Regisztráció Blogot indítok
Adatok
civil polip

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek. A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen…..
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
civil polip 2018.08.03 13:57:24
@Habony Arpi : Akadt már olyan ünnepelt politikus a történelemben, aki talpra állított és megerősített egy igencsak megviselt országot, szárnyaló gazdaságot teremtett, visszaadta a polgárok önbizalmát, és megvédte őket az ellenségtől. Mégsem ez maradt fenn róla.
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
civil polip 2018.02.07 13:27:01
Egy mondatban: ahogyan senki, aki nem azt gondolja a világról, amit ti, úgy Demeter Márta nem áruló. Nagy erő kell viszont a felismeréshez, hogy tényleg végképp magukra hagytak emberek, akikről azt hitted, együtt harcolsz általad valóban fontosnak tartott ügyekért, még nagyobb, hogy meghozzon az…..
civil polip 2017.09.05 12:31:36
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Ez a cikk már volt egyszer."

És most már érted?
civil polip 2017.09.05 12:55:45
@Ballib cenzúrázók réme 25: Kösz, ugye a Föld alakjáról is vannak aktuális információid?
civil polip 2017.09.05 13:17:56
@Ballib cenzúrázók réme 25: Szerinted ez "érvelés" volt? Csak kiröhögtelek. Legközelebb teszek szmájlit, hátha segít.
Mindig csodáltam azokat az embereket, akik úgy igazából, bármikor, bárhol merik vállalni önmagukat. Nem törődnek semmivel és senkivel, élik az életüket. Nem akarnak megfelelni semmilyen elvárásnak, azt teszik éppen ami jól esik nekik. A pillanatnak élnek, és a legkevésbé se érdekli őket, hogy mások…..
civil polip 2017.07.13 14:32:05
@Sean MacTíre: Szegénynek úgy pezseg az élet az észosztó oldalain, hogy kénytelen mindenhez hozzászólni, hátha akad, aki még válaszol..
A 444.hu szúrta ki, hogy milyen lelkesen foglalkozott azzal az április elsejei álhírrel a közmédia úgynevezett V4 Híradója, miszerint a minden tengertől és óceántól elég távol található Csehország kétszáz méteres repülőgép-anyahajót építtetett Kínával. Amiben nemcsak az alaphír abszurditása…..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Minden filmet beválogattunk a top 10-be, ami elérhető az Index Indafilm oldalán, és amit olvasóink legtöbben kattintottak az elmúlt évben. Önök szerették Árpa Attila vígjátékát, egy focis drámát, két Szigetfilmet, de az első 10-be bekerült egy Esterházy-adaptáció és egy leszbikusokról készült…..
civil polip 2017.01.01 19:17:32
@jorosz5: A cikket nem olvastad el, ugye?
Igen, persze, nyilván én voltam a fasz, hogy karácsony előtt 8 nappal úgy gondoltam, most is legyen egy online rendelési kör. Hiszen már egy csomó játék is sokkal olcsóbb a webshopban mint a boltban, ráadásul ki lehet kerülni a tömeget is, triviális. Fél szemmel már láttam híreket arról, hogy a…..
civil polip 2016.12.27 11:10:25
@VT Man: Ezt megerősítem, Angliában nem dőlt be a posta karácsony előtt. Szürreális élmény volt.
Szegény levélírónk rettenetes helyzetbe került, ami miatt érthető módon adta ki magából a feszültséget ebben a lendületes, káromkodós-beolvasós levélben, de sajnos úgy tűnik, a bank helyesen járt el. Legalább is a GVTI-fogyasztóvédők ezt írták kérdésünkre:  Az a rossz hírünk a panaszosnak, hogy a…..
       Elolvastam a Nappali Holdat és a Mélypontot. Gyönyörű versei voltak és én most mégis a Nappali Holdat olvastam el. Tudom, hogy sokan fogják idézni, főleg az alábbiakat: "Élnek, miért is ne élnének sokan az országban, akik unják az örök magyar sirámot: Mohácsot, Nagymajtényt, Világost,…..
Tévedés azt gondolni, hogy nyaralni és relaxálni csak az otthontól távol lehet. Mai bejegyzésünkben bebizonyítjuk, hogy otthon is lehet szuper nyaralást csinálni, csak néhány "szabályt" kell betartani! Sokan vannak, akik anyagi vagy egyéb okok miatt nem engedhetik meg maguknak azt, hogy…..
odzegyorgy Súlyosak a bajok 2016.08.05 10:56:33
  Mármint a magyar médiában.  Hírek, híradók  súlyos felkészülési hiányosságokról árulkodnak. Azon már régen túl vagyok, hogy kifogásoljam az alany és állítmány helytelen egyeztetését, vagy szóvá tegyek olyan fordulatokat, miszerint  „az a csapat, aki…” A közszolgálati adón rendszeresen keverik a…..
civil polip 2016.08.05 22:32:52
@a BircaHang Média szerk.: Si tacuisses, philosophus mansisses.
Aszongya a hírek, hogy Tarsoly közlegény akár ki is szabadulhat. Hogyhogyhogy? Mikor a fővárosi főügyész nertárs nem is olyan régen még világszínvonalú nyomozásról elmélkedve fényesítette a glóriáját, keltette a dicsfényt meg a látszatot, itt aztán minden a legnagyobb rendben van. Közben meg…..
civil polip 2016.04.16 17:18:06
civil polip 2016.04.16 17:40:09
@taga20: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Irónia. Imolka mindig olyan megingathatatlanul védi ezt a bandát. Csodálkozom, hogy még nincs itt.
Orbán harmadik megpuccsoltatása  1998 és 2002 között Orbán Viktor első országlása alatt először lakhattak jól a csokoládégyárban az odalátogató kisdiákok (Fidesz klientúra). A vége felé már jónéhány panaszkodott, hogy hiába a frissen épített csodavilla a Rózsadombon, a két Mercury motorral hajtott…..
civil polip 2016.02.25 20:03:53
Nagy áttörés történt a köztévében az újévnek ezen a fagyos reggelén. Mivel az M1-et sokan azzal vádolják, hogy minden ott kiejtett és kiírt betűt alaposan megvizsgálnak, jóváhagyatnak, előzetesen cenzúráznak, és hogy a vendégek csak alapos szűrés után kerülhetnek be,…..
civil polip 2016.01.03 13:59:40
@PiszkosFreddy: Nekem nem tűnik úgy, hogy ez az írás elmarasztalná Zachert. Ez a szabadszájúság viszont indokolt mivoltában is szokatlan a köztévében (engem a legkevésbé sem zavar) – szerintem erről szól a bejegyzés.
civil polip 2016.01.03 21:00:31
@PiszkosFreddy: Ez a blog a médiajelenségekkel foglalkozik a maga sajátos stílusában. Ne kérjük rajta számon (és a kommentelőkön sem), hogy nem feltétlenül az ország legnagyobb gondjait próbálja megoldani. Erre szolgáló fórumok is vannak, és nagyszerű eredményeket érnek el. Az alkoholizmus problémája sajnos engem is közelről érint, de nem vitatom el mások jogát arra, hogy ennél jóval kisebb fajsúlyú dolgokon "rugózzanak".
- Apúúúúúúúú! Tudod mit kérek karácsonyra? - Mit, kislányom? - A közbeszerzést! - Ugyan, azt nem lehet. - Neked mindent lehet! Te meg tudod változtatni a múltat ha kell, és mi akár november elsejétől ismét indulhatunk közbeszerzésen. Pityu örülne, én meg írnék egy…..
civil polip 2015.12.02 10:21:37
Összeszedtem ismeretségi körből, olvasóktól és persze saját tapasztalatokból, hogy mi idegesíti a legjobban a vendégeket egy étteremben. A valósággal való bármilyen egyezés NEM csupán a véletlen műve! Soha nem fogom elfelejteni az ősrégi bisztrós trükköt, amikor az…..
Varánusz Ma megszűnik a CÖF! 2015.04.21 09:45:55
Kormányunk nemzeti főciviljeinek megártott sok a jóból. Nem, nem a fölnyalt közpénzt adják vissza, hanem rövidségében is megrázó, drámai közleményben közlik, ma megszűnnek lenni a legnépszerűbb közösségi oldalon, bezárják a faszbúkprofiljukat. Nyilván azért, mert a…..
civil polip 2015.04.21 10:27:42
@Imola Helyesi: Imolka drága, hát ennyire sötét?

hu.wikipedia.org/wiki/Tarajos_s%C3%BCl

(Bérkommentelő vagyok.)
civil polip 2015.04.21 11:22:51
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vigyáz, jön Imolka, és vízilóra javítja a víziót
Idén ünnepli 50. születésnapját a legendás angol rockzenekar, a Pink Floyd, amely pszichedelikus-progresszív hangzásvilágával vált híressé világszerte. Ebből az alkalomból összeszedtünk egy csokor érdekességet. Tudtad-e például, hogy mi volt a neve a bandának, és hogy miért…..
civil polip 2015.04.07 21:13:47
@elzee: Nekem az is tetszik, de sokadik a sorban.
Muszáj volt visszatérnie hazájába annak a brit nőnek, aki Új-Zélandon keveredett klasszikusan kínos szexbotrányba. A sztoriban annyi szaftos fordulat van, hogy csak győzze követni az ember. A történet (egyik) főszereplője (mert hát a dolog természetéből adódóan egy ilyen…..
A Szegedi Kattintósnak ezúttal olyan jeles személyiség a vendégszerzője, akinek el sem merjük árulni a nevét. Ezúttal játékra hívjuk olvasóinkat, találják ki ők, kitől származik az alábbi részlet. Érdemes többször elolvasni ezt a pár soros leírást, csak azután szavazni…..
civil polip 2015.03.08 20:38:56
@maxval bircaman szerkesztő: Ejha, veled tényleg ilyen fertelmesen elbánt az Úr? Régebben teljesen vállalható hozzászólásaid is voltak.
Történelmi nap virrad ránk holnap: a Rosetta űrszonda Philae névre hallgató leszállóegysége délután megkísérli a leszállást a Csurjumov-Geraszimenko üstökös felszínére. Ez lesz az első olyan alkalom, amikor egy ember által alkotott eszköz megpróbálkozik egy bolygóktól és…..
civil polip 2015.02.03 14:58:51
@madbalee: Nem tudom, mióta van így, de az 1985-ös helyesírási szabályzat már ezt írja, tehát minimum 30 éve. Persze ez nem szarvashiba, viszont aki sokak számára ír, az lehet annyira igényes, hogy nem kapkodja el, és az apróságoknak is utánanéz.
"A nők sokat el tudnak nekünk mondani a jelenlegi társadalomról. Időnként túlságosan macsók vagyunk, nem engedünk teret a nőknek. Pedig ők más szemszögből képesek látni a dolgokat, mint mi, és olyan kérdéseket tesznek fel, amelyeket nem értünk." Ferenc pápa, 2015.…..