Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ki viszi karigeri után a biciklijét ?

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt még tovább olvasnál, súgok: semmiképpen se így! ;-) Régebben a szülők számára a legkínosabb téma, amiről a gyerekeikkel kellett (volna) beszélgetniük, a szex volt, a mai szülők azonban ennél jóval nagyobb problémával szembesülnek: hogyan beszélgessenek a gyermekükkel a…..
A demokrácia alapelveire hivatkozva akarja megváltoztatni a Fidesz a frakcióalakítási szabályokat az országgyűlésben, ugyanakkor súlyosan sérti ezzel a népképviseleti elveket. Olyan, általuk törpe pártoknak nevezett formációkat akarnak kiszorítani a parlament falai közül, melyek az ellenzéki…..
Ki viszi karigeri után a biciklijét ? 2019.12.08 12:50:49
Németh Szilárd összehívta a Fidesz bevándorlásellenes kabinetjét. ..
Ki viszi karigeri után a biciklijét ? 2019.12.02 21:11:53
@BUTApest te csodás: Ja kamugerinek agyára ment a klimahiszti, és azt se tudja milyen hónap van. Gondolom mikor a hóban pofára esett a biciklijével, akkor döbbent rá, hogy a felmelegedés helyett leszakadt a hó.
Ki viszi karigeri után a biciklijét ? 2019.12.03 00:57:59
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Ennek az idiotának, annyi alpolgármestere van több milliós fizetésekért, hogyha a felét kiküldte volna hólapáttal, 1 óra alatt ellapátolták volna a havat.
Egyszerűen nem tud megbékélni Orbán Viktor kormánya azzal a ténnyel, hogy vannak olyan globális problémák a világban, melyekre az emberiségnek közös megoldást kell találnia. A Fidesz számára valamiféle internacionalizmus a klímaváltozás elleni harc, ugyanakkor mindent megtesz annak érdekében, hogy a…..
Ki viszi karigeri után a biciklijét ? 2019.11.28 12:17:26
Bár nem ez volt a cél, de sikerült összedönteniük az évek szorgos munkájával felépített összeesküvés-elméletüket. ..
Ki viszi karigeri után a biciklijét ? 2019.11.26 12:52:05
@Cycmen: "ez a lényegük, ki is használják ezeket az ösztönlényeket a libsi háttérhatalom zsoldosai! "

Valoban az ugynevezett belpolitikai mostanra mar ugy mukodik, hogy a modern kommunikacios eszkozoket felhasznalva, egy adott orszag primitiv csocseleket kulfoldrol iranyitjak, felhasznaljak a sajat orszaguk ellen. Nalunk is ez van, magyarul jol beszelo kulfoldi ugynokok hergelik, a primitiv, barmire felhasznalhato csocseleket. Ez ma az ellenzekiseg.
Több mint öt héttel az önkormányzati választás után is kérdés még, vajon a győri polgármester adriai jachtkirándulása mennyire befolyásolta az eredményt. Azt, hogy Budapesten és néhány nagyobb városban a Fidesz érzékeny veszteséget szenvedett. A Borkai Zsolt körüli botrány egyik mellékszála, hogy…..
Csak emlékeztetőül: a Ripost annak KESMA nevű - konzervatívnak titulált - propagandaholdingnak a része, amelynek létrehozását Orbán Viktor egy évvel ezelőtt kormányhatározatban nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette. Az indoklás egyetlen szó volt: közérdek...
Várhelyi annyira elhatárolódott Orbántól, amennyire anélkül lehetett, hogy Európa-ellenes diktátornak nevezné...
Eltelt kb. egy hónap az önkoris Fidesz-szopás óta - Gyászberényben, Pöcs úr birodalmában a megsemmisítésig halmozták az alkalmatlanságot - és nincs válaszuk az okokra. Szánalmasan nem mernek szembenézni a valósággal. Van némi mellébeszélés, Kövér hozta megbuggyant formáját, a közpénzből kitömött,…..
Régóta tudjuk, hogy Orbán Viktor környezetében csak néhányan engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy olykor beszóljanak a rendszernek. Ilyen az egykor szebb napokat megélt showman, Fábry Sándor, aki most is kicsit odapiszkált a Fidesznek. Egy nyilatkozatában a napokban épp azt magyarázta, hogy az…..
Ki viszi karigeri után a biciklijét ? 2019.11.13 20:04:02
@kiskutyauto: Annyira kormanyzas keptelen, hogy mar 9 eve megszakitas nelkul fejlodik az orszag. Pedig 60 evnyi kommunistaliberalis terror alol szabadult fel az orszag 2010-ben. 60 evnyi rombolas,, pusztitas, lopas utan kellett helyreallitaniuk a gazdasagilag lenullazott orszagot.
Így néz ki Magyarország fővárosának egyik központja és legszebb része, az Andrássy út 2019. november 7-én délben. Az embereket nem engedik az utcára, mert az autokratáknak kell a város. (via)..
Ki viszi karigeri után a biciklijét ? 2019.11.07 21:26:42
@taga20: Karácsony Gergelynél, nem létezik nagyobb képmutató. Akiről kiderűlt, hogy AUTÓVAL SZÁLLÍTJÁK utánna a kerékpárját. Amire kizárolag az utolso pár száz méteren ül fel, amikor a mediában szerepel.
NINCS MÉG EGY ILYEN OCSKA MOCSKOS DEMAGOG HAZUG SZEMÉT ROHADÉK A FÖLDÖN AZ BIZTOS.
Ki viszi karigeri után a biciklijét ? 2019.11.07 22:25:30
@eszti.....: Mellébeszélsz, mert nem az baj, hogy autóval, vagy helikopterrel közlekedik valaki, hanem hogy GÁTLÁSTALANUL HAZUDIK.
Karácsony Gergely azzal kampányolt, hogy biciklizik, meg tömegközlekedik, most meg kiderült, HOGY AUTÓVAL SZÁLLÍTJÁK EGYIK HELYSZINRŐL A MÁSIKRA A KERÉKPÁRJÁT.