Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazidebreceni

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár nap alatt a debreceni Facebook-csoportokból az országos médiáig jutott el a híre, hogy eltűntek a Fancsikai-tavak. Nem összementek, nem alacsony a vízállásuk, hanem egész egyszerűen: eltűntek. Debreceniek tízezreinek kiránduló- és horgászhelyei lettek semmivé.  Halak tízezrei pusztultak el a…..
igazidebreceni 2019.11.07 21:07:17
@Gyorgy007: Egyáltalán jártál már Debrecenben vagy csak itt nyaraltál egy hetet?

Graffiti van nem is egy. Ótemető utcán mindig összefirkálják, lefestik, megint összefirkálják.
Hajléktalanság? Nyomor? Tesco parkolóban mindig kéreget egy pár jóképű egyén, Lidl parkolóban tavasszal ősszel megjelennek a "tesvér adok zoknit ócsón, jajj erdélybű jöttünk, vegyed gyorsan mert megyünk vissza az erdőbe". Múltkor a McDonalds parkolóban is letámadott egy "adj má egy kis aprót".

Menj ki este a Nagyállomásra, jó élmény lesz garantálom. Sétálgass kicsit mellette a tízemeleteseknél biztos beléd köt valaki.

Nagysándor-telepre se mennék szívesen, olyan arcok mennek ott.

Minap mit látok, három külföldi diák áll a buszmegállóban, jön egy csávó direkt nekik meg az egyiknek kiesik a telefon a kezéből, csávó elnézést se kér sőt visszafordul és köp egyet a földre.

A főutca jól néz ki, a Nagyerdő is. De korántsem olyan idilli mint leírod.
igazidebreceni 2019.11.07 21:14:46
@Gyorgy007: Menjen a franc oda. Nem mondtam hogy Budapest jobb, csak hogy Debrecenben se minden csodás csillogás.
igazidebreceni 2019.11.07 22:36:40
@teéjesenmindegy:
Igen, remekül rámutat hogy Debrecenben is vannak nyomorúságban élők, frusztráltak, kiközösítettek. Tehát mint írtam itt se csak idilli állapotok vannak. De látom azt már nem sikerült megnézni hogy mire válaszoltam.