Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akur

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét alatt három beszédet is mondott Orbán Viktor, így talán kevésbé meglepő, hogy a szóáradatban szinte senkinek – magamat is beleértve – nem tűnt fel egy tanulságos oldalvágás. Szerencsére egy e-mail felhívta a figyelmemet; a miniszterelnök ugyanis, bár erről…..
akur 2010.09.11 19:13:47
@Briandrew: Nem vagyok egy OV fun , de nem is érdekel ebben a bejegyzésben ez. Én TG-t bíráltam. Szinvonalatlan. Látod a kommenteket úgy ugrik mindenki mint a tigris ez a cél barátom. Ezért fizetik..
akur 2010.09.11 19:14:29
@jjulie: hülyeséget beszélsz, mit mondjak erre.
akur 2010.09.11 19:26:49
@Briandrew: Nem jól írtam valamit? Én is egy roppant értelmes széleslátókörű embernek mondtam, deez egyszerűen egy szörszálhasogató baromság amit írt. Inkább ne írjon ha fáradt, vagy nem tud kihozni belőle valamit. Biztos te is értelmes ember vagy nincs kétségem efelől. De ez nem tetszik és én ezt írtam le nam azt hogy "hajráviktor". Ettől amúgy is az itt jelenlévők vérszemet kapnának. TG meg csak kapargasson ez a dolga, biztos az elmúlt 8 évben is ezt tette...
Bár nem volt váratlan Orbán Viktor döntése az államfő-jelölt személyéről, a tény bejelentése óta mégis sokan keresik a magyarázatot. Különösen érdekes értelmezést ad az egyik színvonalas blog sajnos anonim szerzője, aki az amúgy következetesen tisztelettudónak nevezett…..
akur 2010.06.24 13:33:07
@VIKTOR A MAGYAROK KIRÁLYA!:
hülyeséget beszélsz...
akur 2010.06.24 13:34:56
@CSENDES:
Nem nincsenek. És ez bűn? Valamiféle árulónak kellene engem is hívnod. És akik nálam dolgoznak mind jól keresnek, mert adok nekik is belőle. Van ilyen. Ja és tisztességesen is dolgozunk! Meglepő?
akur 2010.06.24 13:36:15
@S2000: Ez igaz, de hogy senki sem beszél erről az azért meglep...
Az alábbiakban a sajtóban felröppent, legesélyesebbnek tűnő jelölteket értékeljük aszerint, hogy vajon mennyire lehetnek képesek a Sólyom László által megemelt lécet átugrani. Hamarosan köztársasági elnököt választ a parlament. Nem tudjuk, hogy kit jelöl a pozícióra a…..
akur 2010.04.29 06:45:21
@Öreg Sam: Nem lehet , hogyha kevesebbet foglalkoztak volna Vikivel és a fidesszel ehelyett kormányoztak volna esetleg előrébb lennénk? Bírom a fideszben, egyszerűen leszarják a köpködőket. Nem lesz idejük ezzel foglalkozni és kész. Az egész 8 évben csak azt hallottuk, hogy OV így meg úgy. Tök röhejes volt az egész.
akur 2010.04.29 06:46:55
@Judge: látom naív vagy te is, de legalább van hited. Ez is valami. megyek dolgozni.
Konzervatórium A diadal terhe 2010.04.26 12:30:00
 A választópolgárok elképesztő hatalmat adtak tegnap a hazai jobbközép oldal kezébe. Hogy az egyőszi slágert parafrazáljuk: Európában ilyen sikert nem aratott még párt. A szavazók nehéz helyzetben is bölcsen cselekedtek: elfordultak a korrupt nyolc, de leginkább a hitelből…..
akur 2010.04.26 19:09:26
@Refuse/Resist!: de jó! :))) jól megfogalmaztad. Köszi
Csalódott vagyok. Mélyen csalódtam a magyar társadalomban és a politikai szereplők nagy részében. Előre leszögezem, itt nem azon fogok keseregni, hogy miért szerepelt ilyen rosszul az MSZP, (sőt ez determinált volt) Vagy miért nem lépte át az 5%-os küszöböt az MDF, vagy miért…..
akur 2010.04.25 22:46:54
@_Ske_: Mit kérjek számon tőle??:))) Én felhatalmaztam.Vagy fogalmazzak úgy, hogy leszavaztam az előző 8 évet. Várjuk ki a végét. Mindenesetre ennek a szájtépésnek nem lesz vége amíg ilyen heti-hetes féle szarságok mennek. 12 éve Orbánt szídják. Ha esik azért ha nem meg azért. Nem egyszerűen dühítő hanem röhejes az egész.
akur 2010.04.25 22:51:59
@Bergeroth: nem , igazad van. Van olyan akinek valamiért nem szimpatikus. Ebben igazad van. Akkor kik ők, ha se nem MSZPés se nem Jobbikos se nem mi is? Ja? LMP-s. De akkor ők kik? Ők a "függetlenek"??
akur 2010.04.25 22:58:14
@eml: @_Ske_: Mit kérjek számon tőle??:))) Én felhatalmaztam.Vagy fogalmazzak úgy, hogy leszavaztam az előző 8 évet. Várjuk ki a végét. Mindenesetre ennek a szájtépésnek nem lesz vége amíg ilyen heti-hetes féle szarságok mennek. 12 éve Orbánt szídják. Ha esik azért ha nem meg azért. Nem egyszerűen dühítő hanem röhejes az egész.
A választások utáni 6-12 hónapban teljesen átalakulhat a magyar politikai sajtó/média térképe. A legbiztosabb pontnak, az örök változatlan, HVG tűnik, amellett, hogy az Origo és az Index környékén is meglepő lenne hangsúlyos változás, még akkor is ha, valamelyik esetében a…..
akur 2010.04.19 09:19:49
@rizla: Az öszödi beszéd sok feldühödött szavazót hozott a baloldalnak, mert át lettek vágva. A baloldal konrétan azért bukott el mert csalással jutottak el oda ahova eljutottak. Most a saját szavazói meg is büntették őket. A fideszes szavazók azok maradtak ahol voltak sok ingás nem volt benne, talán egy kicsit jobbra mentek mert szarul élnek. Szóval hiába próbált a média mindent megtenni a baloldalnak egyszerűen nem tudták már semmilyen eszközökkel hülyíteni a népet. Az emberek nagytöbbsége igenis értelmes és normális.
Az Index nem engedett egy nyilatkozó kérésének, s élt a törvény adta jogával: ma ez Magyarországon forradalmi tett.A szóbanforgó nyilatkozatot Balog Zoltán adta, akiről az a hír járja, hogy a romákkal foglalkozó kormányzati megbízott lesz. A magyar média még azzal a joggal sem…..
akur 2010.04.16 10:52:12
@szamarhegy: igazad van abban hogy ez nagyon szép lenne és kellemesebb, de hidd el nem létezik ilyen. És nem látok benne kivetni valót, ha valaki elmondja hogy Fidesz LMP MSZP stb. Valaki mindig tartozik valahova, süket duma ez a függetlenség blabla.Hazugság. De az árnyaltsággal való megfogalmazás is egyfajta pártállása valaminek. Úgy egyébként az MSZP folyamatosan köpködött az elmúlt 8 évben és az összes újságíró is. Tele van a hócipőm az egész média bandával úgy ahogy vannak. Ja a jobbosokkal is!
 Ma Magyarországon Orbán Viktor az egyetlen ember, aki hitelesen elmondhatná, miért van szüksége a Fidesznek a kétharmados parlamenti többségre. Ám ahelyett, hogy kiállna a nyilvánosság elé, ahelyett, hogy elhívná a Kossuth térre híveit, de legfőképpen az ingadozókat, és…..
akur 2010.04.15 14:35:19
@Mercel: annyira sajnálom hogy leléptél innen, de egy számodra korrektnek látszó csoportra szavazni, nem vall túl bölcs rálátásra, mert ez nem lehet semminek az alapja. Közben meg azon keseregsz hogy mennyi adót fizetsz az elmúlt évek rossz politikai és gazdasági hibái miatt. Egyet tudsz a szocikat utálod mert átvertek veled fizettetik vissza a jólétük árát, de nem adsz felhatalmazást egy adócsökkentést kívánó pártprogramra inkább egy laza egyetemista csoportra szavazol. Hm. Biztos hogy ugyanabban az országban élünk? Kívánok neked sikeres vállalkozást ( nekem is az van) remélem hogy megváltozik majd a véleményed egyszer. All the Best!
akur 2010.04.15 14:37:39
@krizsoke: ezzel tökéletesen egyetértek veled
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
akur 2010.04.15 12:10:31
@tesz-vesz: ha arra kérdezel miért hátborzongató, nos sztem csak köpködnek utálják az LMP-t ( ???? semmit nem tudunk róluk kik ezek, csak fiatal laza liberális közösségnek látszanak, sztem elég értelmesek is meg ne bántsuk őket addig amíg nem tudjuk mit is akarnak) az MSZP-t ( ezt értjük) a FIDESZT( ezt már nem annyira értjük ). Kik is ezek valójában, nem is értem mit keresnek a parlamentben. rohadt zsidóznak büdös cigányoznak. Komolyan én még ilyet nem láttam. Olyan "programjuk" van amit én is írok két perc alatt kis túlzással. Nem tudom a sok dühös embert célozták meg és vissza akarják ezt a gyűlöletkeltést emelni a politikába. Nincs erre szükség. Már nincs.
akur 2010.04.15 12:17:02
@Dixi.: a legegyszerűbb nem nézned a Hír Tv-t:))
akur 2010.04.15 12:20:51
@solesz: én láttam azt a botrányos interjút, sztem Kócziánt kirugták volna miatta ha nem jön el önszántából. Dadogott össze-vissza felkészületlen volt teljes egészében. Szakmailag nagy bukás volt.
Mindössze hat hét van hátra a választás első fordulójáig. A kampány a négy vagy a nyolc évvel ezelőttivel összehasonlítva szinte illegalitásban zajlik: ennyivel a voksolás előtt példátlan, hogy az ember egy vasárnap esti tévézésnél ne ütközzön bele valamelyik párt…..
Varánusz Lófaszt Más a Politika 2010.01.22 08:00:00
Bajban vannak a hozzám hasonló baloldali nézeteket valló szavazók. Sólyom László talán még ma kiírja a választások időpontját, előlünk pedig elfogyott a választható alternatíva. Az MSZP jelenlegi formája leginkább egy kiherélt, műfogával parizeres szendvicséért vicsorgó…..
w Return of the Takarodj 2008.10.09 06:00:00
Lesz Takarodj 2, a nagysikerű akciómusicalnek készül a második része. A folytatást Orbán Viktor jelentette be, aki azzal számol, hogy megkapja a főszerepet. Orbán Viktor a róla elnevezett OV TV-ben mondta ezt, egészen pontosan abban a pózban, ahogyan a limuzinszocialista Gyurcsány…..