Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gondolatbetyar

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 24-én tüzifává apríttatott egy köztéri faszobrot Pécs egyik kulturális csúcsmenedzsere, Bozóky Anita. Helló Pécs, Helló EKF, Kultúra! UPDATE! A kultúrblogszféra Bodoky Tamásának érezhettem magam egy pillanatra, hisz cikk is született ezen blogbejegyzésem…..
A következő sajtóközlemény nem könnyű olvasmány. Épp ezért röviden összefoglalnám, hogy miről szól: az autós szakma bizonyos szervezetei és cégei összefogtak. Mi ennek a célja? Elsősorban az, hogy az állami hivatalnokok és hivatalok tudjanak egy szakmai szervezettel…..
Az egyik leglátványosabb hiénacucc, ugyanis nem csak az tudja eltüntetni belőle a kávét, aki elfogyasztja: hő hatására kávébarnára színeződik, és ha megfelelő színű és hőmérsékletű kávét készítettünk, már kereshetjük is. Maga a promóajándék ékes példája a spanyol…..
gondolatbetyar 2009.12.12 14:03:05
Éjjel fél tizenkettőkor még Árva várát nézegettük a térképen, Szlovákiába indultunk volna knédlit tömni, tatrázni, ahogy három héttel korábban meg is beszéltük. Aztán Mariazell lett a dologból, és ezt az özönvíz ellenére sem bántuk meg. Vélemények az azonos című…..
  A versenypályán megpróbáljuk az úton tartani a világ egyik legfélelmetesebb szörnyetegét, a szakadó esőben. Rettegjen velünk.  Vélemények az azonos című írásunkról...
gondolatbetyar 2009.05.15 15:40:44
Belsőség Kőkemény a tempó 2009.05.13 13:14:00
Ez a hét valahogy más, mint a többi. Eddig sem volt könnyű (nem is mondta senki, hogy az lesz), délelőttönként vérbe borult szemű zombikat láttam csak a szerkesztőségben, amerre néztem, de ez a hét valami ultra. Persze bírjuk még, remélhetőleg sok remek anyagot tálalunk majd a…..
Na végre, sikerült feldolgoznom a rengeteg matricát, szárnyat, csillogó, nagy felnit és neonszínt. Ideje, hogy azzal törődjek, ami engem érdekel. Először is indítanék egy ZIL-motorral, ami ugyan nem a legszebb, nem a legerősebb, de tudjuk, hogy egy V8 a pokolban is V8, mese nincs.…..
Belsőség Amikor nem adja ki 2009.01.14 18:19:00
A folyamatos technikai és minőségi fejlődés jegyében immáron kitűnő és elsőrangú felszereléssel rendelkezik szerkesztőségünk. Nagy hatótávolságú és ultraérzékeny telefonlehallgató-állomásunk a minap egy rendkívül érdekes beszélgetést fogott el a svájci Monthey-ből.-…..
  Drasztikusan visszaeső kereslet, jelentős pénzhiány, egyre kevesebb forrás a hitelekhez. Eddig is keményen sorozta a globális pénzügyi válság az autóipart, de 2012-ben az Európai Unió beviheti a technikai KO-t érő jobb horgot. Kiszámoltuk, hogy mekkora büntetésre…..
Zapika történetének főszereplője egy helyismerettel nem rendelkező hölgy és egy BMW-s HVCS, aki rettentően fontos dolgát függesztette fel pár perc bunkózás erejéig, hogy megmutassa milyen fából faragták. Az biztos, hogy tuskóból... Sokszor olvasgattam ezt a blogot, gondoltam én…..
Belsőség Hail to the King, Baby! 2008.11.07 14:18:00
  Steve McQueen (1930-1980) Bullit-Le Mans-Nagy Szökés. Ez a három dolog ugrik be azonnal, ahogy egyik nagy kedvencem, Steve McQueen szóba kerül. Számomra ő igazi színész, nem amolyan mai nyálhuszár. Életrajzától eltekintenék, arról olvashat bárki. Amit azonban az…..
Na, ki viszi el a csudaszép ibizás kás teniszpólót: ha már Ibiza, ha már Seat: milyen autója volt José Luis Torrentének? Kis segítség képben:   Az első helyes válasz nyer...
gondolatbetyar 2008.10.30 08:47:08
Kicsit sem tipikus helyzetbe futott bele Bekov, amikor a tarfejű, szőke plázacica barátnővel bíró mercissel támadt némi nézeteltérése, amibe aztán bekapcsolódott a hidrogén-peroxid által kiszívott agyú kedves hölgy is és megmondta a frankót. Pár hónapja történt az eset…..
Rég volt olyan jó dolga az újságosstandoknak, mint idén. 2008-ban már a harmadik, felhőtlen szórakozást, hömpölygő információözönt, receptornyalogató fotóorgiát ígérő Totalcar-Expressz használtautós magazin bukkan fel a polcokon. Talán már holnap megjelenik, de szerdán…..
  Ilyen komfortban még sose ringatta utasai fenekét a Golf. És ennyire még sose aludt el Golf-sofőr a volán mögött. Frankó autó, eszeveszett extrák, dögunalom. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Imádott szemellenzőink 2008.09.10 03:21:00
  Elhiszem én, hogy a kedves autóvásárló feje zúg a sok információtól. Pláne hogy azok gyakran ellent is mondanak egymásnak. Ha fáradságos is, de azért létezik jó módszer a tájékozódásra. Csak a sztereotípiákat felejtsék el, azokra hallgatni felér a legsötétebb…..
Belsőség A régi gárda nitróval 2008.09.04 16:20:00
Az új VMax tesztjében fontos dologként emlegettem, hogy az új blokknak is bírnia kell a feszegetést, mert a VMax hagyományosan a legdurvább tuningok áldozata. Az tény, hogy az első villa alapos erősítésre szorul, meg kell kapnia a fém fékcsöveket, valami rendes féket, aztán, ha…..
Kaptunk pár hete egy meghívót a Fiat Magyarországtól, hogyaszongya nem mennénk-e el megnézni a Ferrari Challenge rendezvénysorozat 2008-as évadának magyarországi futamait. Hogyne mentünk volna, sőt, hogyne mentem volna! Akkor még nem sejtettem, hogy milyen egészségügyi…..
Belsőség Kicsinál az útjavító 2008.07.30 08:49:00
  Nagy budapesti aszfalt-patchwork: néhány újabb paca az elmálló közúthálózaton. Kigurul valami nagy narancssárga eszköz, leszállnak a kertésznadrágos melósok, köpnek egy kis anyagot, majd mennek tovább, maguk mögött hagyva a bitumentócsát és a fölébaszarintott…..
Belsőség Az áldozat is hibázott 2008.07.27 06:44:00
  Miért ítélnek el halálos közúti baleset okozásáért, ha az áldozat ma is élne, ha bekötötte volna magát? Két éve Toller László és hivatali sofőrje Budapestről Pécs felé tartottak. A 61-es úton, Dombóvár közelében egy szabálytalanul előző autóval való…..