Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lámpabúrapolírozás

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy új weboldal tünt fel ismét a semmiből. Viszont itt a változás a többi weboldalhoz képest az, hogy nem önerőből, saját gondolatokból szerkesztett oldalról beszélünk, hanem egy másolatról, azaz plágiumról. Gondoljuk csak végig,  milyen lehet az elvégzett munka minősége ha…..
zuhanykabin polírozása vízkőtlenítése ..
Fiat Punto lámpabura polírozás ..
Bmw E53 lámpabura polírozás ..
Opel Omega lámpabura polírozás ..
Elkészült a filmem!  ..
Elkészült a videó 3D változattban! Kérek mindenkit, hogy lájkolja a videómat! Sok munkám van benne... Viszont fanatikus vagyok, sajnos a családom rovására megy minden videószerkesztéssel járo perc eltöltése... Mindent a publikumért! További fotók:…..
Opel Astra lámpabura polírozás videóm elkészült! Kérek mindenkit, hogy lájkolja a filmemet! Köszönöm! Fotok: www.facebook.com/lampaburapolirozas ..
Elkészült a Chrysler voyager - Lámpaburapolírozás 2D videó filmem! Kérek mindenkit, hogy lájkolja a videómat! Fotok: www.facebook.com/lampaburapolirozas   ..
Elkészült: chrysler voyager headlight restoration 3D movie. Kérek mindenkit, hogy ha végignézte a videómat nyomjon egy likot a videómra! Köszönöm... További fotók a facebookon: www.facebook.com/lampaburapolirozas ..
Nem dolgozunk olcsón! Viszont az elvégzett munka profi. Egy W211 lámpabúra polírozás Brutto 24000.- Ft eezért amit adunk: Mélypolírozás: 180-320-500-1200-2000-3000 korongokkal regi lakk eltávoltítása, megy felpolírozás. Végezetűl egy kettő komponensű kemény lakk használata. Ez…..
Több technológia elérhető. Összegezve mindegyik alapja ugyanaz, a régi lakkréteget le kell polírozni a lámpabúra felületéről. Ezt általában 180 – 240 – 320 szemcseszerkezetű Trisac vagy Mikra korongokkal szoktuk kivitelezni! A régi lakkréteg eltávolítása után 500 – 1200…..
Ford focus lámpabúra polírozása ..
E Fotókból csináltam egy kis videót... ..
007 bond zenéjére készítettem egy videót :) Tudom kissé idegesító de kedvet éreztem erre a zenére egy videót csinálni.... ..
Ebben a videóban a lakkozást szeretném bemutatni... ..
Facebook fényképsorozat  ..
lámpabúra polírozás házilag Honda CRV lámpabúra polírozás házilag Rover lámpabúra polírozás házilag Opel Astra H lámpabúra polírozás házilag Nisan lámpabúra polírozás házilag W211 Mercedes lámpabúra polírozás házilag Mazda 323 lámpabúra polírozás házilag…..
lampaburapolirozas Youtube csatorna 2010.11.22 17:03:00
Mindenkit meghívok a youtube videomegosztó oldalon található csatornámra. Amennyiben regisztrál csatonámon minden új videó film feltöltésekor email üzenetet kap a rendszertől autómatikusan. Bal oldalon felül "feliratkozás a csatornára" gombot nyomja meg a…..