Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tgereben

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, megmutatjuk, mi történt valójában. (via epltalk.com) ..
tgereben 2010.06.18 09:53:05
Rákay Philip évek óta műsorvezető a Fidesz rendezvényein. Pár hónapja kiderült, hogy milliókért ad tanácsokat fideszes önkormányzatoknak. (A Facebook-on csoport is alakult "Vagyok olyan jó tanácsadó, mint Rákay Philip" címmel). A HírTv-t, mely munkatársaitól…..
Subba Végre péntek! 2010.05.07 16:37:00
Aztán óvatosan a bulizással!   ..
tgereben 2010.05.07 16:59:01
OurFashion Rejtélyes por 2010.03.29 23:09:00
Felmerül a kérdés, hogy vajon miben gázolhatott Lindsay kisasszony bokáig, mielőtt utcára lépett. Amúgy sem néz ki valami rózsásan, de ez a beazonosításra váró fehér por megkoronázza az összhatást. Ha ilyen szépen csúszik le a lejtőn, akkor én a helyében nem nagyon tenném…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
w Kádár-monológok 2007.06.19 09:00:00
Mindenekelőtt: Schmidt Mária nem vette meg az Indexet, (azt csak az Új Többség morálisan még picit kacska harsonájának, a Magyar Nemzetnek fiktív szerzője képzelte), szóval továbbra is azt írunk róla, amit akarunk. Most épp kellemes meglepetést okozott, ni. Voltam bátor néhány…..
Subba Erős hétkezdet - Az Első 2007.05.14 10:21:34
Ahol kommentezés van, ott sajnos elsőzés is van. Teljes erőből utáljuk e rendkívül hülye szokást, de ha vicces videó és szórakoztató ideológia is van hozzá, akkor egyetlen egyszer hajlandóak vagyunk elviselni.(Forrás: NoTV)..
Párducmintás literes bugyogó cicanadrágra húzva, piros zakó. Ebben parádézni Budapest utcáin, hol vannak az ekkora egyéniségek mostanában??  ..
tgereben 2007.02.14 12:09:03
Általában fel tudjuk fogni a magyar tévéadókon leadott felvételeket, de ez az izé a szentesi tévé archívumából egyszerűen felfoghatatlan. Ki, miért, minek, mikor, kivel és hogyan? ..
tgereben 2007.01.28 13:13:31
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
w Zuzmó néni zsidózik 2007.01.10 05:11:00
Morvai Krisztina betegségét én nem tudom gyógyítani. Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, de ha a benzinkutastól kapna pár emberi szót, az is segítene talán. A szokásos, ócskán kódolt antiszemita ostobaság még egyszer; ezrével olvastam és hallottam ilyeneket, még csak nem…..
Ritka az ilyen gyöngyszem. Ki gondolná, hogy a magyarorszag.hu-ról leggyakrabban letöltött dokumentumok toplistája ilyen tökéletesen tudja prezentálni ennek az országnak az esszenciáját. Naná, majd az "Áfa-bevallás EU-ból származó beszerzés után" című kiadvány fog…..
Társkereső oldalakat böngészni lélekölő meló. Mi sem foglalkozunk ilyesmivel, viszont vannak olvasóink, akik még erre is képesek. Az id nevű haverunk talált rá erre a gyöngyszemre a csajozas.hu apróhirdetései közt, és ennél furcsábbat talán még mi sem olvastunk…..
Nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy Pataky Attila még létezik. Azzal viszont szerencsére ritkán vagyunk kénytelenek szembesülni, hogy az Edda is. Ha esetleg valakiben mégis felmerült volna a kérdés, hogy milyen is egy Edda koncert 2006-ban, most itt van neki a csattanós…..
 Ez a fiatalember a 17 éves Marco Raphael Castro. Marco az illinoisi Wheaton egyik középiskolájának tanulója, közismert tréfamester. Az iskola vezetése és a helyi rendőrség szerint Marco december 6-án elcsente az iskola menzájáról a salátadresszinges üveget, ügyesen…..
tgereben 2006.12.19 12:50:01
tgereben 2006.12.19 14:23:14
Egy büdös szót sem értünk abból, amit a viking műsorvezető beszél. Ettől viszont még lenyűgöző, ahogy az öltönyös férfi fetrengeni kezd a röhögéstől, miközben két vendége, a hülye pulcsis férfi és a tolókocsis nő, helyette is szégyelli magát. Ha valaki értené a…..