Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.elvira

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Naponta foglalkozunk bőrünk ápolásával, öregedésével, a kiütésekkel, a napozással.  De tudtad, hogy percenként mintegy 40 ezer bőrpikkely válik le rólunk? Ez a szervünk egy kifinomult kommunikációs eszköz, nem más, mint a lélek tükre, amely megmutatja mi zajlik a belsőnkben. A ráncok árulkodnak…..
Hihetetlen, hogy annyit beszéltem a Jomelop jótékony hatásáról, az égések fajtájáról, a kezelés menetéről, mégis megtörtént velem is a baj! Rakott krumpli készült éppen, s óvatlan mozdulattal emeltem le a jénai tál fedelét. Ennyi elég volt, hogy megcsapjon a kitóduló gőz és megégesse a kezemet! Hát…..
A 40 éves tradícióval rendelkező MENTA vállalat széles termékpalettával rendelkezik, amelyet szeretnénk a magyarországi felhasználókkal is megismertetni. A termékskálán első helyen szerepelnek bőrregeneráló készítményei, melyek méltán felveszik a versenyt hasonló gyógynövénykrémekkel. Különösen…..
 Tudtátok, hogy az olívaolajat már az ismert görög költő, Homérosz is folyékony aranynak nevezte? Az ókori görögök, rómaiak és egyiptomiak is csodaszerként használták, ez az olaj volt bőrápolásuk titka. A MENTA termékek nagy százalékban ezt az olajat tartalmazzák alapanyagként, amelyet további…..
Másodfokú égési sérülés esetén a bőr mélyebb rétegei is károsodnak. A felületes másodfokú égések felszíne nedves és hólyagos, márványozott vöröses-rózsaszín, amely nyomásra elfehéredik. Az égést nagy fájdalom kíséri. A mélyebb másodfokú égéseknél a sebfelszín fehér és hólyagos, amennyiben a…..
Az égési sérülés az izom- vagy hámszövet olyan sérülése, amelyet hő, elektromosság, vegyi anyagok, súrlódás vagy sugárzás okoz. A forrázás az égési sérülések egyik fajtája a bőrre kerülő, magas hőmérsékletű folyadék (víz, olaj, gőz) hatására. (Wikipédia) A túlzott napozás szintén égési sérüléseket…..
A Jomelop-E balzsam rendkívül hatékony az elsőfokú égési sérülések kezelésében.Alkalmazása után szinte azonnal csökkenti a fájdalmat és megszünteti a bőrpírt. Eltünteti az égési és egyéb sérülések okozta hegeket és vadhúsokat. Kedvező gyógyösszetételének köszönhetően felgyorsítja a természetes…..
A JOMELOP-G méhviasz és olívaolaj alapú zsír másod- és harmadfokú égési sérülések kezelésére. A készítmény erőteljes gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és összehúzó hatással rendelkezik. Az arcon és testen keletkezett sebek begyógyítására szolgál, melyek különféle sérülések ( tűz, vegyi anyagok,…..
 JO-MEL-OP szerb nyelven annyit jelent JOVANOV MELEM ZA OPEKOTINE, vagyis JOVAN BALZSAMJA ÉGÉSI SÉRÜLÉSEKRE. Ezeket a kizárólag gyógynövényalapú készítményeket több, mint negyven évvel ezelőtt állította össze egy szerbiai füvesember, nagyapja és édesapja tanításai alapján. Ő volt Jovan Saljic…..