Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helveticus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a világ legnagyobb autómúzeuma és egy csodálatosan szép, az olaszországi Velencére hajazó település egy környéken található, akkor az egy elég jó régió lehet. A franciaországi Elzászról van szó, ahonnan Hari Seldon küldött részletes beszámolót sok fotóval. Colmar, La Petite Venise városrész. A…..
Igazuk van azoknak, akik szerint tanuljunk meg először rendesen egy nyelven és csak azután jöjjön a többi vagy ez csupán egy tévhit, ráadásul a rosszabbik fajtából? Erre a kérdésre is válaszol Zita, aki nem csak szakemberként foglalkozik a témával, de határátkelőként személyesen is érintett. A…..
A 2020. január 11-én régi és új arcokkal megrendezendő Táncdalfesztivál kapcsán kezdett múltba révedő elmélkedésem első részét ott hagytam abba hogy az 1972-es - szám szerint hatodik - megmérettetés után egészen 1977-ig kellett várnunk a Táncdalfesztivál folytatására, amelyet már kicsit jobban…..
Helveticus 2019.12.27 09:44:27
@hoplita: teljesen igazad van, egy mocskos haszonélvező volt
Márki-Zay Péter legutóbbi, december 20-i pervesztése utáni Facebook-ra kitett posztja egy dolgot mindenképpen bizonyít. Hódmezővásárhely polgármestere messzire rugaszkodott a valóság talajáról. Nem döbben rá, hogy már nem csupán a kormánypárti, hanem a vele eddig nem kifejezetten ellenséges média is…..
Helveticus 2019.12.23 09:22:41
@Látens Inszinuáció: Kedves Barátom, Azért idiota Mert jo Magyar tulajdonsag Szerint rögtön vadaskodasba Kezd es az ellentetes Oldal dolgait Hozza fel, ahelyett Hogy inkabb a Saját haza elött söprögetne. Mi kenne ha egyszer nem gyülöködnetek haben tisztesegesen elnetek es Ilyen politikusokat valasztanatok meg, amit latok hogy es az oldal sem különb a megszerzett pozíciókat csak személyes anyagi gyarapodásra használja, ehhez csak megfelelő rálátás és valóság érzékelés kell. Utolsó sorod is az előzőeket bizonyítva, a megfelelő tisztelet és vita kultúra hiány miatt nevezel engem komanak és seggnyalonak, de ez inkább téged minősít mint engem.
Helveticus 2019.12.23 09:59:22
@Látens Inszinuáció: Megígérem hogy a jövőben csak valamelyik mostani ellenzéki oldalra fogok szavazni, lehetőséget adva nekik a bizonyításra, de utána ha egy káosz tor ki az országban ne tessék panaszkodni és vissza mutogatni.
A mostani kormány olyan amilyet az ország megérdemel, hiszen ti sem csináltok mást kicsiben mint ôk. Múltkori tulajdonosi lakógyűlésen is volt nagy szidást de az összes ház körüli munkákat áfás számlák nélkül intézik. Olyanok kritizálnák akiknek semmi morális alapjuk sem lehetne megszólalni sem
Helveticus 2019.12.23 00:19:47
@Aldou Raine: istenem de Nagy idiota vagy
Vajon képes-e az ember megtartani a külföldön felszedett optimizmust Magyarországra hazaköltözve is, vagy a közeg óhatatlanul hatással van ránk? Mennyire nehéz visszailleszkedni egy elvileg ismerős, pár év után mégis sok szempontból megváltozott közegbe? Egyebek mellett erről is szól a mai…..
18+! Az 1970-ben alapított Vörös Hadsereg Frakció, kommunista, városi gerilla csoport volt és az európai baloldali terrorizmus legmeghatározóbb szervezetévé nőtte ki magát. Mi motiválta őket? Kik voltak, mit akartak? Most mindent megtudhatsz róluk dióhéjban...
Az önkormányzati választásokkal nagy változások előtt áll az ország, hiszen olyan helyek szabadulnak ki a pártbeli uralmak alól, ahol évek óta vajmi kevés törődés esett az emberek érdekeivel. Kérdés persze, hogy az országos politika ettől milyen irányt fog váltani, hiszen elvileg nincs ráhatása ugye…..
Helveticus 2019.11.07 18:47:34
@Buchhalter: gondoltal a megelhetesi költsegekre is? Mindig a vásárlóerőt kell nézni és akkor mát nem is olyan nagy a különbség.