Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nektill Rózsa

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újságíró, egy érdekvédő, egy közösséget tényleg építeni szándékozó ember mindig nagy bajban van, akkor amikor találkozik egy valódi hazugság cunamival. Mit tegyen? Hallgason? Hallgatni annyi, mint beleegyezni! Védekezzen? De a túlzott védekezés szintén a megerősítés jele! Bármit és bárhogy tesz…..
Nektill Rózsa 2019.11.10 09:01:03
Jó napot kívánok Csizek Csaba Úr!

Bocsánatot szeretnénk kérni Öntől, mint egy oldal üzemeltetője. Bocsánatot kérni, mert nem hittünk Önnek Mónus Csabával és a HAHO(Mai új nevén TAHO) buckával kapcsolatban, majd Önt, mint a Buckai Szövetség Egyesület elnökét neveztük rossznak, mialatt Mónus Csaba a valódi, mondjuk így, károkozó. És nem csak azért szeretnénk bocsánatot kérni, mert ez történt, hanem azért is, mert nem hittünk Önnek. Nem hittük, hogy a HAHO bucka valóban nem értéket képvisel, hanem igyekszik a másikat sárba tiporni, másokat lejáratni, mások családi kapcsotatás is mélyen tönkretenni, mert a csoport adminisztrátora így akar előbbre törni, magának népszerűséget kivívni.

Történt ugyanis, hogy jó pár szervezetről, mint pl. a Strabagról(M0-ás építkezés), a postáról stb. lejárató cikkeket írogat. Ennek nem csak hogy az az eredménye, hogy az alkalmazottakat igyekeznek a legkisebb légyzümmögésre is felelősségre vonják az ott lévő beosztottat, hanem még ráadásul még ha valami felkerül a fent említett oldalra, akkora bent lévő alkalmazottnak úgy adják a munkát, hogy azzal direkt túlórára kényszerítik.

Íme egy panasz az egyik Strabagos alkalmazottól:
"azért, mert probléma volt az oldalon az egyik kátyúval, visszavonták az M0-ás építésénél a szabadságomat, majd túlórákat húztak le, ezzel elvesztettem 5 szabadnapot. Egy Mónus Csaba csinál éppen gyűlöleti, lejárató kampányt ellenem."
A postáról is jött panasz, ami sokkal morbidabb, brutálisabb, mert gyakorlatilag a HAHO bucka jelenléte másnak a családi életét is tönkretette a közelmúltban:
"Sziasztok!
Sajnos elkeserítő, amit a Mónus Csaba művel. Amint elkezd ő vagy valaki más okádni a TAHO bucka oldalon, azonnal az egyik ismerősöm munkarendjét elkezdik szándékosan úgy alakítani, hogy annak túlóra legyen a vége. Jelenleg ott tartunk, hogy esetenként ilyen 12 órához közeli időket is lehúz az oldal miatt gyakorlatilag szünet nélkül. Olyan is volt, hogy felhívták az irodába, mert a TAHO buckában megjelent valami, azzal is jól kitolva a munkaidőt, alá kellett írnia pár papírt. Amikor csend volt azon az alja szenny hulladék oldalon, amit az a patkányban élősködő büdös mocskos bélféreg(jobb, normálisabb kifejezés nincs az ő szeélyére és munkájának eredményére) "üzemeltet", akkor normálisak voltak a munkaidők hosszai, de mióta elkezdte pár csótány az Ádám Jenő Sétánnyal a cikkírást, azóta megint 9-10 órák jönnek egymás után. Reggel nem engedik normális időben ki, délután húzzák az idejét, hogy ne tudjon normálisna haza menni, stb. Otthagyta az apja egy félkész építkezéssel, már nem csinál semmit, mindez a rengeteg sok TAHO bucka miatt csinált túlóra miatt, gratulálunk Mónus Csaba!".

Szóval nem csak a Buckai szövetség egyesületben csinál kárt, hanem máshol is.

Mást nem igen idéznék be, mert sok lenne és ezek után teljesen felesleges. Azt borítékolhatjuk, az az egész oldal úgy ahogy van, egy forintot sem ér és az iskiderül a fent olvasottakból, hogy ez a féreg olyan erővel bír, hogy már munkahelyeket is irányít, mialatt az is teljesen nyilvánvaló, hogy az Ön által említett postai munkára(akkor nem tudom, miért dolgozik még mindig ott, de mindegy) és egy facebook csoport vezetésére egyaránt kőkeményen alkalmatlan.

Sajnáljuk, hogy nem Önnek hittünk. Sajnáljuk, hogy nem ott léptünk közbe, ahol kellett volna. Természetesen a bocsánatkérésemet nyilvánosan is megtettem az oldalamon.

Üdvözlettel Felichita(árvalányhaj)