Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leslie Berger

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínában már most látszik, hogy sokan szeretnének szabadulni a házasságukból. Rengeteg válópert kezdeményeztek, de ez a tendencia már a járvány előtt is jellemző volt: egyre többen döntöttek úgy az utóbbi években, hogy elég a hagyományos nemi szerepekből és az áldozatvállalásból, inkább kiszállnak a…..
Oroszország lakossága 232-szer több, mint Luxemburgé, mégis harmadannyi azonosított koronavírussal fertőzött beteget diagnosztizáltak a kontinensnyi méretű országban, mint a nyugat-európai törpeállamban. Vajon ilyen hatékony a Putyin vezette ország védekezése, vagy csupán egy kiváló kozmetikázás…..
Leslie Berger 2020.03.25 22:24:29
@inteligens elenzéki: Kedves egymással elbeszélgető mindentudók - nagyon szorakoztató olvasni azt a sok épuletes baromságot, amit ossza tudtok okoskodni. magyarországi fotelotokból ti tényleg jobban tudjátok, hogy is mennek a dolgok...

Csak tájékoztatásul - hogy tovább okoskodhassatok:
Azért nincs annyi fertőzött itt Oroszországban, amiért ott M.o-n sincs.
Ha nem csinálnak teszteket, akkor nincs is eredmény... Ha nincs eredmény, nincs fertőzött...
S, hogy a gyengeelméjűek is értsék: A "sok tesztet végeznek", az azt jelenti, hogy egy 20 ezres város kap 1 azaz 1 db tesztet, s azt is csak akkor használhatják, ha nagyon gáz van... Na így mennek errefelé a dolgok.
Tovébbi jó okoskodást. :):)
Leslie Berger 2020.03.26 11:39:29
@teéjesenmindegy: nem lehet...
egyébként meg baromira semmi köze hozzá...
Az oroszok ugyanúgy utazzák körbe a világot mint mások. A kínai orosz határ meg hetekig nyitva volt, amikor Kínában már gáz volt. Sőt... buzgón indultak a turista csoportok Kínába..
A 2014-2020 közötti időszak uniós pénzfelhasználását övező korrupció miatt évek óta zajlik a huzavona a magyar kormány és az Európai Bizottság között. Már tavaly ősszel körvonalazódott, hogy nagyon komoly büntetésekre számíthatunk, idén tavasszal pedig már azt az információt kellett megosztanom,…..