Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Savköpő Weasel

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Savköpő Weasel 2020.07.24 16:06:59
@Opportunista mikroba: abban lehet közvetlen kapcsolat, hogy idén többen válnak hajléktalanná, nem abban, hogy tömegek kerülnek utcára. Sajnos minden évben sok embert lakoltatnak ki (azt mondjuk nem tudom, mennyi az a "tömegek", de hangzatos címet kölcsönöz, amire máris rákattint a jónép).
Ezek az apró különbségek semmiségnek tűnnek, de rengeteget jelentenek, ugyanígy a szerkesztés, a hírek sorrendje, pozíciója. Áh, igazából sorolhatnám, meg izgi téma az egészen addig, míg csak elméletről van szó.
Savköpő Weasel 2020.07.24 17:17:34
@juhaszvik: az első mondatod két fele nincs egymással ok-okozati viszonyban. Azért nyitottam meg a FB-ot, mert az utolsó 10 cikk címet szerettem volna szemlézni, de aztán hamarabb meguntam. Nem tudom, min változtat, hogy a FB-ról szedtem a címeket és nem az index.hu-ról, hisz ugyanaz kerül ki mind a kettőre. Mi lett volna a különbség?

Pontosan azt mondtam én is, hogy nem reagáltam az idézett polgármester mondandojára, amire neked az volt a reakciod, hogy engem biztosan nem zavar, amit mondott. Ezt sehol nem állítottam, az eredeti hozzászolásom sem politikai állásfoglalás volt, hanem az újságírás züllesztését tettem szóvá, amit megjegyzem, eddig még sehogy sem tudtál cáfolni, csak kinyilatkoztattad, hogy ezek alaptalan vádak.

Milyen flémet indítottam? Az általad leirtakra igyekszem reagálni, ebben hol a flém? Azt sem tudom, miben nyilvánult meg a mártirkodásom, egyre érdekesebb dolgokat olvasok magamról.

Én tartalomra reagálok, te a személyemre (miközben egyébként nem ismersz), engem ez valóban zavar, a kettős mércét ismételten nem értem.
Savköpő Weasel 2020.08.26 14:10:19
@Opportunista mikroba: ezt részben a West wing egyik epizodjábol ollozták össze, ott is hasonloan érvel Bartlet az egyik jelenetben :)
Első körben arra gondoltam, hogy nagyon hosszú, utánajárt, tényekkel alátámasztott és objektív bejegyzéseket fogok írni arról, mikor kiakaszt valamilyen hír – legyen az bármilyen jellegű, politikai, trash, social media, teljesen mindegy. Aztán rájöttem, hogy mire megírok egy cikket, addigra megint…..