Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kövér_Agár

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vágó István a nagy „túladagolási” akció után most saját kutatást folytatott. A népszerű tévés minden kétséget kizáróan tudja bizonyítani a homeopátiás gyógyszerek áltudományos voltát! „Azzal érvel a sok homeopata sarlatán, hogy nem placebo, amit…..
A kormány kapott egy lehetőséget az Európai Bizottságtól, hogy a médiatörvény körüli botrányt maga mögött hagyja és emelt fővel távozzon. (Fotó: Heti Válasz) Pénteken megérkezett az Európai Bizottság levele a magyar médiatörvénnyel kapcsolatos uniós aggályokkal. A…..
(A szerző nagyváradi író, filozófus. Jelenleg Tőkés László EP-képviselő irodavezetője és a Partiumi Keresztény Egyetem adjunktusa.) A cím nem elütés, Romániában nagyban megy a szájkaraté azon hír erősödése kapcsán, hogy csúszhat a schengeni övezethez való csatlakozás.…..
Az LMP kampányfőnöke Nyakót és Szijjártót megszégyenítően kozmetikázza sikernek a kudarcot. Azonban kiderült: az LMP nem országos párt, nem profi médiapárt, sőt még csak nem is párt. (Fotó: Index) Az LMP-t bíráló elemzések legelcsépeltebb, szinte kötelező mondata a…..
    Teljesen alaptalanul persze, de abban reménykedtem, hogy a saller hatására, amiért volt szíves a választópolgárokhoz fáradni a „baloldal” és láthatólag még mindig körbemegy tőle, képesek lesznek végre valami olyan irányba elmozdulni, amit kis jóindulattal…..
     Húsz éves tapasztalat, hogy a magyar országgyűlési választások az első fordulóban dőlnek el. Ez alól csak a 2002-es választás kivétel bizonyos értelemben, amikor a második fordulóban kiderült, hogy a szavazópolgárok egy része meggondolta magát a…..
Kövér_Agár 2010.03.13 08:55:38
@Paranoid Android2: Vagy az árvízvédelemben? Ahogy Hofi tanácsolta? (más a munkadarab neve, de a tartalom...)
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
Kövér_Agár 2010.03.11 17:48:54
@lelkylola: Mert már csak a derű óráit számolja! :-)

Greyhound úr részére:

Kedves Agártárs! Le a kalappal Ön előtt az én falkám nevében is. (hátára hemperedik, mancsot emel , nyelv kilóg) :-)
Tamás, ki tudja hány társával együtt, egy rakás pénzt fizethetett a kormányzat szerencsétlenkedése miatt. Az év elejétől megváltoztak az autók műszaki vizsgáztatásának szabályai, aztán a közlekedési minisztérium a dühös reakcióktól megijedve február 17-én mindent…..
Kövér_Agár 2010.03.11 08:13:59
@avram iancu: Kedves Hegyi Mócom! Nekem - nem részletezendő okok miatta (:-)) az NKH-nál kellett volna műszakiztatnom decemberben. Dec. 20-tól már egy kikúrt időpontot nem voltak hajlandók adni decemberre. Ma már tudom miért.. (47)
 Erős fenntartásokkal néztem ezt az egész Magyarok Nyilai ügyet. Írtam is róla, mert nem tudtam elképzelni, hogy Budaházy olyan hülye lett volna, hogy állandó megfigyelés mellett támadásokat szervez és azt sem tudtam elképzelni, hogy a magyar rendőrség annyira béna, hogy ezt…..
Kinetográf Mit üzen az Avatar? 2010.03.02 15:13:00
Olvasom, hogy Cameron filmje itthon megugrotta az egy milkás nézőszámot - ez bizony nem semmi, hisz rendezőnk minden tizedik honpolgárunkat rá tudta arra venni, hogy ne a 'Köztet nézze otthon, hanem csengesse ki az emelt jegyárat valamelyik plázában. A tömegek persze nyilvánvalóan a…..
  A választások előtt utoljára összeülő Országgyűlés nehéz batyuval látta el a szólásszabadság híveit és védelmezőit: elfogadták a büntető törvénykönyv holokauszttagadást büntethetővé tévő, a szocialisták által kezdeményezett módosítását.   A…..
Kövér_Agár 2010.02.22 23:04:04
@smartdrive: De a helyeslés nem hangzik durvábbnak, mint a tagadás?
Paranoid Android A kampány unalma 2010.02.20 10:15:48
     „Itt a tavasz, ergo dagad a fasz” felzettel jelent meg a kilencvenes évek elején egyszer a Magyar Narancs, amely egyrészt elgondolkoztatta az olvasók egy részét az élet értelméről, másrészt némi távolságtartásra inspirálta a nevezett…..
Kövér_Agár 2010.02.22 18:01:13
@Paranoid Android2: Bocs, hogy kijavítalak bijológiailag, ezen nem tövek (mán a János és tsi.) GYÖKEREK, baszomalássan.
"Teljesen kivagyok......megint órákon át kellett vigyorogni. De ha egyszer ez kell ezeknek .....izé, a választópolgároknak. Tele volt velük a csarnok! Nem is értem....de hát ők tudják. Jó, hogy Ildikó is ott volt velem, egy harcrahívó tábornok nem beszél ilyen lelkesítően…..
Kövér_Agár 2010.02.20 16:32:05
@volánrulz: " Ingyen tankönyv a neten mind a 12 évfolyamnak (csak a Lauder Javne iskolában) Egyébként az ingyen tankönvy: Gizike beszkenneli (1 könyv 50k Ft), Béci feltölti (1 könyv 10 k) a Haver kiszámlázza (1 könyv - 1milliárd Ft).
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
A szombatra kitűzött választmányi ülés volt hivatott meghozni az MDF választási felkészülésének végső döntéseit. A decemberben meghirdetett nyitás politikája, a különféle szervezetek, legfőképp az SZDSZ beszervezése azonban az utóbbi hetekben egyre kaotikusabb állapotokat…..
Kövér_Agár 2010.01.31 19:48:02
@v2peti: Csak nem akartam zsidózni. :-)
Pontatlanul írtam körbe, bocsi. :-)
Mindenhonnan azt lehetett hallani év elején, hogy megszűnt létezni a zöldkártya, milyen jó lesz nekünk, hogy mostantól beépül a műszaki vizsgába. Rolf tegnap vitte vizsgára az autóját, ahol a biztonság kedvéért azt is megnézték, hogy eredeti-e az autó, az nem számít…..
Ha már ez egy ilyen nap ... akkor hadd szóljon! Ha már mindenki összeszedte magát a 10 fatuskó okozta látványon, akkor utazzunk Várgesztesről Besencére. Besence egy picike zsákfalu Baranya megyében, a horvát határ mellett. A wiki szerint 128 lakosa van. Ignácz József…..
Vastagbőr Biztos kell ez, anyuka? 2009.10.08 13:15:00
Egy csongrádi kislány, a 8 éves Csenge fitneszórára jár, lovagol, hegedülni tanul, nagykorában pedig állatorvos szeretne lenni. Addig viszont szépségversenyekre jár. Egyet már megnyert, és modellügynöksége szerint fényes karrier vár rá, igazi őstehetség, akinek vérében van a…..
Kövér_Agár 2009.10.08 14:18:27
@mókusfüles bukósisak: ha maradi vagy, sírjál. Egyébként területiben kiscsoportos bajnok volt. Sajnos középsőben romlott a definíciója.
Kövér_Agár 2009.10.08 14:21:33
@eszkep: A Napóval már leálltunk, mert gondjai voltak Timikével a diszkó után.
A nyolv évvel ezelőtti egy hónap politikai eseményei között is sok érdekes akadt. Megtudhatjuk, hogy egy "felfüggesztett börtönbüntetésnek" a fideszes vezető szerint nincsenek konzekvenciái. Visszaemlékezhetünk, hogy milyen luxusvonatozás járt a polgári, plebejus,…..
Hogy is indulhatna jobban a hétfői nap, és vele az egész hét, mint egy kétoldalas Gyurcsány-interjúval a Hírszerzőn. Jellemző módon Orbánt többször említi benne, mint az MSZP-t. Hiába, mindenért Viktor a hibás, ahogy azt már Miskolcon is megmondta a Miniszterelnök Úr. A legjobb…..
Vastagbőr Szavaztat az SZDSZ 2009.03.03 10:01:00
A remek SZDSZ-kampány folytatódik. Az szdsz.hu-ra kattintókat egy eldöntendő kérdésekből álló sorozat, kvázi szavazás fogadja. Az alábbi kép a tegnap esti állapotokat tükrözi. Valami zavar támadhatott az erőben, mert 57% vélte úgy, hogy a cigányoknak vérükben van a bűnözés…..
Kissé nyakatekertnek érzem a tisztelt bíró úr érvelését. Most akkor milyen törvényt is sértett a Magyar Gárda Egyesület? A Magyar Gárda Mozgalom pedig semmilyent sem? Hogy is van ez? Még a végén a tisztelt bíró úr löki be a Jobbikot az Országgyűlésbe, ha hinni lehet Vona…..