Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jonesmodel

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tízmillió karanténszakértő és epidemiológus országában elég kockázatos erről a járványügyi kényszerintézkedésről írni, de mivel az elmúlt napok koronavírusos témái (és konteói) között kiemelkedő helyet foglaltak el a főváros lezárásának lehetőségeit taglaló topikok, úgy éreztem, hogy a…..
            Mintha ezernyi békésmárton fénye áradna a Kárpátok minden zegzugába, úgy világítják meg a neoliberalizmus mocsarába süllyedt társadalomtudományok romvárát a Corvinus Institute of Advanced Studies bézs és pink sugarai.         Új barázdát szánt a népkohóban született magyar eke, új…..
Jonesmodel 2019.11.07 12:35:48
@Flageolet:

1/ Ezek szerint a sztori, maga teljessegeben hozzam nem jutott el, csak annyi, hogy a szabalyzatba belenyultak egy picit, de korbe kerdezek. Ha tenyleg annyira csunya, hogy nem egyezik az en altalam korabban ismert Bumbival, akkor termeszetesen megkovetem magam.

Megjegyzes: 2013-bol mar nincsenek kozvetlen tapasztalataim, csak atteteles.

2/ Semmi keppen nem allitottam, hogy hazudott csak mar tobbszor olvastam ilyen fajta "kritikat" (gyakorlatilag osszes korabbi a BCE-hez kapcsolodo posztnal felmerul) es nem egyezet az en prekoncepciommal. Utana kerdezek.

Az a 380 milliard pedig egy vicc, addig amig nem kezdenek egy szisztematikus "research culture" felepitesebe, addig bohockodas az egesz. Ha pedig egyszer elkezdik, beleteszik a fegyvert-paripat, kb 30 ev mulva, lehet majd elkezdeni valamirol beszelni.
Jonesmodel 2019.11.09 04:35:54
@Flageolet:

A megismert tenyek alapjan modositom a korabbi velemenyemet es megkovetem magam.

1/ Tudomanyosan ertekelheto hozzajarulas tovabbra sem lelheto fel
2/ Oktatonak, szakembernek tovabbra is kivalonak tartom

Viszont, ez a fajta szemelyre szabot toveny farigcsalas, teljes mertekben vallalhatatlan. Kulonosen azert felhuzos, mert egyebkent a teljes szakma az elmult 20 evben 0-24 oraban, osszes konferencian, osszes eloadason, egyetemi szeminariumon, mindenhol, bele ertve Bumbit is, plusz az egesz tanszeket, szinte kiatkozta a szemelyre szabott es kovethetettlen ado es egyebb jogszabaly modositgatasokat = "jogszabaly inflaciott".

Ennyire nincsen a BCE-en senkinek legalabb egy minimalis egeszseges megfontoltsaga?
Jonesmodel 2019.11.09 18:06:37
@Flageolet:

1/ Hozzam anno, Bumbis sztori ugy szurodot at, tobbszoros atteten, hogy hianyoztak a megfelelo kutatasi eredmenyek es ezert tortent egy joindulatu rasegites. Amit oszinten meg megisertenek, magyarorszagrol szamvitelbol kutatasi eredemenyt, nem fizikai, hanem szellemi keptelenseg produkalni. De a lany fekvese teljesen mas.

2/ Azert nem voltam vakumban lattam a lassu hanyatlast, de akkor meg a tudatom nem volt kepes atfogni a maga teljessegeben, hogy ez inkabb fuggoleges szabadeses. Engem az a 2013-as, 47% realertek sokkol.

@jotunder

Viszont errol a 47%-rol, eszembe jutt egy altalam korabban latot video a UK-benni helyzetrol, errol akinek van kozvetlen tapasztalata, nem szeretne kommentelni?
www.youtube.com/watch?v=z27XvJ17h4Y
Termeszetesen nem al eso par perc technikai ismereto a lenyeg vagyis a hogyan mukodik a student loan, sokkal inkabb az ebbol szarmazo sulyos kovetkezmenyek: vagyis az egyetemi finanszirozas szukulese + massziv szinvonal eses.