Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrassyut134

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt írja a Facebookon Soproni Tamás, hogy..., de inkább idézem: "A hetekben területfoglalási engedéllyel fordult hozzánk a Mi Hazánk nevű Fidesz-csatlóspárt képviselője azzal, hogy a Nyugati téren kettős keresztet szeretne állítani. A kérelmet elutasítottam. Az elutasításnak semmi köze a…..
Bodnár Zoltán György, a Magyar Export Import Bank volt vezérigazgatója, a Magyar Nemzeti Bank volt alelnöke, s nem mellesleg a Magyar Liberális Párt (hogy micsoda??!! igen, papíron még van ilyen) volt ügyvivője lett a terézvárosi vagyonkezelő cég elnök-vezérigazgatója. Annak elemzése egy külön misét…..
Az önkormányzat előző, fideszes vezetése hosszú évtizedek semmittevése után felújíttatta a Hunyadi téri vásárcsarnok külső homlokzatát, gyönyörű lett az épület. A Soproni-féle garnitúra hagyta elcsúfítani.....
Tomi, Tomi, Tomi, te tényleg olyan vagy, mint Pavlov kutyája. Csak te nem csorgatni kezded a nyálad, ha megszólal egy csengő, hanem valamilyen sajátos okból kényszert érzel a hazudozásra, amikor meglátsz egy újságírót, az orrod alá tesznek egy mikrofont. Ezt tetted az atv szerdai (2019. november…..
Az új terézvárosi polgármester a merce.hu-ban nem fogta vissza magát, ömlött ki a száján a hazugságáradat. A 4., részben adtunk már ízelítőt ebből, most folytatjuk. Volt bőr a képén ezt mondani az újságírónak. „Néha elkeserítő, hogy polgármesterként nem tudok segíteni olyan embereknek, akik amúgy…..
Kockás ing, farmer, bordó tornacipő. Soproni Tamás így öltözik legszívesebben még most is, pedig már polgármester. Ebben a szerkóban mutatkozott be a polgármesteri hivatalnak, azaz a beosztottainak, így tartotta meg az október 23-i ünnepi beszédét is. Ezenkívül "kiafaszomozik" a televízióban, s…..
Ott tartunk tehát, hogy Soproni Tamás momentumos polgármester és a pártja nem tehet arról, hogy  antidemokratikus és vérlázító személyi döntések születtek a terézvárosi önkormányzatban. Az persze önmagában is vicces, hogy egy polgármester képtelen átvinni az akaratát az általa irányított koalíción.…..
A Fidesz-KDNP elég sima vereséget szenvedett október 13-án Terézvárosban (is), az okokat persze lehetne elemezni, de ennél most már érdekesebb, hogy mi történt utána. A vesztesek nem támadták meg az eredményt, nem tettek semmit annak érdekében, hogy elhúzzák az új képviselő-testület megalakulását,…..
A moslékkoalíció kifejezés kezd egyre jobban elterjedni a közvéleményben, azoknak a pártoknak az együttműködését illetik ezzel a nem túl barátságos szóval, amelyek az önkormányzati választás előtt összefogtak a Fidesz-KDNP ellen, s ahol győztek, ott közösen irányítják az adott települést, kerületet.…..