Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilakatlan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interjú-t olvashattok GG-vel aki sablonban  ottvan a szeren. Legyen az az mnulla galériában vagy egy vásznon.             -          Mivel foglalkozol pontosan? Sok mindennel.…..
lilakatlan 2010.01.04 20:04:11
Egy belvárosi kultkocsmában futottunk össze a hazai street art egyik fenegyerekével, Kovács Budha Tamás képzőművésszel egy késő kedd délutánon. Rögtön kiderült, hogy a problémakörrel, miszerint mit is fogunk majd kérdezni tőle, nem kell sokat bíbelődni, mert emberünk nem…..
lilakatlan 2009.06.15 23:25:43
kb 2 éve fotós barátom tegeket fotózott az etele téri aluljáróban és a képeket kirakta ugyan arra a falra, amiről fotozott (keretezve). a munkáról készült dokumentációt (komlosadam.hu/portfolio/firkak/index.html?detectflash=false) beadta a felvételire. nem vették fel. erre rá pár hónappal látom, h tisztelt Sugár tanár úr a sztriptíz teget szeretné megcsinálni szoborba öntve
www.sztaki.hu/providers/nightwatch/szocpol/masmunkak/sugar-m.html
...khm...khm. ennyit a kreatív ötletekről.
Kultplayes barátaink megelőztek minket, sőt ezúttal tőlük értesültünk a hírről, miszerint Banksy legálban tolja a Brisol múzeumban. A kiállítás augusztus végéig ingyenesen megtekinthető, és ez egy elég nyomós érv arra, hogy a szigetország mellett tegyük le a voksunkat, a…..
G u b e r a V e r a csobb? 2008.08.12 10:30:13
lilakatlan 2008.08.12 14:15:33