Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rajongo :D

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van hát a Bug News 4. része mely a Counter Strike bugjait fogja bemutatni. Írhatnák még ide, de minden benne van a videóban. Enjoy!   ..
Rajongo :D 2009.11.01 15:17:38
 A Fifa bugjait ugye már bemutattam. Most itt az ideje, hogy legnagyobb vetélytársa a Pro Evolution Soccer kerüljön be a Bug Newsba. Jó szórakozást! ..
Rajongo :D 2009.11.01 13:19:33
Ezen a hétvégén két vadiúj játékot próbáltam ki, az egyik a Resident Evil 5, a másik a NFS Shift.A RE5 baromi jó játék! Nagyon élvezetes, nagyon szép, remek grafikával és kiváló hangokkal megfűszerezve. A kezelhetősége egyáltalán nem bonyolult, minden kézre esik. A…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
Rajongo :D 2008.08.19 09:21:52
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Sajnos nem jött össze az egyesített Deathbringer/HEAT. Max úgy lehetett volna, ha lecsökkentem a minőséget, de azt nem akartam. Így megint darabokban van, de a Los Gauchos üzenet legalább már rendesen néz ki. Naponta töltöm fel a videókat, remélem jövő héten már fenn lesz az…..