszebb pillanatait kívánja elnyújtani, mint mindenki, de ő a szervezete kárára. Merthogy már nem úgy bírja az éjszakázást meg az ivászatot, mint előtte” – A tények makacs dolgok, és ha nem vesszük figyelembe, attól még jelen vannak. Álmodozó pasi, realista barátnő.   Ha…..
jegeskaveee. 2021.12.31 12:49:08
jegeskaveee. 2022.01.01 13:56:04
@exilis: Köszi a választ!
Az a csoda, hogy egyáltalán reagáltak rá. Én is észrevettem, ha néha-néha beleolvastam a blogba, hogy hol facebook-profillal lehetett hozzászólni, hol blog.hu-n keresztül. Aztán egy idő után sehogy. Nem volt nagy veszteség, mert gyanúsan úgy tűnt, hogy a posztok nagy része kamuposzt volt, ráadásul igen gyengén megírva. A kommentek miatt olvastam, tetszett, ahogy ugratták egymást.:)
jegeskaveee. 2022.01.01 13:57:50
@Almandin: Most mennyivel különb?
Ha a spórolós pasi abban látja az összeköltözés megoldását, hogy cuccolj be a szüleihez, lehet, hogy más problémák is fognak még jelentkezni a kapcsolat folyamán.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati…..