Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vószem, a munka hőse

0 bejegyzést írt és 242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trailer Watchmen trailer 2009.01.07 09:07:00
Watchmen Az 1980-as években járunk, egy teljesen más világban. A szuperhősök törvényenkívülivé váltak, az egyetlen, aki még aki még aktívan tevékenykedik, az Egyesült Államok kormányának irányítása alatt áll. Hirtelen a hősök - függetlenül attól hogy használják-e még…..
vószem, a munka hőse 2009.03.06 14:35:37
 Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása. Alszabály: A dohányzás káros blabla. Innen loptuk Ez van. Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet.. Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem.…..
Én is.A héten a képek NAK blogjából vannak3 éve nem volt egy épkézláb kapcsolatom, mindig a rosszfiú-sztereotipiába futottam bele, csalódott voltam és már untam az egyedüllétet. Ismerkedni szórakozóhelyen lehetetlen, vagy egyéjszakás móka a vége, vagy semmi. A munkahelyem ilyen…..
Újabban az olvasók egyre jobban számítanak a szakítós-komjúniti rögtönítélő bizottságára, hogy hirdessenek ítéletet. Íme a következő áldozat: Béla vagy Andor? Andor vagy Béla?A héten a képeket a NAK blogból lopomKedves Szakítósok! Ma van a születésnapom és nem…..
vószem, a munka hőse 2008.11.13 14:00:52
Ismét egy tisztességgel megírt történet, a fiú élete összes nőjével elszámol, első csók, első óvszer, első szemét nő miatti részegedés. A heti képeket a NAK blogból nyúlomSziasztok,Első barátnőm 16 én 16.5, ő szedett fel, mert edzések miatt akkoriban nem igazán…..
 A vonatkozó Jóbarátok-epizódot kell előkeresni. és akkor el lehet ezt viselni. A nagy igazságszolgáltató, helyenként moralizálós énem most azt mondja, hogy a melegségére ráébredő fiút meg tudom érteni. Mert mit lehet ilyenkor tenni?  Innen loptuk Forró szakítás…..
vószem, a munka hőse 2008.11.06 07:27:41
Dövan · alaverzum.blog.hu 2008.11.06. 06:41:06

Biztos, hogy volt csokikarikában, sőt, valszeg az övében is voltak. A többi kérdésre sem tudom a választ, de ez elég nyílvánvalónak tűnik :)
Egy esetben követnék el brutális, belezéses gyilkosságot, ha a csajomra rámászna előttem egy csávó. Ez az a pont, ahonnan nincs vissza. Már most felidegesítettem magam.Innen loptukSzeretnék veletek megoszatni egy történetet aminek még nincs vége és talán néhány tanács is jól…..
Ilyen van? Huszonkét éves fiúknak Viagra kell hogy rágerjedjenek egy lányra? A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok szakítósok! Így életem derekán már nekem is akad némi vicces sztori a tarsolyomban, megosztanék hát egyet. A paraméterek: Én, fiú, akkor…..
Mai tanmesénkből kiderül, miért nem érdemes a főnökünkkel összejönni. Régen volt dráma? Hosszú levél egy tripla mnk-ról? sziasztok, ha a most következő sztorit ismeretlenül olvasnám, kb. minden mondatomra azt mondanám, teljesen hülye, aki ezt végigcsinálta. de benne lenni…..
Friss történetünkben a szex 1:1-re áll, miközben a lány még talán reménykedik, pedig nem kellene futni az olyan férfi után, aki a mágikus harmadik hónap előtt már hosszútávta gondol. Sms-ben szakítani meg proliság, de tényleg. Innen loptuk Sziasztok! Nem körítek…..
Soha nem értettem azt az érzelmi állapotot, amikor fogod a párod cuccát, és egyszerűen kidobod a köszübre. Mi kell ehhez? Innen loptuk Kedves Szakítós! Ősz dereka, történetem két főszereplője én (lány, 20, frissen szakított, férfiakat éppen utáló), valamint G. (fiú, 21,…..
Tupac találkozik Faith Evansszel, Notorius BIG hátul maszatol. Tupac nyomulna, benne van megannyi sláger, plusz bassza a csőrét BIG, de utóbbinak büszke nője van. Figyelem, szereplőink, nem Tupac, Faith és BIG, és ez nem a west coast, ez Budapest, ez a mobilkor. Két rövid történettel…..
Én egyszer laktam koliban fél évig, de ott nem volt tévészoba, meg egyáltalán semmi sem volt, úgyhogy kimaradtam ebből is.Sziasztok! Gondoltam elmesélek nektek egy vicces sztorit, ami velem esett meg. Mivel kollégiumi kalandok úgyse nagyon mostanában, ráadásul én még soha nem…..
vószem, a munka hőse 2008.10.18 10:40:37
Kedvenc kolis sztorim.

Első éves egyetemista voltam, már az első este a Bencúr koliban aludtam (akkor még albis voltam, de minden év Bencúr-hancúrral kezdődött, gondoltam, kipróbálom :) ). Szóval, hajnal 5 körül rámtört az a biológia szükséglet, amelyet ha nagyon részeg vagy és nem tudsz kielégíteni, akkor összehugyozod magad. Mivel korán volt, előtte feküdtem le aludni néhány órával (18 férőhelyes lány szoba, volt középiskola osztálytársam lakrésze), emeletes ágy felső részén, aludni sem nagyon tudtam, mert hajóúton voltam (értsd: alattam dugtak és úgy libegett, dőlt az ágy, mint a hajókon), felkeltem hát és zombi üzemmódban elindultam a legnagyobb jóindulattal nevezhető wc-re. Az első fülkénél tovább álltam, mert itt is egy igényes valaki a wc karimáján keresztbe (!) fektetett egy kábelt. Utólag sokat röhögtem rajta, mert azért ezt kivitelezni nem volt egyszerű. Aztán találtam egy fülkét, bementem. Pont végeztem, amikor bejött két csaj. Húh, a lánywc-be mentem be, gondoltam, megvárom, amíg végeznek és kisurranok (gátlásos legény voltam még akkoriban). Elindult egy párbeszéd:

Lány1: Te, ha csókolózol egy pasival, az megcsalás?
Lány2: Nem, szerintem nem az.
Lány1: Ha lefekszel vele?
Lány2: Az már igen.
Lány1: És mi van akkor, ha leszoptam?

Erre már nem érkezett válasz, mert továbbálltak, viszont akinek elmeséltem, jót röhögtek rajta. Asszem ez valami urban legendből alakult ki, de élőszóban hallani más volt azért :)
Reggelente én is borzalmas oroszlánfrizurával ébredek, úgyhogy megértem a levélírót, hogy hirtelen nem tudta, hogy ki is az a Robi. De hogy azóta sem? Hipnózis? A képet innen loptuk Sziasztok!   Egy, az én történeteim közül:     Na jó, nem kifejezetten szakítós,…..
A blog történetében még nem volt olyan poszt, ami Angliához kötődött volna, és jól végződött volna. (Mondjuk olyat mér küldenének nekünk?) Én csak annyit szeretnék mondani: ne higgyetek egyetlen angol pasi szavában sem! Sziasztok, Pár hete olvasom a blogot és eszembe jutott…..
Ha kereskedelmi csatornák teletextjén még ma is szoktak csetelni ismerkedési szándékkal, akkor ezt is fel kellett volna venni a szakítós TO DON'T listánkra.A Tilos Rádió Kolorlokál című műsorában ma 9 órától mi leszünk a téma.Sziasztok! Rövid, de velős történetem…..
Egyszer már volt egy Tövismadarak típusú szakításunk, most egy szomorú fiú meséli el, hogyan csinálta meg majdnem a barátnőjét egy jezsuita szerzetes. A kép csupán illusztráció   Ó, mélyen tisztelt Szakítóblog! Kesves Anita és VL! Mindenek előtt, engedjétek…..
A szakítósblog első szappanoperája befejeződik a mai nappal sajnos, ezúton is köszönjük kedves levélírónknak, illetve mindenkit bátorítunk az ilyen részletes és izgalmas sztorik mageírására. Az Első részben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második…..
vószem, a munka hőse 2008.10.10 14:00:36
vószem, a munka hőse 2008.10.10 14:01:21
Hazaviszi a lányt bemutatni az anyjának, majd a helyszínen kitalálja, hogy mégsem szerelmes, és még a búcsúszexet is megtartotta magának. Szó szerinti fiúszopat-lányszív.  Kedves Szakítós!  Úgy tűnik eljött az idő, most már én sem halogathatom…..
Meddig van nyitva egy bolt? Mert nem mindegy, hogy nyolcig, kilencig, vagy sokáig, rámehet egy egész kapcsolat.A kép innen van. Érdemes kattintani.Sziasztok!A dolog sok éve történt. Felállás: leányzó 28 éves, a pasi, azaz én 30. Együtt vagyunk szűk 4 éve, együtt élünk több mint…..
Minden házasságtörő figyelmébe ajánlom: "Hans rutinos volt, vásárolt egy új mobiltelefont, hogy ne azon keressem, amin a felesége is." Persze német, persze ötvenes, persze nős. Helló!Az én sztorim nem különösebben izgalmas, és biztosan nem is egyedi. Sőt, velem is…..
 Az első részben sok minden történt, nehezen tudnám összefoglalni, tessék elolvasni. Kedves gyerekek, ez a szerelem. Ez, az örökké tartó, apró dolgokban jelenlévő fura valami, amit nem tudunk megmagyarázni, csak van. Már írtuk korábban, blogot, naplót ne mutogassuk a…..
Mivel szorgalmasan olvassátok a blogot, ezért megérdemlitek, hogy megkapjátok a világ legjobb szakítós sztoriját, amiben kicsi farkú dj-barátunk ostromolja a lányt, aki összejön a testvérrel, meg újra, meg mégse, meg újra a testvérrel. Csupa idézni való mondat a Balatontól 430…..
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..